خرید تور تابستان

دستور دادستانی: پلیس با قاطعیت با کشف حجاب برخورد کند / مجازات تشویق به کشف حجاب بسیار سنگین‌تر از کشف حجاب است

ایسنا نوشت: «معاون دادستان کل در امور نظارت بر دادسراها و ضابطین سراسر کشور می‌گوید اخیرا طی بخشنامه‌ای از سوی دادستانی کل کشور به پلیس دستور داده شده است در سراسر کشور با قاطعیت با «کشف حجاب» برخورد کند.

عبدالصمد خرم‌آبادی در یادداشتی اعلام کرد:

جرم «کشف حجاب» یکی از جرایم مشهود است و مأموران انتظامی مکلفند در اجرای تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی ۱۳۷۵ و قسمت اخیر ماده ۴۴ قانون آئین دادرسی کیفری مرتکبان جرایم مشهود را دستگیر و جهت اعمال مجازات به مراجع ذیصلاح قضائی معرفی نمایند. اخیراً طی بخشنامه‌ای از سوی دادستانی کل کشور به پلیس دستور داده شده است در سراسر کشور با قاطعیت با جرم کشف حجاب برخورد کند.

در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه و دادستان محترم کل کشور به دادستان‌های عمومی و انقلاب سراسر کشور نیز اعلام شده است که در اجرای ماده ۳۲ قانون آئین دادرسی بر اقدامات ضابطان در زمینه برخورد با جرم کشف حجاب نظارت کرده و در اجرای ماده ۱۱ و بند (پ) ماده ۲۳۵ قانون مذکور از رؤسای دادگاه‌ها بخواهند علاوه بر جزای نقدی مرتکبان جرم کشف حجاب را به مجازات‌های تکمیلی و تبعی نیز محکوم کنند و به رؤسای کل دادگستری سراسر کشور نیز اعلام شده است به قید فوریت برنامه ریزی لازم را برای برخورد جدی و بازدارنده با جرم کشف حجاب به عمل آورند.

مجازات اصلی جرم کشف حجاب به موجب تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵، ده روز تا دو ماه حبس است. اما از آنجا که در اجرای سایر مقررات، مجازات حبس کمتر از سه ماه الزاماً باید تبدیل به مجازات جایگزین حبس شود، با در نظر گرفتن مواد ۲۳، ۲۶، ۶۵ و ۸۷ قانون مجازات اسلامی دادگاه‌ها می‌توانند کسانی را که مرتکب جرم کشف حجاب می‌شوند علاوه بر پرداخت جزای نقدی به تحمل یک یا چند مورد از مجازات‌های تبعی و تکمیلی مانند تبعید، منع از اشتغال به حرفه یا کار معین، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، منع از خروج از کشور، الزام به انجام خدمات عمومی رایگان، منع از عضویت در احزاب، گروه‌ها و دستجات سیاسی یا اجتماعی، توقیف وسایل دخیل در ارتکاب جرم (مانند بستن محل کسب و توقیف وسیله نقلیه، توقیف رسانه)، الزام به یادگیری حرفه، شغل یا کار معین و… به مدت شش ماه محکوم کند.

مجازات جرم کشف حجاب از جمله مجازات‌های درجه ۸ است، بنابراین به موجب مواد ۳۴۰ و ۴۲۷ قانون آئین دادرسی کیفری به این جرم مستقیماً در دادگاه کیفری دو رسیدگی می‌شود و رأی دادگاه قطعی و غیر قابل تجدید نظر است.

مجازات جرم تشویق و ترغیب دیگران به کشف حجاب بسیار سنگین‌تر از جرم کشف حجاب است، چرا که تشویق و ترغیب به کشف حجاب یکی از مصادیق بارز تشویق به فساد محسوب می‌شود و مجازات تشویق به فساد به موجب بند (ب) ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی یک تا ده سال حبس است بنابراین دادگاه‌ها مکلفند کسانی را به هر طریق دیگران را ترغیب به کشف حجاب می‌نمایند به مجازات فوق الذکر محکوم کنند»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. حکومت هم باید فساد اقتصادی را درست کند و هم فساد فرهنگی و ملت تشویق به الگوبرداری از پوشش اقوام ملی خودش کند من به چادر بی حرمتی نمی کنم ولی فقط تجویز پوشش چادر و آن هم یک رنگ ، اتفاقا خودش بزرگترین توهین به این پوشش بوده.
    جالب است هم مخالف نظام هم موافق نظام به طرز تاسف آوری موضوع فرهنگ ملی را نادیده گرفته و فقط شعار ایراندوستی می زنند.

  2. زوردرجای مناسبش جواب میده نه همه جا…عاقل یک محاسبه ازفداشدن ظرف داره ومحاسبه ای از فداشدن مظروف.دردوران خلافت علی ع کثیری از افراداصرار برخواندن صلات تراویح به جماعت داشتندوایشان ع آنان رانهی فرمودامابنابه اصرار شان حضرت فرمودبگردن خوتون برید بخونید. حضرت میتوانست باآنان بسبک آقایان عمل کندو نکرد سلام الله علیه

  3. شماکه ازچاپ برخی مطالب محذوریدوازانتشارش معذور… درآن مسائل نظرخواهی هم نکنید….

  4. انصاف نیوزنوری است در فضای فرهنگی جامعه و آینه ای است که واقعیات را برای کشف نقاط قوت وضعف ودرمان آنهانمایان می کندالبته اگر اراده ای برای اصلاح باشدونه تمایل به بستن چشم برروی معایب وتوجیهات نخ نماشده.حل مشکلات در گرو بستن چشمهابرروی واقعیات نیست بلکه راه حل در دیدن ضعفهاواقدام صادقانه جهت بهبودی است. راه حل درتشدیدخشونت نیست.مدیران بایدباحلم وبصیرت واقعی با امواج موجوددرجامعه روبرو شوند.(خون بخون شستن محال است ومحال) مدیرانی موفق به حل مشکلاتندکه می توانند از خودعبور کنندو نه اصرار درجهت غلظت بخشیدن به نقش خویش مدام برطبل تنازع بکوبند…تکبّر و عُجب آفت صاحب منصبان است. وَإن تَوَلَّیْتُم فَأعْلَمُوا أَنَّکُم غیرُمُعْجِری الله…فَتأمّلوایااخوتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا