خرید تور تابستان

صولت مرتضوی وزیر کار شد [+ عدم حضور رئیسی، نظر مخالفین و موافقین]

نمایندگان مجلس امروز تکلیف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را روشن کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، صولت مرتضوی با رای اعتماد نمایندگان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد. وی دومین گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود. پس ازاستعفای عبدالملکی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، زاهدی‌وفا به عنوان گزینه پیشنهادی مطرح شد و نتوانست رای اعتماد نمایندگان را به دست بیاورد . پس از آن بود که صولت مرتضوی ، به عنوان گزینه پیشنهادی معرفی گردید.

در نشست بررسی رای اعتماد صولت مرتضوی، مهدی طغیانی، دهمرده، ایزدخواه و سرگزی به عنوان نمایندگان مخالف و امینی، سعیدی، بامیری و دهنوی به عنوان نمایندگان موافق نظراتشان را درباره وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کردند.

در نهایت، بعد از صحبت‌های نمایندگان موافق و مخالف و دفاعیات وزیر پیشنهادی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۷۶ رای موافق، ۶۴ رای مخالف ، ۱۳ رای ممتنع و ۵ رای باطله از مجموع ۲۵۸ آرای ماخوذه به صولت مرتضوی گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعتماد کردند.

بعد از دفاعیات مرتضوی گزینه پیشنهادی وزارت کار با اعلام رئیس مجلس شورای اسلامی، وزرای دولت و معاون اول رئیس دولت از مجلس خارج شدند و تعرفه‌های رای‌گیری بین نمایندگان توزیع شد


وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: انتخاب تیم مدیریتی لایق، شایسته، توانمند، دوستدار مردم و استفاده از دانش‌بنیان‌ها و نبوغ جوانان از برنامه‌های ما در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نمایندگان مجلس رفتارهای بسیار شایسته و نگاه‌های کارشناسی دارند و از آن‌ها و هیات رئیسه به ویژه برادر گرامی دکتر قالیباف بسیار سپاسگزارم، افزود: بنده روستازاده هستم و افتخار می کنم که با جامعه هدف وزارت تعاون همزاد پنداری دارم.

مرتضوی با بیان اینکه من فرزند ایران اسلامی هستم و به فرزند ایرانی بودن افتخار می کنم، اضافه کرد: همانگونه که موافقان و مخالفان مطرح کردند وزارت تعاون وزارتخانه ای است که حوزه های آن گستردگی بسیار دارد.

وی با اشاره به اینکه من موضوعات و مسائل نظام تعاون و کار را به خوبی احصاء کردم، ادامه داد: موضوعاتی مانند تعاونی ها، رفاه اجتماعی، اشتغال، اعزام نیروی کار به خارج از کشور، آسیب های اجتماعی، نظارت بر نیروی کاری که از کشورهای همسایه در ایران اقامت دارند و … از جمله مباحثی است که در این وزارتخانه وجود دارد.

وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیکاری، ورشکستگی صندوق های بازنشستگی، عدم انتفاع شرکت‌های وابسته و مشکلات آموزشی و پژوهشی این حوزه‌ها از جمله مشکلات دانست و افزود: برای برون‌رفت از این مباحث باید به عدالت محوری توجه ویژه شود و عدالت در تمام ماموریت‌ها و برنامه ها در دستورکار قرار گیرد. همچنین مسئله محوری باید در تدوین و اجرای تمام طرح‌ها مدنظر قرار گیرد.

وی در ادامه تاکید کرد: توجه به ظرفیت‌های کارشناسی، عنایت به مشورت‌های نخبگانی مخصوصا نمایندگان مجلس و کمیسیون‌های تخصصی در دستور کار ما قرار دارد. همچنین توجه به تشکل‌های صنفی و کارفرمایی، اهتمام به مقوله سه جانبه گرایی، تعامل مستمر و همراهی با نمایندگان از دیگر رویکردهای بنده است. بنده بر این باورم جاده دولت و مجلس جاده دو طرفه بوده و امیدواریم در این وزارتخانه بتوانیم تعامل حداکثری را رقم بزنیم. انتخاب تیم مدیریتی توانمند به همراه مردم از دیگر رویکردهایی است که بنده پای آن ایستاده‌ام.

وی افزود: استفاده از مباحث دانش بنیان، حرکت به سمت مطالعات دانش بنیان، استفاده از نبوغ جوانان، توجه به برنامه‌های علمی، پرهیز از تصمیمات خلق الساعه از دیگر رویکردهایی است که مورد توجه قرار گرفته است.

مرتضوی افزود: رویکرد اساسی بنده مبارزه کامل و همه جانبه با فساد در تمام سطوح و نهادینه کردن نظارت دستگاه‌های نظارتی و توجه به سه جانبه گرایی واقعی بوده و بنده معتقدم که باید به نظرات نماینده کارگران، کارفرمایان توجه شده و دولت همراه آنها باشد. تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در این وزارتخانه مورد توجه است. شعاری را که بنده نهادینه خواهم کرد دسترسی آسان آحاد مردم بوده و شفافیت و پاسخگویی شعار همیشگی ما خواهد بود. بنده یک برنامه تحولی تقدیم کردم و انتظار دارم از همه عزیزان به خصوص مخالفان بنده به نقد برنامه‌ها بپردازند. اکنون هم توقع بنده این است اگر به فضل الهی توفیق پیدا کردم حتما هر از چندگاهی ما را در حوزه نقد قرار دهید. چرا که بنده معتقدم نقد منصفانه به توفیقات وسیع ما را می‌رساند.

وزیر پیشنهادی کار گفت: ماموریت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در چند فصل قابل تبیین است. محور اول مشتری محوری است. رضایت مشتریان حقیقی، بیمه گزاران، مستمری بگیران و کارفرمایان و شرکت‌های حقوقی باید جذب شود.


نماینده مردم لردگان در مجلس گفت: آقای مرتضوی تجربه کافی را در خصوص مسائل مختلف مدیریتی دارد و آیینه یک مدیر توانمند بوده که می‌تواند همه نابسامانی‌های این وزارتخانه را به سامان برساند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین بامیری در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۷ مهرماه) مجلس شورای اسلامی در موافقت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: از حسن اعتماد رئیس جمهور به سبب معرفی آقای مرتضوی به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به سهم خودم تشکر می‌کنم. همه شما بزرگواران به خوبی سوابق فردی و مدیریتی ایشان را می‌شناسید چرا که فرآیند مدیریتی را از بخشداری، فرمانداری، استانداری، معاونت وزیر کشور و همچنین شهرداری مشهد طی کرده‌اند.

نماینده مردم لردگان و خانمیرزا در مجلس شورای اسلامی افزود: مهمتر از همه این موضوعات ایشان به عنوان شهردار مشهد فعالیت بسیار مطلوبی داشتند، ماهیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک ماهیت ترکیبی است که هم تخصصی و هم ناهمگن بوده لذا جامعه هدف از اقشار ضعیف و هم اینکه از اقشار متوسط است، متأسفانه این وزارتخانه چند ماهی بدون سرپرست رها گردیده و چالش‌هایی که در حیطه جامعه بوده باید هر چه سریعتر حل و فصل شود.

وی عنوان کرد: بیمه بازنشستگان، مشکلات کارگران و … از منظری پتانسیل چالش و بحران‌های اجتماعی در سنوات گذشته تا به الان در این وزارتخانه عریض و طویل نظاره‌گر بودیم بنابراین این وزارتخانه نیاز به یک فرد با چند خصوصیت دارد تا این موضوعات را مرتفع کند و این خصوصیات شامل مدیریت و تجربه کافی و همچنین درد آشنا بودن از مسائل می‌شود لذا یک مدیری می‌خواهد تا همه چیز را هماهنگ کند، پس چه کسی بهتر از آقای مرتضوی که تجربه کافی را در خصوص مسائل مختلف مدیریتی دارد و آیینه یک مدیر توانمند بوده که می‌تواند همه نابسامانی‌های این وزارتخانه را به سامان برساند.

بامیری گفت: نمایندگان عزیز آقای مرتضوی تخصص و تجربه کافی را دارد و سابقه ایشان هم طولانی است و همه سطوح مدیریتی را در کارنامه خود دارد. همه کسانی که در حوزه مدیریت شهری و روستایی به خصوص در کلانشهر تهران و مشهد کار کرده‌اند می‌دانند که خلق درآمدهای جدید در مشهد کار هر کسی نیست لذا کسی که می‌تواند مدیریت شهرداری مشهد را به خوبی اداره کند و به سر و سامان برساند، قطع به یقین می‌تواند با در نظر گرفتن همه ظرفیت‌ها و خلأ‌های موجود وزارتخانه کار و رفاه اجتماعی را مدیریت کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: آقای مرتضوی همراهی فکری و سیاسی را با همه قوا دارد و ایشان می‌تواند یک الگوی فکری برای همراهی دولت و مجلس باشد لذا به عنوان برادر سه شهید و دو رزمنده و از طرف کمیسیون ایثار و شهادت گواهی می‌دهم ایشان هم متعهد و هم متخصص است و ان شاء الله با رأی خودتان برگ زرینی به افتخارات مجلس بیفزایید


نماینده مردم چابهار در مجلس با بیان اینکه سید صولت مرتضوی مدیری شجاع و پاکدست است، گفت: وی از قدرت اجرایی و عملیاتی برخوردار بوده و موضوع عدالت یکی از محوری‌ترین برنامه‌های این وزیر پیشنهادی است.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، معین الدین سعیدی در نشست علنی امروز، چهارشنبه ۲۷ مهرماه مجلس شورای اسلامی در موافقت با برنامه و صلاحیت سید صولت مرتضوی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سوالی که آقای طغیانی به عنوان مخالفت مطرح کرد را تکرار می کنم، آیا آقای مرتضوی اهلیت لازم برای تصدی وزارتخانه مربوطه را دارد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت با توجه به سوابق اجرایی و مدیریتی وی اگر از اهلیت لازم برخوردار نباشد، چه کسی می تواند متصدی این وزارتخانه باشد، مخالفان معتقدند که آقای مرتضوی به حوزه بانکداری آشنا نیست، اما در پاسخ به این افراد باید گفت که آیا آشنایی با این حوزه می تواند مشکل کارگران را حل کند؟ یا اگر کسی متخصص حوزه پتروشیمی باشد، می تواند مشکلات معلولان را حل کند؟

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس یازدهم افزود: ما برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیازمند مدیر راهبردی هستیم و مدیری راهبردی‌تر از آقای مرتضوی نداریم، چرا که ایشان از سربازی به ژنرالی رسیدند و بدون رانت و پلکانی مسیر ترقی را طی نمود. آقای مرتضوی بخشدار، معاون استاندار، معاون سیاسی وزیر، معاون رئیس جمهور، رئیس نهاد ریاست جمهوری و شهردار دومین کلانشهر کشور بوده است.

نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آقای مرتضوی ارتباط تنگاتنگی با رئیس جمهور دارد و با وجود اینکه در جایگاهی قرار داشته که نمایندگان نمی توانستند از اهرم سوال و استیضاح برای بررسی عملکرد یا واکنش در عملکرد وی استفاده کنند، آقای مرتضوی بیش از ۴۰۰ دیدار با نمایندگان مجلس داشته و علی رغم عدم شناخت بسیاری از مدیران کشور، با پوست و استخوان متوجه شده و می داند که با تعامل مجلس می تواند چالش های این وزارتخانه را مرتفع کند.

وی تصریح کرد: پس از دکتر قالیباف که اشراف اطلاعاتی شان نسبت به تمام مسائل و حوزه های کشور بی بدیل است، آقای مرتضوی شناخت دقیقی از مشکلات مردم شهرهای مختلف دارد. همچنین ارتباط خوبی با مجموعه و ساختار سازمان برنامه و بودجه دارد و قطعاً می تواند از این ظرفیت استفاده کند.

سعیدی یادآور شد: با وجود ابرشرکت های اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ما به یک مدیر شجاع، پاکدست و سالم نیازمندیم، مخالفان و منتقدان آقای مرتضوی نمی توانند نقطه سیاه و حتی نقطه خاکستری در کارنامه وی پیدا کنند. بخش عمده و جامع هدف این وزارتخانه را بازنشستگان و مردم حاشیه نشین شامل می شوند، بنابراین مدیر این مجموعه هم باید از یک خانواده زجرکشیده و روستایی باشد که هست.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه سید صولت مرتضوی استاندار نمونه کشور بوده است، گفت: وی توانایی تحلیل راهبردی مسائل را دارد و همچنین از یک کاریزمای مدیریتی برخوردار است، در این شرایط فعلی و با توجه به فرصت هایی که از دست دادیم و چالش های پیش رو به یک مدیر با قدرت اجرایی و عملیاتی نیاز داریم که آقای مرتضوی گزینه مناسبی می تواند باشد.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی افزود: وزارت کار از پیچیده ترین و پرمشغله ترین وزارتخانه هاست و دولت مردمی آقای رئیسی هم یکی از مردمی‌ترین افراد خود را برای تصدی این وزارتخانه معرفی کرده است.

وی تصریح کرد: هیچ چیز نمی تواند مسیر مردم را منحرف کند، نه دشمن خارجی و نه کینه توزی های داخلی میسر نخواهد بود، اما فاصله گرفتن از آرمان‌های انقلاب که مهمترین شاخص آن هم بحث عدالت است می‌تواند مشکل آفرین باشد. با برنامه های جدی سید صولت مرتضوی قطعاً این فاصله‌ها کمتر خواهد شد.


صولت مرتضوی با ۱۷۶ رای به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی راهی این وزارتخانه شد. 

زهرا علی‌اکبری– وزارت تعاون، کار ور فاه اجتماعی حالا در عمر یک سال و اندی دولت سیزدهم به نقطه‌ی بحرانی دولت تبدیل شده است. حجت‌الله عبدالملکی، اولین وزیر تعاون که با شعارهای بزرگ بر قطار کابینه سوار شد، یکی از مهمترین حامیان سید ابراهیم رییسی بود . وی که در انتخابات ریاست‌جمهوری با هشتگ سلام بر ابراهیم ، به تبیین برنامه‌های سید ابراهیم رییسی می‌پرداخت ، کمتر از یک سال در این مسند باقی ماند .
گفته می‌شود این دانش‌اموخته دانشگاه امام صادق، به دلیل شعارهای بزرگ و غیر قابل اجرا و بحران جاری در ماجرای افزایش حقوق بازنشستگان و کارگران دولتی که تا نیمه اول سال نیز تداوم داشت، از قطار کابینه پیاده شد .

صولت مرتضوی کیست؟

سید صولت مرتضوی باباحیدری متولد ۱۳۴۰ و معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در دولت سیزدهم بود که از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی شد.
در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی حضور نداشت و محمد مخبر معاون اول رییس قوه مجریه در مجلس بود.
سید صولت مرتضوی در ۶ بهمن ۱۳۴۰ در باباحیدر در استان چهارمحال بختیاری به دنیا آمد. وی در ابتدا در استان چهارمحال و بختیاری در سمت‌هایی مانند فرمانده بسیج باباحیدر، کارمند فرمانداری فارسان، بخشدار مرکزی فارسان و فرماندار لردگان مشغول به کار بود. مرتضوی در سال ۱۳۷۶ به عنوان فرماندار بیرجند انتخاب شد، در سال ۱۳۸۸ از سوی مصطفی محمد نجار به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور منصوب شد و تا پایان دورهٔ ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد در این سمت بود.
مرتضوی در مهر ۱۳۹۲، از سوی شورای اسلامی شهر مشهد، به عنوان شهردار انتخاب شد. وی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶، ریاست ستادهای استانی سید ابراهیم رئیسی را بر عهده داشت. وی تا آبان ۱۳۹۸ مدیرعامل سازمان موقوفات آستان قدس رضوی بود. سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در ۲۵ شهریور ۱۳۹۸، مرتضوی را به ریاست سازمان اموال و املاک این بنیاد منصوب کرد. با رسیدن سید ابراهیم رئیسی به ریاست دولت سیزدهم، مرتضوی به عنوان معاون اجرایی او منصوب شد. این سمت در سال ۱۳۹۶ حذف شده‌بود.
درخواست قالیباف از وزیر جدید کار
رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از اخذ رای اعتماد از مجلس گفت: با توجه به سوابق درخشان شما انتظار مجلس شورای اسلامی توجه به قشر محروم و مناطق محروم از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
محمدباقر قالیباف تاکید کرد: ان‌شاءالله که اعتماد مجلس شورای اسلامی منجر به ارتقاء امورات وزارتخانه شده چرا که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ظرفیت یک دولت متمرکز و کوچک را دارد در بخش اقتصاد، تعاونی‌ها، رفاه، محرومیت و آسیب‌های اجتماعی و هم در امور اجتماعی بخش‌های مختلفی را در بر می‌گیرد.
وی ادامه داد: توقع مجلس شورای اسلامی از وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی با سابقه اجرایی که ایشان دارد این است که گام‌های خوبی در این وزارتخانه برای قشر محروم و مناطق محروم برداشته شود.

دلیل عدم حضور رییسی در نشست رای اعتماد

سید صولت مرتضوی در دفاع از برنامه‌های خود برای تصدی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: خالصانه‌ترین سلام‌های «حضرت آیت الله رئیسی رئیس جمهور» را خدمت تک تک نمایندگان ابلاغ می کنم. عدم حضور ایشان در جلسه امروز به دلیل برگزاری نشست هیات وزیران و دولت بود، از آنجا که بررسی مسائلی در دستورکار قرار داشت حضور ایشان در نشست هیات وزیران ضرورت داشت.

مرتضوی افزود: رویکرد اساسی بنده مبارزه کامل و همه جانبه با فساد در تمام سطوح و نهادینه کردن نظارت دستگاه‌های نظارتی و توجه به سه جانبه گرایی واقعی بوده و بنده معتقدم که باید به نظرات نماینده کارگران، کارفرمایان توجه شده و دولت همراه آنها باشد. تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در این وزارتخانه مورد توجه است. شعاری را که بنده نهادینه خواهم کرد دسترسی آسان آحاد مردم بوده و شفافیت و پاسخگویی شعار همیشگی ما خواهد بود. بنده یک برنامه تحولی تقدیم کردم و انتظار دارم از همه عزیزان به خصوص مخالفان بنده به نقد برنامه‌ها بپردازند. اکنون هم توقع بنده این است اگر به فضل الهی توفیق پیدا کردم حتما هر از چندگاهی ما را در حوزه نقد قرار دهید. چرا که بنده معتقدم نقد منصفانه به توفیقات وسیع ما را می‌رساند.

چرا زاهدی وفا رای نیاورد
پیش از آنکه صولت مرتضوی به عنوان وزیر تعاون معرفی شود، راهدی وفا از سوی رییسی معرفی شد اما متولد شدن فرزندان وی در خارج از ایران و ثروت افسانه‌ای وی سبب شد نتواند رای اعتماد نمایندگان را به دست بیاورد .

موافقان چه گفتند؟

در این نشست، دهنوی، عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم گفت: رئیس جمهور یکی از افراد نزدیک خود را برای این وزارتخانه معرفی کرده که نشان از عزم جدی برای حل مشکلات این حوزه دارد. حل مشکل اشتغال، فرابخشی بوده و به فردی نیاز دارد تا کل کابینه را پای کار بیاورد.
همچنین بامیری، نماینده مردم لردگان در مجلس گفت: آقای مرتضوی تجربه کافی را در خصوص مسائل مختلف مدیریتی دارد و آیینه یک مدیر توانمند بوده که می‌تواند همه نابسامانی‌های این وزارتخانه را به سامان برساند.
سید حمزه امینی، نماینده مردم هشترود در مجلس با بیان اینکه مرتضوی سلسله مراتب مدیریتی را با توانمندی پشت سر گذاشته است، گفت: وزیر پیشنهادی تعاون با درد و رنج مردم محروم جامعه آشنا است و سختی‌ها برایش ملموس است بنابراین برای کاهش آلام مردم انگیزه دارد.


مخالفان چه گفتند؟

مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خطاب به وزیر پیشنهادی گفت: اگر مجلس به شما اعتماد کرد، قبیله گرایی نکنید، زیرا اگر در این مجلس اگر قبیله گرایی کنید، رسوا می شوید.
حبیب‌الله دهمرده، نماینده زابل در مجلس شورای اسلامی گفت که شکی در خوب بودن آقای مرتضوی وجود ندارد اما او برای وزارت کار تناسبی ندارد.
ایزدخواه، نماینده مردم تهران در مجلس ضمن مخالفت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی کار گفت: نگران حاکم شدن لابی‌گری در وزارت کار هستیم؛ اقتصاد مسئله امروز کشور است و دولت باید رویکردهای تحولی را دنبال کند و تحقق این موضوع نیازمند افراد صاحب تخصص، تشخیص و تغییر رویکردها است.
معین‌الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس با بیان اینکه سید صولت مرتضوی مدیری شجاع و پاکدست است، گفت: وی از قدرت اجرایی و عملیاتی برخوردار بوده و موضوع عدالت یکی از محوری‌ترین برنامه‌های این وزیر پیشنهادی است.
محمد سرگزی، نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم حضور رئیس دولت در جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: این مسئله این شائبه را ایجاد می‌کند که آقای مرتضوی مورد پذیرش آقای رئیس جمهور نیستند که در جلسه حضور پیدا نکردند.
در نهایت در نهایت، بعد از صحبت‌های نمایندگان موافق و مخالف و دفاعیات وزیر پیشنهادی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۷۶ رای موافق، ۶۴ رای مخالف ، ۱۳ رای ممتنع و ۵ رای باطله از مجموع ۲۵۸ آرای ماخوذه به صولت مرتضوی گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعتماد کردند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. در قدم اول باید رییس بهزیستی کشور و به تبع آن مدیران استانی را حتما تغییر دهند . واقعا وضع برای مددجویان و کارمندان مناسب نیست

  2. دیگر امیدی به بهبودی … ندارم … فقط یک خط فکری هرکاری بخواهد میکند و به 80میلیون نفر دیگر پستی نمیدهد

  3. کاش فکری هم برای حقوق کارکنان این وزارت خانه بنمایند.
    شاید باورش برای خیلی ها سخت باشد ولی حقوق کارکنان زیر مجموعه ادارات تعاون کار و رفاه اجتماعی در کمترین حد ممکن است و بسیاری از همکاران ما امکان اداره زندگی با حقوق کارمندی را ندارند و مجبور به انجام مشاغل دوم و سوم هستند در حالی که در اداره دارای سمت های بالا و مهمی در حد ریاست اداره و … می باشند.

    4
    2
  4. انصاف نیوز لاقل انصاف داشته باش و همه موارد را ذکر کن، از حکم دیوان عدالت اداری کشور یا علت این حکم و یا بیان کامل اظهارات نمایندگان مخالف هم بنویس، تعریف و تمجید را همه بلد هستند ، همیشه خواستی به عدالت نزدیکتر بشین افراد را نقد بکنیم …
    نه اینکه به ، به به و چه چه بعضی از این نمایندگان بی مسئولیت روغن داغ اضافه کنیم و شاخ و برگ بدیم…
    من نمی‌دونم شخصی که رشته الهیات خونده و تخصصش چیزی دیگریست در کدام کجای دنیا چنین مسئولیت مهم و تخصصی را که معیشت کل قشر کارگر و تولید کننده و بنگاه‌ها و کارخونه دار و… باهاش درگیرند در اختیارش میزارند … بس است لطفااا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا