حاکمیت باید به صدای همه سلیقهها گوش دهد / کسی درباره وضع موجود نمیپرسد «چرا»
“میگویند کیبود کیبود ما نبودیم! سخنرانیهای همین آقایان در انتخابات 88 را با صحبتهای الانشان کنار هم بگذارید همهچیز را متوجه میشوید. یکی هم نیست از آقایان بپرسد چرا؟ آقای احمدینژاد با حمایت تمامقد اصولگرایان سر کار آمد. حالا اصولگرایان که هر روز یک نفر را نامزد میکنند میخواهند بیایند مملکت را از این بهتر کنند!”
کمتر از دوماه به انتخابات ریاستجمهوری مانده، هرچه پیش میرویم تعداد نامزدهای جبهه اصولگرایی افزایش مییابد و رقابتهای درونگروهیشان داغتر. هرکس هم خود را شایستهتر از دیگری برای رییسجمهورشدن میداند. اصلاحطلبان هم در گوشی رایزنیهایی میکنند و گهگاهی اخبار ضدونقیضی از حضور چهرههای اصلیشان به بیرون درز میکند. روند کندی که به اعتقاد مسعود پزشکیان به دلیل فضای نامناسبی است که بر جامعه حاکم است.
به گزارش انصاف نیوز (رسانه ی کمپین انتخاباتی دکتر مسعود پزشکیان) وزیر دولت اصلاحات و نماینده ی کنونی مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی با روزنامه ی بهار که امروز 6 اردیبهشت ماه 92 به چاپ رسیده، گفت: اصولگرایان باید مسئولیت حمایت از محمود احمدینژاد را برعهده بگیرند. وی عنوان کرد: اگر با این تعداد نامزد میخواهند حماسه خلق کنند که باید کلا حماسه را دوباره تعریف کنیم. پزشکیان در پایان افزود: حاکمیت باید به صدای همه سلیقهها گوش دهد.
فضای انتخابات ریاستجمهوری یازدهم را برای شرکت جناحهای مختلف سیاسی چطور میبینید؟
فضا را برای شرکت همه سلیقهها باز نمیبینم.
و دلیل این فضا را چه میدانید؟
مقام معظم رهبری فرمودند که باید حماسه سیاسی خلق کنیم. اما همه گروههای نظام باید بدانند که حماسه سیاسی را نمیتوان فقط با حرف خلق کرد. برای خلق حماسه سیاسی باید نحوه تعامل، گفتوگو و عملکردمان تغییر کند. من تغییری در رفتارها نمیبینم. مقام معظم رهبری تاکید کردند که باید حماسه خلق شود حالا کسانی که مدعیاند که ایشان باید حرف آخر را بزند، باید اطاعت کنند تا حماسه سیاسی خلق شود.
به نظر میرسد جبهه اصولگرایی دارد با این تعداد نامزد به سمت این هدف میرود؟
اگر این طور میخواهند حماسه خلق کنند که باید کلا حماسه را دوباره تعریف کنیم.
پس برآیند شما از حضور پر تعداد نامزدهای اصولگرا برای انتخابات پیش رو چیست؟
تصور من این است که باید هر جناح یک یا دونفر را از میان خودشان انتخاب و شاخصها را مشخص کنند، بعد برنامههایشان را اعلام کنند و به جامعه بگویند اگر به این فرد رای دادید ما پشت سر آن فرد هستیم.
یعنی کاری که اصولگرایان در انتخابات 84 و 88 در مورد محمود احمدینژاد کردند؟
بله، اما متاسفانه اصولگرایان در دو دوره گذشته زمین و زمان را به هم دوختند که اگر احمدینژاد بیاید مملکت را نجات میدهد بعد الان همه از او اعلام برائت میکنند و میگویند کیبود کیبود ما نبودیم.
نقطه مشترک همه نامزدهای اصولگرا هم در انتقاد به رییس دولت و وضع موجود است؟
بله همینطور است. صحبت من این است که دادهها و سخنرانیهای همین آقایان در انتخابات 88 را با صحبتهای الانشان کنار هم بگذارید همهچیز را متوجه میشوید. یکی هم نیست از آقایان بپرسد چرا؟ قاعده فعالیت سیاسی این است که هر جناحی که یک روز یک نفر را سر کار میآورد باید پایان آن دولت بیاید و بابت عملکرد دولت مورد حمایتش توضیح دهد، نمیشود که بیایند بگویند این فرد عضوی از ما نبوده و حالا منحرف شده است. چون آقای احمدینژاد با حمایت تمامقد اصولگرایان سر کار آمد. حالا اصولگرایان که هر روز یک نفر را نامزد میکنند میخواهند بیایند مملکت را از این بهتر کنند.
خیلی از نظرسنجیها نشان از میل مردم به حضور اصلاحطلبان در انتخابات است، آیا موقعیت را برای حضور اصلاحطلبان مناسب میبینید؟
جو سیاسی کشور، تصمیمات شورای محترم نگهبان و از همه بالاتر رهنمودهای مقام معظم رهبری باید کمک کند تا به این خواسته جامعه پاسخ داده شود.
و اگر این موقعیت مهیا نشود؟
به اعتقاد من حماسه خلق نمیشود. زمانی که عادت میکنیم به هم انگ بچسبانیم و تهمت بزنیم و دیگران را جاسوس و خائن و فتنهگر بنامیم نتیجهاش اوضاعی میشود که امروز مملکت به آن دچار شده است. تا زمانی که این رفتار وجود دارد کسی نمیآید که اوضاع را درست کند. اگر ما میخواهیم یک کشور با قدرت داشته باشیم و میخواهیم حماسه خلق کنیم باید حرف همه تفکرات در جامعه شنیده و به آن احترام گذاشته شود. باید کاری کنیم که همه احساس کنند اگر حق بگویند و بخواهند، حاکمیت و مسئولان سیاسی کشور پشت آنها ایستادهاند. آن طور میشود حماسه خلق کرد و چطور این اتفاق میافتد، باید بزرگان نظام به آن فکر کنند. بنده معتقدم باید صدای هرکسی که در این کشور زندگی میکند شنیده شود و حقش داده شود.
برخی معتقدند که حضور پرشمار اصولگرایان در انتخابات به دلیل نبود فضا برای شرکت اصلاحطلبان در انتخابات است و در این مسیر به دنبال حذف جریان اصلاحطلبی در کشور هستند؟
در حرف ممکن است این کار را بکنند اما در عمل نمیتوانند. تاریخ و روند تاریخ ثابت کرده است در هیچ کشوری هرگز یک تفکر وجود نداشته و در ایران هم اینگونه است و حاکمیت باید به صدای همه سلیقهها گوش دهد.
انتهای پیام