دخالت جمیله علمالهدی در امور دولت صحت دارد؟
مطهره شفیعی در آرمان ملی نوشت:
دو روز پس از انتقاد ۹ عضو شورای شهر تهران به دخالت داماد زاکانی در امور شهرداری، محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا از دخالتهای همسر رئیسجمهور خبر داد. و نوشت: «جناب آقای رئیسی! با اطلاع میگویم: اعضای دولتتان از اینکه برای گزارش کار خدمت خانم علمالهدی برسند احساس حقارت میکنند.»
به گزارش آرمان ملی آنلاین، جمیله علمالهدی بزرگترین دختر سیداحمد علمالهدی، نماینده ولیفقیه در خراسانرضوی و امامجمعه مشهد است. او در سال ۱۳۶۲ و در سن ۱۸ سالگی با سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور ایران، ازدواج کرد. جمیله علمالهدی مادر 2 دختر است که یکی از آنها دانشجوی دکترای جامعهشناسی دانشگاه تهران و دیگری دانش آموخته کارشناسی فیزیک از دانشگاه صنعتی شریف است. جمیله علمالهدی در سال ۱۳۸۰ دکترای خود را در رشته فلسفه تعلیم و تربیت از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرد. او عضو هیأت علمی گروه آموزشی رهبری و توسعه آموزشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی شد و درجه علمی دانشیاری را کسب کرده است. علمالهدی تدریس دروسی مانند فلسفه آموزش عالی، انسانشناسی در اسلام، روشهای آموزش، مبانی نظری مدیریت آموزشی، مکتبهای فلسفی و آرای تربیتی را در دوره دکتری دانشگاه شهید بهشتی برعهده دارد.
او در سال ۱۳۹۲ پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی را بنیانگذاری کرد و رئیس آن است. این پژوهشکده وظیفه دارد الگوهای سیاستگذاری علم و فناوری را مبتنی بر فهم و ارزیابی جنبههای معرفتی و اجتماعی علم و فناوری ارائه دهد او عاری از حاشیه نیست. بهعنوان نمونه چندی پیش جمیله علمالهدی، همسر رئیسجمهور در حالیکه مجری شبکه تلویزیونی ونزوئلا ایشان را بانوی اول کشورمان نامید در یک مصاحبه اعلام کرده است: «چرا ما زنان باید مانند مرد کار کنیم، مانند مردان درس بخوانیم و مانند مردان حرف بزنیم؟» البته بعدتر توضیحاتی داده شد اما اظهارات او ثبت شد. یا اظهارنظر جنجالی جمیله علمالهدی در ونزوئلا درباره بیشتر بودن سن درختان دانشگاه شهید بهشتی محل کار وی از عمر ایالاتمتحده آمریکا با واکنشهای مختلفی مواجه شده است.
بیخبر یا باخبر
در حالی مهاجری مدعی دخالت جمیله علمالهدی است که او منکر اطلاع از اقدامات همسرش میشود. چندی قبل گفته بود: «یک اخلاقی که ایشان دارند این است که از جزئیات هیچ پروندهای صحبت نمیکنند. مثلا همین ماجرای فسادی که در ابتدای تولیت ایشان در آستان قدس رخ داد، آقای رئیسی به هیچکس نگفته بودند، درحالیکه به شدت از آن رنج میبردند و با خودشان میگفتند چنین کاری با اموال کافر حربی انجام نمیدهند چطور با اموال امام رضا(ع) فردی چنین کاری میکند؟ من گفتم این مورد را به مقام معظم رهبری اطلاع دهید. ایشان گفتند چرا باید خاطر ایشان را مکدر کنم. خودم مساله را حل میکنم. بهشخصه فقط میدانستم آن فرد مشکل دارد اما داستان را دقیقا نمیدانستم. ایشان هم از بیان داستان در رسانهها خودداری میکردند تا اینکه از سوی رفقای همان فرد مطرح و پخش شد. اتفاقا در همان موقع هم برخی تماس گرفتند که ایشان را آزاد کنید. آقای رئیسی گفتند اتفاقا رفقای خود آن فرد نامش را منتشر کردند، من که فقط به دادگاه معرفی کردم.» آیا آنچه نقل شد نسبتی با بیاطلاعی دارد؟
در اندیشه جایگاهی نو
به نظر میرسد همسر رئیسی میخواهد طرح تازهای در اندازد. طرحی که نقش سیاسی همسر رئیسجمهور در آن مشهود باشد، هر چند این نقش تبلیغ رئیسجمهور را بکند و یا از دیدگاههای سنتی پدر درباره جایگاه زنان در جامعه دفاع کند. عرشه نوشت: جمیله علمالهدی که در ایام مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری درباره شرکت همسرش در انتخابات گفته بود که بهعنوان همسر آقای رئیسی موافق حضور ایشان در انتخابات نبوده اما بهعنوان یک هوادار در بین نامزدهای انتخاباتی تنها کسی که ویژگیهای مدنظر رهبر را دارد، آقای رئیسی است.» حالا تمام قد از گفتمان دولت ابراهیم رئیسی دفاع کرده و نماز خواندن همسرش در کاخ کرملین را میستاید. او تا جایی پیش رفته که ابراهیم رئیسی او را به نگارش کتاب خاطرات بهعنوان «همسر رئیسجمهور» تشویق کرده است. کاری که میشل اوبامای آمریکا کرد.
در مسیر میشل اوباما
بهنظر میرسد جمیله علمالهدی تمایل دارد نقشی مانند میشل اوباما ایفا کند. چند قبل هم گفته بود که همسرش خواسته تا کتابی شبیه به خاطرات میشل اوباما بنویسد.
انتهای پیام