خرید تور تابستان

روایتی از تجمعات امروز تهران؛ از دانشگاه تا خیابان

گزارش خبرگزاری دولتی ایسنا از وضعیت امروز خیابان‌های مرکزی تهران و برخی دانشگاه‌ها را در ادامه می‌خوانید:

«در چهلمین روز درگذشت مهسا امینی خیابان های مرکزی تهران فضای ملتهبی را پشت سر گذاشت.

به گزارش ایسنا، امروز (چهارشنبه) در تعدادی از دانشگاه‌ های تهران، از جمله دانشگاه تهران تجمعاتی با حضور دو طیف دانشجویان برگزار شد که تا بعداز ظهر به طول انجامید.

در بیرون از خیابان های دانشگاه از جمله خیابان انقلاب مردم با پوشیدن لباس مشکی حضور پررنگی داشتند و رفت و آمدها در پیاده رو های خیابان انقلاب از ظهر به بعد شکل ملتهبی به خود گرفت که به دنبال آن مغازه‌هایی که باز یا نیمه باز بودند، به طور کامل تعطیل شدند.

عابران در پیاده روهای خیابان انقلاب اغلب با سکوت در رفت و آمد بودند که بدنبال شکسته شدن این فضا و سر دادن شعارهایی از سوی برخی از آنها ماموران انتظامی نیز با ابزارهای در اختیار خود سعی در پراکنده کردن جمعیت داشتند.

بوق های ممتد اتوموبیل ها در خیابان انقلاب ، آتش زدن زباله‌های تجمیع شده در پیاده روها در نبود سطل های زباله و استنشاق گاز اشک آور از مشخصات شاخص فضای ملتهب عصر امروز خیابان انقلاب تا چهار راه ولیعصر به شمار می‌رفت.

تعدادی از دانشجویان معترض و دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های تهران امروز چهارشنبه ۴ آبان ماه در محوطه دانشگاه خود اقدام به برگزاری تجمع کردند.

پس از آنکه بر اساس اعلام وزارت علوم تمامی دانشگاه‌های کشور به صورت حضوری کلاس‌های آموزشی خود را برگزار کردند طی روزهای گذشته و در برخی از دانشگاه‌های کشور تجمعاتی در حمایت از درگذشت مهسا امینی( دختر ۲۲ ساله‌ای سقزی که از سوی نیروهای گشت ارشاد بازداشت شده و سپس در یکی از بخش‌های پلیس تهران بزرگ درگذشته بود) صورت گرفت. در اصلی‌ترین ناآرامی‌های چند روز گذشته دانشگاه‌ها، امروز در محوطه دانشگاه شهید بهشتی بین دانشجویان و نیروهای حراست دانشگاه درگیری رخ داد و تعدادی از دانشجویان با برخی شعارهای ساختار شکنانه اقدام به برپایی تجمع کردند. در مقابل نیز دانشجویان بسیجی دانشگاه شهید بهشتی اقدام به برگزاری تجمع کردند و در محکومیت اتفاقات اخیر شعارهایی سر دادند.

در جریان تجمعات امروز دانشگاه‌های تهران و سایر شهرهای کشور که در چهلمین روز درگذشت مهسا امینی( دختر ۲۲ ساله‌ای سقزی که از سوی نیروهای گشت ارشاد بازداشت شده و سپس در یکی از بخش‌های پلیس تهران بزرگ درگذشته بود) برگزار شد، تا لحظه تنظیم خبر، تعدادی از دانشجویان دانشکدهای فنی و تربیت‌بدنی دانشگاه تهران در محوطه این دانشگاه با برگزاری راهپیمایی، اعتراض خود را به دستگیری تعدادی از دانشجویان اعلام کردند. در همین رابطه دختران دانشجوی بسیجی این دانشگاه نیز در دانشکده‌های مختلف دانشگاه تهران تجمع‌های را نیز برگزار کردند و شعاره‌هایی را از جمله ” با شعار آزادی، فحش ناموسی دادی” را سر دادند.

همچنین ظهر امروز تعدادی از دختران دانشجوی دانشگاه الزهرا نیز با شعار “دانشجوی زندانی آزاد باید گردد” در محوطه این دانشگاه جمع شدند. همچنین دانشجویان دانشگاه الزهرا دقایقی با نیروهای حراست درگیر شده و شعارهایی را سر دادند.

دانشجویان دانشکده ادبیات علامه طباطبائی نیز امروز در محوطه دانشگاه تجمع کردند و تعدادی از آنها شعارهایی از جمله” آزادی، آزادی، آزادی” را سردادند.

در دانشگاه علم و صنعت هم دانشجویان بسیجی در مقابل تعدادی از دانشجویان معترض، شعارهایی از جمله “ما همه با هم هستیم، عاشق کشور هستیم” و “استقلال، آزادی، میهن، وطن، آبادی” را سر دادند.

دانشجویان دانشگاه هنر و دانشگاه علم و فرهنگ نیز اقدام به راهپیمایی در محوطه دانشگاه خود کردند و با شعارهایی اعتراض خود را اعلام کردند.

تجمع امروز دانشجویان در دانشگاه تربیت مدرس نیز با حضور دانشجویان این دانشگاه همراه بود. آنها با شعار “زن، زندگی، آزادی” اعتراض خود را به درگذشت “مهسا امینی” اعلام داشتند.

دانشجویان حاضر در دانشگاه‌های آزاد تهران مرکز واقع در سوهانک و مجتمع ولی‌عصر و پونک و همچنین واحد علوم و تحقیقات نیز در محوطه دانشگاه‌های خود تجمعاتی را برپا کرده‌اند.

در سایر نقاط مختلف کشور نیز تجمعات مختلفی در دانشگاه‌ها برگزار شد که از جمله آنها دانشجویان دانشگاه بوعلی همدان، دانشگاه خیام مشهد، دانشگاه نوشیروانی بابل، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه اراک، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه یزد، دانشگاه تبریز، دانشگاه گیلان، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه منابع طبیعی گرگان، دانشگاه شیراز و دانشگاه سمنان، دانشجویان معترض و بسیجی در قالب تجمعاتی در دانشگاه شعارهایی در تایید و رد اعتراضات اخیر سر دادند»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. بخاطر یک نفر که خودش بخاطر ضعف قلبی و بیماری های زمینه ای، اینهمه انسان را کشتید از نیروی انتظامی، بسیجی و افراد بی غرض ریش دار و محجبه.
    آیا آنها انسان نبودند؟
    یا منطق شما مثل آمریکا است که تنها کسانی که طرفدار خود شان باشند، بشر و انسان اند؟
    اگر اعتراض دارید چرا می کشید؟
    چرا اموال عمومی و مردم را آتش می زنید؟

    102
    116
  2. واقعا ..یک مشت ادم روانی ریختن خیابون و آرامش رو از همه گرفتند.. اینها خودشون دیکتاتور هستند پس خودشون به خودشون فحش میدن اما چون روانی و دیوانه هستند نمیدونن دارن خودشون رو مسخره میکنند نه کشور عزیز ایران را
    ماهمه ایرانی هستیم و تا اخر هم هستیم
    ادمهای روانی بالاخره یک روز خاموش خواهیدشد.

    82
    100
    1. اگه به خودشون فحش میدن رد شید یا گوش نکنید جرا میکشید
      حتی کسی که فیلم‌میگیره بزار دنیا بدونه خودشون به خودشون فحش میدن
      نکشید آقا

      20
      10
  3. اینها یه سری شون فریب شعار آزادی رو خوردن که در واقع آلت دست منافقین شدن و سری دیگه شون قراره ماموریت شون رو انجام بدن و پولشونو از سعودیها بگیرن

    72
    71
  4. خیلی پر رو شدند باید همشون رو کشت یک مشت وحشی تروریست کل مملکت رو خواباندند

    48
    60
  5. شستشو مغزی دو تا کتاب بجز تعصب ت بخون پیر شدی … پشیمون شدی از کارات. دیگه فایده نداره

  6. … هر چی دانشجوی … بی عرضه است که وقتی هم مدرک میگیرن به درد آمریکا میخورن تا ملت خودشون

    5
    2
  7. اعتراض حق است ولی شرایط حساس کشور رو هم باید در نظر بگیریم در این بلبشو ایرانمان را نبازیم

    19
    6
  8. ایران در منطقه ای قرار داره که تمام همسایگانش مامن گروهک های تروریستیه این امنیت خیلی سخت به دست اومده ،لب مرز خیلی از فرزندان ارتشی و سپاهی دارن جون شون رو فدا میکنن ،اعتراض باید اصولی و درست باشه نه با وحشی گری که چراغ سبزی باشه به دشمنان وجودی ایران از آمریکا تا داعشو و گروهک های تجزیه طلب و….

    23
    9
  9. اگر بحث امر به معروف منحرف و محدود و منحصر به حجاب که در شرع مبنایی برای آن نیست نمیشد. و امران متخلف جرات و جسارت آن را داشتند با فساد قضات،
    اختلاسهای زنجیره ای ( که دین از مردمان ربوده)فساد سیستماتیک … مبارزه کنند و با منکرهای مضر به حال جامعه چون ظلم و تبعیض ….مقابله کنند … بهانه ای دست مخالفان و دشمنان قسم خورده و ارتجاع عرب نبود تا کشور را به این مسیر خطرناک سوق دهند

    15
    3
  10. فوت خانم امینی جنبه اجتماعی دارد و از مباحث سیاسی فاصله زیادی دارد با در نظر گرفتن اینکه همیشه قضاوت های آقایان یکطرفه بوده با باور اینکه سی سال است مرزهای این کشور توسط صادرکننده گان مواد مخدر که تماما از کردهای ارومیه گرفته تا شهرهای دیگر و واردکننده گان آلات و لوازم جنسی پودرهای تاریخ مصرف گذشته که مجانی دراختیار آنها قرار می‌گیرد وارد تهران شده زندگی انسان های سالم را نابود می‌کند جایی مورد اعتراض نیست مشروبات الکلی و صدها قلم کالاهای بنجل که وارده کرده و توسط همین کرد ها بفروش می‌رود کسی آن را نمی‌بیند هیچکس از فوت خانم امینی خوشحال نیست ولی حتی یکبار شد از سربازانی که دانش آموز بودند و در سقز با قناصه در هفده ساله گی کشته شدن در این سال‌ها یکبار به یاد آنها باشید جهانگیر کارگری احد کارگری سال سوم رشته حسابداری در هفده ساله گی بخاطر دفاع از چه چیزی کشته شد آقایان کردها به دانش آموز رحم نکردن در سقز این بازی خودمختاری و تجزیه این خرابه تا کی باید ادامه داشته باشد هشتاد درصد کردها در تهران و شهر های بزرگ شریان سوپرمارکت ها و ارزاق عمومی مردم را کنترل کرده هرچه می‌خواهند می‌کنند تا به امروز چه کسی به این موارد توجه کرده ؟

    13
    5
  11. جریان سوریه رو ببینید متوجه میشوید که شعارها و جریانها دقیقا مثل سوریه هست.و در نهایت این اعتراضات ورود بیگانه به کشور و کشتار با حجاب و بی حجاب و…هست. کاش همه مستند تهران دمشق تو این روزها دوباره میدیدن.

    15
    10
  12. … حجاب بهانه ست، اعتراض اصلی به اقتصاد و آزادی و زندگی و آینده و حال مردم هست …
    نمیتونن کشور رو اداره کنن، پول دارو درمان و معیشت بیداد میکنه، بعد یه عده چاپلوسی رو فقط بلدن

    24
    7
    1. دوست عزیز….اینکه همتون میگین حجاب بهانه است و منظور چیز دیگه ای مثل مشکلات اقتصادی است حرف عجیبیه…..
      یعنی معترضین به خاطر شرم و حیا از گفتن منظورشون صرف نظر میکنن یا میخوان در قالب ادبیات از کنایه و…. استفاده کنن…

      2
      2
  13. ایران رو میخونم نابود کنند به مشت ارازل اوباش کاش یکبار برای همیشه مثل سال 67چنان درسی به منافقین بدن که بیست سال خیاله همه راحت بشه از فقط یه خلخالی کمه داره امیدوارم دستگاه قضایی ازاین ترس که گرفتارش شده دست برداره

    2
    3

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا