بهارنيوز: خاتمي بر عدم كانديداتوري تاکید دارد
سایت خبری بهار نیوز عصر چهارشنبه نوشت: «سيدمحمدخاتمي رييسجمهور سابق كشورمان همچنان و تا اين لحظه، بر موضع سابق خود مبني بر عدم كانديداتوري براي انتخابات رياستجمهوري اصرار دارد».
به گزارش انصاف نیوز، سایت خبری بهار نیوز در خبری که تاکنون از منبع دیگری تایید نشده است، نوشت: «همانگونه كه ۱۰ روز پيش در خبري نوشتيم كه آقاي خاتمي تا پايان هفته آخر فروردين ماه بيانيهاي دال بر دلايل و علل عدم كانديداتوريش را منتشر خواهد كرد، اين موضوع همچنان به قوت خود باقي است و ايشان در مقابل حجم وسيع فشارها و درخواستها، بر نيامدن تاكيد دارد. يكي از پيشنهادات مطرح به رئيسجمهور سابق كشورمان توسط فعالان سياسي (حتي اصولگرايان منتقد همچون علي مطهري و…) اين است كه ايشان حتي با علم به رد صلاحيت، كانديدا شوند؛ اما آقاي خاتمي در پاسخ به اين رويكرد به نزديكان و دوستان خود گفته است: «جامعه ايران و مردم مرا به عنوان يك سياستمدار «راستگو و صادق» ميشناسند لذا هيچ گاه بر مبناي چنين روشهايي حاضر نيستم وارد عرصه انتخابات شوم. من وقتي علائمي رسمي آن هم از تريبونهاي رسمي كشور ميبينم و ميشنوم كه خاتمي در صورت كانديداتوري توسط شوراي نگهبان رد صلاحيت خواهد شد چگونه وارد اين عرصه شوم؟! آنگاه بر من اين ايراد و انتقاد وارد نخواهد بود شما كه ميدانستيد و اطلاع داشتيد رد صلاحيت خواهيد شد چرا وارد ميدان شديد؟!»
در همين راستا و طبق شنيدنيهاي موثق خبرنگار ما، عدم ورود ايشان به صحنه مسجل شده و انتشار بيانيه مورد اشاره، قريبالوقوع است و طي چند روز آينده به رسانهها داده خواهد شد. خصوصا اينكه هيچگونه پيام و علائم دلگرمكنندهاي (كه در خبر قبلي بهارنيوز به عنوان يكي از احتمالات تغييرنظر خاتمي به آن اشاره شده بود) نيز از طرف نظام براي آقاي خاتمي ارسال نشده است و اين امر نيز به خودي خود، رويكردهاي سياسي حاكم بر كشور نسبت به كانديداتوري خاتمي تلقي و ارزيابي شده است.
جالب اينكه طبق تازهترين نظرسنجيهاي رسمي، خاتمي درصدر كانديداهاي احتمالي قرار دارد و معلوم نيست جامعهاي كه كانديداي بالقوه و رده اولش نخواهد يا نتواند وارد عرصه انتخاباتياش شود با چه مشكلات و مسائل و ابهاماتي مواجه است! از سوي ديگر شنيديم گرچه احزاب و تشكلهاي شوراي هماهنگي اصلاحات به جز خاتمي، كانديداي ديگري معرفي نخواهند كرد اما محمدرضا عارف، مسعود پزشكيان و اسحاق جهانگيري به عنوان سه گزينه اصلي جايگزين اصلاحطلبان مورد نظر هستند كه ظاهرا و در اين رابطه بحث اقبال عمومي و نتايج نظرسنجيها مدنظر گروههاي اصلاحطلب براي معرفي يا حمايت احتمالي از يكي از آنها ميباشد.
گرچه به دليل تشتت آرا به دليل ورود حسن روحاني به صحنه و چند كانديداي غيرمطرح اما نزديك به اصلاحطلبان، حكايت انتخابات سال ۸۴ و تقسيم آراي اصلاحطلبان بين ۴ كانديدا، شانس پيروزي آنها را به حداقل خواهد رساند و بر اساس همين وضع، ائتلاف اصلاحطلبان به احتمال فراوان كانديداي اختصاصي معرفي نخواهد كرد خصوصا اينكه زمان براي رقابت برابر و عادلانه نيز گذشته و هيچ نشانهاي دال بر تغيير شرايط موجود نيز ديده نميشود و اصولگرايان در ميداني بي رقيب مدتهاست فعاليت انتخاباتي خود را آغاز كرده ولي گروههاي اصلي اصلاحطلب حتي مجوز برگزاري يك همايش را نيز به دست نياورهاند.»
انتهای پیام