خرید تور نوروزی

آقای روحانی! «انتخابات سالم، آزاد و قانونی» کافی نیست

حجت‌الاسلام احمد حیدری در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، نوشت:

آقای روحانی رئیس جمهور سابق و بعضی دیگر از شخصیت‌ها و احزاب اظهار امیدواری کرده‌اند که نظام با برگزاری یک انتخابات پرشور، آزاد و قانونی واقعی[نه مطابق تفسیر غیر شرعی و غیر عقلی استصوابی] گامی مهم به سوی اصلاح و از بین بردن نابسامانی موجود بردارد؛ ولی به این عزیزان توجه داده می‌شود که علاوه بر این که مردم از اصلاح و از تأثیرگذاری انتخابات ناامید شده و جذب اکثریت مردم به صندوق رأی و برگزاری انتخابات پرشور و مورد اقبال عموم در شرایط فعلی بنا به ضرب المثل معروف، از خراطی و صاف کردن شاخه پر از تیغ‌های تیز، برنده و ستبر درخت با دست، سخت‌تر است؛ با این وجود بر فرض برگزاری انتخابات آزاد و پرشور مجلس شورا و مجلس خبرگان و ریاست جمهوری با شرکت اکثریت قابل توجه مردم، دردی دوا نخواهد شد زیرا در این سال‌ها نهادهای انتصابی آن قدر زیاد و پرقدرت و نهادهای انتخابی آن قدر ضعیف، نحیف و لاغر شده‌اند که نمی‌توانند در قبال نهادهای انتصابی عرض اندام کنند.

الان قدرت تجمیع‌شده در مجموعه‌های انتصابی مثل شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت، مجمع تطبیق قوانین با سیاست‌های کلی نظام، شوراهای عالی امنیت ملی، فضای مجازی، انقلاب فرهنگی و… است و مجلس حتی اگر مجموعه منتخب واقعی مردم هم باشد نه در رأس امور که در تحت امور هم نیست همچنان که مجلس خبرگان قدرتی ندارد و همچنان که رئیس جمهور حتی در حد معاون رهبری هم نیست.

آنچه شاید[و شاید] مردم را به آشتی با مسئولان سوق داده و نابسامانی‌ها را برطرف کند، در گام اول نهادن مجلس در جایگاه واقعی خودش یعنی «رأس امور» و محدود کردن واقعی نهادهای انتصابی در زمینه قانونگذاری است و در گام دوم برگزاری انتخابات پرشور، آزاد و قانونی واقعی تا نمایندگان واقعی مجلس بر کرسی‌های بهارستان تکیه زنند و دولت را به صلابه کشیده و اگر توانمند است، از او کار بخواهند و اگر توانمند نیست، با استیضاح زمینه ایجاد دولتی قوی را فراهم آورند و در گام سوم برگزاری انتخابات پرشور، آزاد و قانونی مجلس خبرگان و ریاست جمهوری است تا خبرگان قدرتمند و فارغ از نهاد قدرت بتوانند بر ارکان قدرت نظارت واقعی داشته باشند.

تا زمانی که مردم احساس نکنند زمام تمام امور به دست خودشان است و هیچ مقام و نهادی بر آنان سیطره ندارد بلکه همه نهادها و مقام‌ها متکی به رأی آنان بوده و هر گاه بخواهند می‌توانند با رأی مستقیم یا غیر مستقیم خود هر مقامی را عزل کنند، تا این باور در مردم ایجاد نشود، امید به اصلاح وجود نخواهد داشت.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. باسمه تعالی آقای حیدری برای خودت می بری می دوزی می بافی، قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مترقی ترین قانون است اینکه شما بدلیل منافع شخصی وحزبی تان نمی پسندید داستان دیگری است، اصلا چطوره کشوررادودستی تقدیم بیگانگان واحیانا حامیان خارج نشین شما کنیم؟ شما ها بااین طرز تفکر بیش عز40سال است البته باادای مظلوم نمایی بیشنرین بهره وسهم را ازبیت المال برده اید اما امان ازناشکری! بااین دست فرمان شما خوبین ا که متاسفانه نمک نشناسی می کنیدوکشوررا بزعم خوذتان به لبه پرتگاه می کشید وآرزوهای محالی درذهن دارید اما بدانید اگر اتفاقی برای این نظام بیفتد فکرنکنید شما احیاناازدست دشمنان این مرزوبوم نجات یابید ولواینکه ازایران خارج شوید!!! مشکل دشمنان فقط نظام اسلامی نیست بلکه بااصل هویت ایران وایرانی فارغ ازنظام سیاسی اش خصمانه دشمنی وعناد می ورزند، امیدوارم برای شما دوست عزیز وهمفکرانتان سوریه وعراق ویمن وافغانستان درس عبرت خوبی باشد، ضمنا خداوند منان بیش ازدشمن خارجی قطعا برای کسانی که عامدانه بادشمنان همراهی می کنند حساب جداگانه ای بازمی کند،، دوست عزیز جسارت مراببخشید بعنوان یک معلم ویک ایرانی محضرتان مطالبی تقدیم داشتم که مبادا خدای نخواسته جزو کسانی نباشیم که برسر شاخه نشسته ایم وبن شاخه می بریم!! اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا.

    3
    4
  2. باسمه تعالی آقای حیدری برای خودت می بری می دوزی می بافی، قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مترقی ترین قانون است اینکه شما بدلیل منافع شخصی وحزبی تان نمی پسندید داستان دیگری است، اصلا چطوره کشوررادودستی تقدیم بیگانگان واحیانا حامیان خارج نشین شما کنیم؟ شما ها بااین طرز تفکر بیش از 40سال است البته باادای مظلوم نمایی بیشترین بهره وسهم را ازبیت المال برده اید اما امان ازناشکری! بااین دست فرمان شما که متاسفانه نمک نشناسی می کنیدوکشوررا بزعم خوذتان به لبه پرتگاه می کشید وآرزوهای محالی درذهن دارید اما بدانید اگر اتفاقی برای این نظام بیفتد فکرنکنید شما احیاناازدست دشمنان این مرزوبوم نجات یابید ولواینکه ازایران خارج شوید!!! مشکل دشمنان فقط نظام اسلامی نیست بلکه بااصل هویت ایران وایرانی فارغ ازنظام سیاسی اش خصمانه دشمنی وعناد می ورزند، امیدوارم برای شما دوست عزیز وهمفکرانتان سوریه وعراق ویمن وافغانستان درس عبرت خوبی باشد، ضمنا خداوند منان بیش ازدشمن خارجی قطعا برای کسانی که عامدانه بادشمنان همراهی می کنند حساب جداگانه ای بازمی کند،، دوست عزیز جسارت مراببخشید بعنوان یک معلم ویک ایرانی محضرتان مطالبی تقدیم داشتم که مبادا خدای نخواسته جزو کسانی نباشیم که برسر شاخه نشسته ایم وبن شاخه می بریم!! اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا.

    2
    23
    1. درسته. این سایت مال اصلاح طلبهاست. دوست دارن کشور رو دو دستی تقدیم بیگانه کنند. کاملا از حرفهاشون مشخصه.

      2
      5
    2. چرا دروغ به هم می بافی؟ آن هم به اسم معلم؟ ایجاد ترس در دل مردم با شایبه سوریه شدن؟ خوب چه کسی سوریه را سوریه امروزی کرد؟

      4
      1
    3. همون جمله اول که گفتی قانون اساسی ایران مترقی ترین … یعنی بقیه حرفات قرار نیست بویی از منطق ببره ! دوست عزیز همه چیز به حرف نیست ، اینه به حرف بگی مترقی ترین واقعیت عوض نمیشه ، اگه به حرف بود الان کشورمون توی همه زمینه ها یه سر و گردن از همه بالاتر بود . ولی نه تنها نیست بلکه روز به روز داره بیشتر عقب میمونه و یکی از بزرگترین دلایلش این ندیدن واقعیته و اینکه تا حرفی مخالف ایدئولوژیی که فقط ظاهرشو فهمیدید باشه فوری جبهه میگیرید . مثل معروفی هست که میگه آنچه عیان هست چه حاجت به بیان است ، با حلوا حلوا گفتن دهان آدم شیرین نمیشه … یا حق

      4
      2
  3. روحانی …. همیشه جزو افراطیون بوده. یادش رفته اول انقلاب در مجلس میخواست ارتش را منحل کنه…. حالا هم 40 سال کشور رو عقب انداخت. و دوباره میخواد با فتنه گری و اشوب و ایجاد دوقطبی، انتخابات مهندسی شده دیگری رقم بزنه. تا به اهداف اربابانش برسه.

    2
    3
  4. امیدی به اپوزسیون خارج نشین نیست .و تنها راه نجات ایران(قبل ازسونامی…….) برگزاری ،انتخابات ازاد و فراگیر می باشد .به شرطی که
    ۱- برگزار کنندگان، افراد صادق و امانت دار باشند..
    ۲-برگزارکنندگان، مورد تایید مردم و نخبگان و احزاب وجناح های مذهبی و ملی باشند
    ۳-………دخالت. نکنند و کاندید نشوند،و فقط نظارت و رهنما باشند.
    ۴-نظامیان دخالت ودر صورت امکان کاندید نشوند .(فقط در صورت خروج واقعی از ارگان نظامی ( نه استعفای صوری) ویا بازنشستگی.
    ۵-,شورای نگهبان و هییت های استان و شهرستان ها فقط نظارت استطلاعی ویا نظارت استرجاعی(قضایی) داشته باشد نه نظارت استصوابی.
    ۶-ازادی مطبوعات و …….
    ۷-مدیران صدا و سیما، باید فراجناحی باشند .
    ۸_اشتی ملی در کشور و عفو و دلجویی از زندانیان سیاسی ومنتقدین وحتی مخالفین نجیب و دلسوز
    …………..

    7
    1
  5. باید گفت و گو اکادمی و به خصوص فقهی شکل بگیرد چون مرزهای بحث اکادمی در ایران رو فقه اجازه می دهد.
    ذهن ها باید اقناع شوند

  6. سلام علیکم
    بیاییم مشکل را پیدا کنیم بعد برای آن نسخه بپیچیم
    مشکل عمده در نزاع تمدنی میان ایران اسلامی و غرب هست
    که خود را در ساحت های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، رسانه ای و… نشان میدهد
    مثلاً فشار های اقتصادی در دهه 90 که کشور رو دچار عقب افتادگی کرد محصول این نزاع تمدنی است که با سیاست های تا حدودی میتوان از آن کاهش داد و کم اثر کرد اما اصل فشار رو نمیتوان کنار گذاشت
    نسخه های که برادرمون بیان کردند حرف های قشنگی است که در دل آن عدم پذیرش مسئولیت نهفته است.
    به فرض که تمام شرایط این برادرمون هم تحقق یافت پس از ۸ سال یا کمتر یا بیشتر نتیجه ای از این دیدگاهها گرفته نشد که گرفته نخواهد شد، این ادعا را همه خواهیم شنید که نگذاشتن کار کنیم.
    موافق انتخابات ازاد و بر اساس قوانین کشور هستم اما برخی از چهرها فقط توصیه هایی ارائه میکنند که نشان از نگاه ساده نگرانه و نادیده انگارانه به مسایل کشور است و در مجموع به گفتار درمانی میپردازند تا عملگرایی حقیقی برابر حل مشکلات جامعه

    1
    1
  7. ما اصلاح طلبان عادت داریم تا زمانی خودمان در سازمان و نهادی مستقر هستیم بگوییم از قدرت خبری نیست اما همین که خارج شدیم هیاهو می کنیم
    آقای روحانی دوبار به شما رای دادیم و گند خود را زدید مملکت را گل و بلبل کردید بس نیست

    می خواهید مردم دستشان را بالا ببرند و هرچه خواستید با این مردم کنید بیش از آن چیزی که تاکنون کرده اید؟؟؟

    2
    3

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا