خرید تور تابستان

حضور خاتمی انگيزه مشارکت را بالا خواهد برد


اصول گرايان اين نگراني را دارند که توسط جريان دولت حذف يا به حاشيه رانده شوند چون تفکر دولت انحصار گرايانه است که گروه‌هاي ديگر را در تصميم گيري‌هايش دخيل نمي‌کند و به اين خاطر اصول گرايان در تلاش هستند که مانع به قدرت رسيدن جريان دولت شوند.



به گزارش انصاف نیوز (رسانه کمپین انتخاباتی دکتر مسعود پزشکیان) ، به نقل از ايلنا: داريوش قنبري نمابنده سابق مجلس گفت:يکي از شاخه‌هاي اصول گرايان قطب دولت است که کانديداي خاص خود را دارد و فعلا صحبت از حضور مشايي است ولي شايد اگر موانعي پيش بيايد گزينه‌هاي ديگري را مطرح کند. اصول گرايان اين نگراني را دارند که توسط جريان دولت حذف يا به حاشيه رانده شوند چون تفکر دولت انحصار گرايانه است .


وي ادامه داد: در اينکه احمدي‌نژاد با پرچم اصول گرايي روي کار آمده و از طرف آن‌ها در هر دو دوره حمايت شده است، هيچ ترديدي وجود ندارد هر چند که در حال حاضر هر دو طرف بنا به مقتضياتي اين موضوع را انکار مي‌کنند.


اين فعال سياسي اصلاح طلب با اشاره به زمينه‌هاي اختلاف دولت و اصول گرايان گفت: اين اختلاف درون جناحي است و اختلاف فکري محسوب نمي‌شود، بخشي از اين اختلاف به ترکيب دولت برمي گردد که همه از اطرافيان و دوستان رييس جمهور هستند و احمدي‌نژاد سهمي براي اصول گرايان در انتخاب‌هايش قائل نشده است و بخشي نيز به خاطر عملکرد ضعيف دولت بوده که اصول گرايان مي‌خواهند خود را از اين شکست‌ها بري کنند.


اين نماينده سابق مجلس درباره قطب ديگر اصول گرايان، تصريح کرد: طيف سنتي اصول گرايان هم به دنبال معرفي کانديداي خود هستند و در تلاش اند به نحوي کانديداي رياست جمهوري از ميان آن‌ها انتخاب شود.


وي ادامه داد: اين طيف کانديداهايي را معرفي کرده‌اند، مثل آقايان آل اسحاق، باهنر و متکي که به نظر مي‌رسد اين افراد به ائتلاف ۲+۱ بپيوندند چون اين دو ائتلاف در يک چهارچوب فعاليت مي‌کنند و بعيد به نظر مي‌رسد ۲+۱ و طيف سنتي دو جريان مجزا باشند.


قنبري با اشاره به جريان جبهه پايداري، عنوان کرد: اين جريان در درون خود و با طيف سنتي اصول گرايان اختلافاتي دارد از اين رو دورنماي رسيدن به وحدت بين آن‌ها روشن به نظر نمي‌رسد.


وي با اشاره به اختلافات درون اين جبهه، اظهار داشت: بخش‌هايي از اين جبهه به دولت متمايل هستند و بخش‌هايي از آن هم انتقادات جدي به طيف سنتي اصول گرايان دارند و به نظر مي‌رسد اين اختلاف ديدگاه باعث انشقاق در اين جبهه شود و از طرف ديگر احتمال به وحدت رسيدن اصول گرايان را هم ضعيف مي‌کند.


وي در مورد نگراني اصول گرايان از قدرت گرفتن دوباره حاميان دولت، اظهار داشت: اصول گرايان اين نگراني را دارند که توسط جريان دولت حذف يا به حاشيه رانده شوند چون تفکر دولت انحصار گرايانه است که گروه‌هاي ديگر را در تصميم گيري‌هايش دخيل نمي‌کند و به اين خاطر اصول گرايان در تلاش هستند که مانع به قدرت رسيدن جريان دولت شوند.


قنبري ادامه داد: از طرف ديگر جريان دولت هم اين نگراني را دارد که در صورت به قدرت رسيدن اصول گرايان از شرکت در فعاليت‌هاي سياسي حذف شود و جايگاه کنوني خود را از دست بدهد.


اين استاد دانشگاه با بيان اينکه گروهي از کانديداهاي مستقل مثل آقاي رضايي هم در طيف اصول گرايان تعريف مي‌شوند، به وضعيت اصلاح طلبان اشاره کرد و گفت: اصلاح طلبان تا به حال به شکل منسجم و تشکيلاتي وارد عرصه رقابت‌هاي انتخاباتي نشده‌اند هر چند که افرادي از اين طيف اعلام امادگي کرده‌اند ولي هنوز جريان‌هاي اصلاح طلبي در مورد اين افراد اعلام نظر و موضع نکرده است و تا اين لحظه جريان اصلاح طلبي وارد فاز انتخاباتي نشده است.


وي ادامه داد: شايد يکي از دلايل اين تاخير فشارهايي بوده که دولت طي اين سال‌ها به جريان اصلاح طلبي وارد کرده و باعث شده تشکل‌هاي اصلاح طلب براي انتخابات به شکل تشکيلاتي فعاليت نکنند ولي پايگاه اجتماعي اصلاح طلبان نقطه قوت آنهاست که مي‌توانند از اين پايگاه استفاده کنند و در آستانه انتخابات تشکيلاتي را فراهم کنند و به اجماع به سمت يک کانديد واحد برسند.


اين فعال سياسي اصلاح طلب اظهار داشت: اصلاح طلبان در صددند خاتمي را براي ورود به عرصه متقاعد کنند و انتظار اکثريت آن‌ها اين است که ايشان به عنوان کانديدا مطرح شوند و اگر اين اتفاق بيفتد همه اصلاح طلبان پشت سر ايشان قرار خواهند گرفت و در صورت عدم حضور ايشان، اعلام نظر و موضع از طرف خاتمي مي‌تواند براي اصلاح طلبان تعيين کننده باشد.


وي ادامه داد: حضور خاتمي انگيزه مشارکت را بالا خواهد برد و ايشان شانس اول اصلاح طلبان است و هيچ کانديدايي در اين طيف قدرت راي آوري خاتمي را ندارد.


انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا