۹۳ درصد ابلاغهای قضایی الکترونیکی شده است
معاون قوه قضاییه و رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: با پیشرفت فناوری ۲۵ درصد زندانیان به صورت فیزیکی اعزام میشوند. ۲۲۵ هزار جلسه الکترونیکی برگزار شده و افراد از شهرهای مختلف یا خارج از کشور بدون آنکه به دادگاه بیایند، دادگاه برگزار شده و آنها به صورت الکترونیک در آن شرکت داشتند.
به گزارش خبرنگار انصاف نیوز، محمد کاظمی فرد، افزود: ۲ میلیون گواهی عدم سوء پیشینه در سال گذشته صادر شده که بخشی از آن غیرحضوری صادر شده است.
کاظمی فرد تاکید کرد: ۹۳ درصد ابلاغها الکترونیکی شده و به زودی با افتتاح پنجره واحد جدید قوه قضاییه در این هفته، انحصار ورثه غیر حضوری انجام خواهد شد. ضمن آنکه خدمات بیشتری به ایرانیان خارج از کشور و در حد ایرانیان داخل کشور به آنها ارائه خواهد شد.
جلسه ۷۵ درصد زندانیان به صورت مجازی برگزار میشود. در سال ۱۴۰۰ حدود ۶۹۰۰ نفر از زندانیان از پایند الکترونیک استفاده کردند و در کل ۱۴ هزار زندانی از این ابزار استفاده کردهاند.
او در تشریح شهادت فروشی در دادگاهها، افزود: ۸ هزار نفر بیش از ۳ بار شهادت داده است و امکان دارد شهادت دروغ گفته باشند و قاضی را بر آن میدارد که سوابق فرد را بررسی کند و پس از آن شهادت او را قبول کند.
رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به ثبت میزان دارایی مسئولان، تاکید کرد: بیش از ۸۰ درصد مسئولان عالی قضایی اموال خود را در سامانه دارایی مسئولان ثبت نهایی کردهاند.
او در پاسخ در تشریح استعلام مالی گفت: بانک مجرمان متواری را تهیه کردهایم و در اختیار موسسات مالی و بانکی قرار خواهد گرفت.
محمد کاظمی فرد درباره ارسال پیامک ممنوع الخروجی گفت: هر نوع ممنوع الخروجی که توسط قوه قضاییه از طریق پیامک به افراد اطلاعرسانی میشود و امکان استعلام ممنوع الخروجی تا پایان سال امکان استعلام ممنوع الخروجی را ایجاد خواهیم کرد.
او درباره امنیت اطلاعات گفت: شرکتهای بزرگ دانش بنیان زیادی به صورت روزانه امنیت اطلاعات و نفوذ روی شبکه را تست میکنند و این شبکههذ رمزگذاری میشوند تا محرمانگی دادهها به صورت دقیق انجام شود.
رییس کل مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که بعد از حمله سایبری به سازمان زندانها آیا شکایت بینالمللی شده است؟ گفت: شکایتی انجام نشده است و همکاری ما با امور بینالملل قوه قضاییه به شماست ختم نشد. ولی در جنگ سایبری هستیم و سازمان زندانها نمونهای از این اتفاق است و در سازمانهای مختلف شکل میگیرد. بادکنک نهادهای درون قوه قضاییه به دنبال شناسایی منافذ موجود هستیم تا مانع از این اتفاقات شویم. تی پیشنهاد شکایت بینالمللی میتواند مطرح شود. اما هر کدام از این اتفاقات سرنخ متفاوتی دارند و کار پیچیده است و نمیتوان همه آنها را از نظر فنی یکسان دید.
او افزود: زمینه روشهایی که استفاده شده و نتایج آن و دستاندرکاران آن متفاوت هستند و عزم جدی کشوری را میطلبد که در این زمینه به صورت واحد عمل کنیم و پیکر واحد از مجامع آن را پیگیری کنیم.
محمد کاظمی فرد در پاسخ به این سوال که آیا مشخص هست که سرنخ این هکها کجاست؟ گفت: کار فنی انجام شده و سیستم به کار خود بر میگردد یعنی عوامل شناسایی شدهاند و مشخص شده که این حملهها از کجا و چگونه صورت گرفته است.
انتهای پیام