نماینده مجلس:زمستان گاز نیست، موتور صنایع را خاموش میکنیم، تابستان صنایع را تعطیل میکنید، چون برق نیست/ با قطع برق هستی کشاورزان اصفهانی نابود شد
ایلنانوشت:موسوی لارگانی نماینده فلاورجان در مجلس گفت: آقای رئیسی، آگاه باشید که مدیران دستوری ناکارآمد و سطحی نگر در برخی بخشهای دولت جمع شده اند که توان لازم را ندارند، تا میگوییم کمبود هست و مشکلی وجود دارد بلافاصله دستور صادر میکنند که مصرف نکنید. مردم مشکلات متعدد دارند،تورم مهار نشده است. مردم در تامین دارو، آب و نان در مضیقه هستند و مستاجران سال سختی را سپری می کنند و به معنای واقعی کلمه خانه به دوش هستند.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: من و شما در مجلس و دولت مسئولیت مستقیم داریم . باید به مردم جواب درست و حسابی داد، نمیشود با آمار سازی کمبودها را پوشش داد.
ناصر موسوی لارگانی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۵ مردادماه) مجلس شورای اسلامی گفت: ای کاش میتوانستم این نطق را در شرایطی ایراد کنم که حاوی بخشهایی از تحقق وعدههای مهم دولت به مردم استان اصفهان و شهرستان فلاورجان در خصوص آب بود. اما چه کنم که مردم استان سوال دارند و پاسخ میخواهند.
وی تاکید کرد: روی سخنم با وزرای دولت است. ما بر اساس برنامهای که شما دادید به مردم قول بهبود اوضاع و ترمیم خرابکاری دولت قبل در امور آب ،برق، تولید، صنعت ،کشاورزی و معیشت و مسائل زیست بوم استان را دادیم. دو سال گذشته و مردم میپرسند پس چه شد؟
موسوی لارگانی تاکید کرد: قطعی آب آشامیدنی استان اصفهان را ببینید، مردم دبه به دست در برخی از محلات شهر اصفهان و شهرستان فلاورجان منتظر تانکر آبرسانی هستند.بستر خشکیده زاینده رود را بنگرید که پل خاجوی،سی و سه پل،ورگان، پل بابا محمود را آرام آرام به پایین میکشد. بسته احیای زاینده رود دولت هم تنها ترکهای بستر این رودخانه را بزرگتر و عمیقتر کرد.
این نماینده مجلس ادامه داد: حقآبه کشاورزان در بخشهای مهمی از استان تخصیص داده نمی شود. تبعیض بین کشاورزان مناطق مختلف استان را ببینید،این تبعیض پذیرفتنی نیست، هر کمکی به کشاورزان هر منطقه ای در استان شده باید به سایر مناطق هم داده شود. گاوخونی را ببینید که به منبع تولید ریزگردها تبدیل شده که حتی قم و تهران را تهدید میکند.
وی تاکید کرد: دهها شهر و ۳۵۰ روستای استان با کمبود آب آشامیدنی مواجه هستند.این در حالی است که طبق آمار رسمی میانگین مصرف آب اصفهان ۵ درصد پایینتر از میانگین مصرف کشوریست. در شهرستان فلاورجان اوضاع مردم بدتر است. موکلین بنده در شهرهای فلاورجان، کلیشاد و سودرجان،بهاران، روستاهای مسیر زاینده رو همچون حسین آباد، موسیان ،خیرآباد می پرسند تفاوت امسال که سال پربارشی در سر چشمه های زاینده رود بود با سال قبل چیست؟ که مطابق همیشه آب به ما نمیرسد.
موسوی لارگانی تاکید کرد: ۸۵ درصد از آب مورد نظر این شهرستان از منابع سطحی تامین میشود که دلیل آن خشکی کامل چاههای منطقه است.وزارت نیرو به بهانه برداشت از راه آبخوان قبض های جریمه میلیاردی برای کشاورزان صادر کرده است. از سوی دیگر برای نصب کنتورهای هوشمند با هزینه بالای ۳۰ میلیون تومان به کشاورزان فشار میآورد، در حالی که پرداخت این رقم از عهده کشاورزان خارج است.
وی ادامه داد: زاینده رود چند روزی هم که جاری می شود بر خلاف عقل، قانون و شرع. شهرستان فلاورجان که به صورت غیرقانونی دور زده میشود و آبی به این منطقه نمیرسد. قبلاً در دوره آقای روحانی همین اتفاق رخ داد و اکنون مردم شهرستان بسیار ناراحت و عصبانی هستند چرا که باغات و کشت و کار کشاورزان به خاطر نبود آب در حال نابودی است.
وی ادامه داد: گلخانه ها به خشک خانه تبدیل شده اند و دارایی و زندگی گلخانه داران در حال نابودی است، لذا ضرورت دارد آب سریعاً در بستر زاینده رود و محدوده شهرستان فلاورجان جاری شود تا از نابودی باغها و نابودی مزارع کشاورزی جلوگیری شود.
موسوی لارگانی بیان کرد: آقایان وزرا و مسئولین اجرای استان بدانید مردم شهید پرور استان صبر پیشه کرده اند چراکه نمی خواهند دشمنان سوء استفاده کنند، مردم ولایت مدار استان مصالح نظام و کشور را مد نظر قرار میدهند، آنان منتظر اقدام دولت در عملیاتی شدن فرمایشات مقام معظم رهبری هستند که فرمودند: دولت برای حل مشکل استان اصفهان شب از روز نشناسند. اما آقایان با این این دست فرمان به کجا قرار است برسیم. چرا به توصیه ها و هشدارهای آقای رئیسی و سایر دلسوزان توجه نمیکنید. چرا باید کار از کار بگذرد آنگاه کاسه چه کنم چه کنم را دستمان بگیریم. آقای رئیسی، آگاه باشید که مدیران دستوری ناکارآمد و سطحی نگر در برخی بخشهای دولت جمع شده اند که توان لازم را ندارند، تا میگوییم کمبود هست و مشکلی وجود دارد بلافاصله دستور صادر میکنند که مصرف نکنید. منکر موفقیتهای دولت حضرت عالی در برخی حوزهها به خصوص در بعد دیپلماسی نیستم، میدانیم سیاست خارجی انفعالی را به یک دیپلماسی فعال تبدیل کردید و از این بابت هم تشکر میکنم، اما کانون اصلی، اقتصاد است، مردم مشکلات متعدد دارند،تورم مهار نشده است. مردم در تامین دارو، آب و نان در مضیقه هستند و مستاجران سال سختی را سپری می کنند و به معنای واقعی کلمه خانه به دوش هستند.
وی تاکید کرد: من و شما در مجلس و دولت مسئولیت مستقیم داریم . باید به مردم جواب درست و حسابی داد، نمیشود با آمار سازی کمبودها را پوشش داد. کمبود آب، برق و انرژی جدی است و مسکن یک معضل واقعی است.چرا باید زمان انتظار خانه دار شدن جوانان به نیم قرن برسد. ضمنا با تعطیلی، کار کشور حل نمیشود. با خارج کردن دوره ای کارخانجات از مدار تولید و خاموشی شبانه معابر شهری و جاده ای و اقدامات موقتی چیزی درست نمیشود. زمستان میگوییم گاز نیست و موتور صنایع را خاموش میکنیم، تابستان میگوییم صنایع را تعطیل کنید، چون برق نداریم، به کشاورزان میگوییم چاههای آب را خاموش کنید چرا که آب و برق نیست. در همین اصفهان صاحبان صنایع واقعا به سطوح آمده و نمیدانند چه کار کنند.شما بفرمایید بخش صنعت، تولید و کشاورزی چه کار کنند و تا کی این کمبودها ادامه دارد.
وی تاکید کرد: هم اکنون استان اصفهان با کمبود حداقل دو هزار مگاوات برق مواجه است .برق کشاورزی و گلخانه داران حدود ۷ ساعت در روز در استان اصفهان، قطع میشود و همه هستی کشاورزان نابود شده است. صنایع استان ناچار به توقف تولید شدهاند. آیا به خسارت سنگین ناشی از این تعطیلیهای زنجیره ای که تابستانشان را به زمستان و زمستانشان را به تابستان وصل می کنیم فکر کرده ایم. آیا زمان آن نرسیده مدیران دستوری جای خودشان را به مدیران کار بلد بدهند.
انتهای پیام