واکنشها به توقیف سایت انتخاب
بخشی از واکنشها به توقیف سایت انتخاب را در ادامه میخوانید:
حسامالدین آشنا، مشاور رئیسجمهور در دولت روحانی در شبکهی اجتماعی ایکس نوشت:
«رهبری در پنج فراز مهم از سخنان اخیر خود از ضعف دانش، بینش و توانایی دولت در اقناع مردم انتقاد کرده اند.
در بیانات ایشان هیچ اشاره ای به برخورد قضایی با منتقدان رسانه ای دولت نشده است.
توقیف انتخاب را نمی توان اولین پاسخ مناسب به انتقادات صریح رهبری از ضعف ارتباطی دولتیان دانست»
عباس عبدی، روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی اصلاحطلب نوشت: توقیف پایگاه خبری انتخاب،گامی به سوی تقویت رسانه های فرامرزی و انتقال مرجعیت رسانه ای از داخل به خارج است.
جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت روحانی در واکنش به توقیف سایت انتخاب در کانال تلگرامی خود نوشت:
وقتی رییس دولت در صداوسیما حاضر میشود و در یک بیان پسندیده از سعه صدر در برابر مخالفان و منتقدان دولت سخن میگوید و تنها کمی بعد بدنه اجرایی همان دولت نسبت به توقیف انتخاب ،یکی از قدیمیترین رسانههای کشور، اقدام میکند؛ یعنی یک اشکال مهم و تعارض در دولت وجود دارد و این تعارض به احتمال زیاد برای رییس جمهور مخرب خواهد بود.
امیدوارم در مرحله اول این تعارض به وسیله شخص رییس جمهور به سرعت حل شود، اگر چنین نشد، انشالله که قوه قضاییه زیر بار این بدعت خطرناک و بستن معدود پنجرههای انتقادی درون نظام و هل دادن مخاطبین به سوی رسانههای معاند نرود.
محمد مهاجری، فعال رسانهای اصولگرا در یادداشتی تلگرامی نوشت:
در تمام 8سال عمر دولت قبل، مااصولگراها هر چه دلمان خواست و از دهنمان درآمد نثار مسئولان و راهبردهای سیاست خارجه کردیم. هیچ فحش سیاسی اعم از غربزده، وابسته، لیبرال، عامل دشمن و… نبود مگر اینکه به تیم دیپلماسی دادیم. و هر تلاشی را برای زمین زدن برجام توانستیم فروگذار نکردیم. الحق اگر کاری علیه آنها نکردیم، نتوانستیم وگرنه ارادهاش را داشتیم. و همه این کارها را برای رضای خدا و منافع نظام انجام دادیم!
آن دولت رفت و 25ماه است که دولت آقای رئیسی هنوز دنبال آن است که برجام را زنده کند و نمیتواند. نه آنکه نخواهد بلکه عرضه و ظرفیتش را ندارد.
سایت خبری انتخاب، سیاست خارجی دولت را به نقد کشیده و دولت بیتحمل آن را توقیف کرده است. چرا؟ چون گفته است آب نبات چوبی های شانگهای و بریکس آنقدر بی مزه است که هیچکس دوستش ندارد.
دولت بهجای آنکه برای بیانات رهبرمعظم انقلاب در نقد ناتوانی رسانه های دولت، چاره بیندیشد، به توقیف و تعطیل منتقدان روی آورده است. ادامه بدهید. حتما موفق خواهید شد!
علی صوفی، فعال سیاسی اصلاحطلب درباره توقیفانتخاب با توجیه نقد سیاست خارجی دولت به شبکهی شرق گفت: این اتفاق نادر است، من قبلا نشنیدم که یک رسانه به خاطر نقد سیاست خارجی دولت توقیف شود.
او افزود: امر سیاست خارجی یک سری حساسیت دارد که بیشتر از طرف مقام رهبری حساسیتهای به مقامات ارائه میشود. گاهی یک مسئله درباره امنیت ملی ما و یا موضوع اسراییل است؛ آنوقت حساسیت بروز داده میشود.
صوفی گفت: اگر قرار بود اینگونه رفتار شود که در زمان روحانی باید خیلی از رسانهها را تعطیل میکردند. برجام که ارتباط مستقیم با امنیت ملی داشت و شخص رهبری هم پشت آن بودند و لحظه به لحظه روندها را چک میکرد، باز هم اینها رها نمیکردند.
انتهای پیام
هر وقت تونستين فکر و انديشه در مغز را مسدود کنين اونوقت برنده هستين در غير اين صورت باز هم امثال جماعت شما بازنده هستن
حضرات دربالا،همگی به هل دادن مخاطب به سمت رسانه بیگانه میگویند بخصوص حسام اشنا(چه رویی داره اظهار نظر میکنه )باید گفت اگر رسانه بیگانه درداخل باشد چه؟اگر شعبه ای ازان باشد چه حداقل اگر یکی از انها باشد چه مگر معاندین الان ،قبلا تا مقامهای رسانهای دولتهای قبل نبودند
اینترنت راقطع کردیدویک اینترانت بخورنمیرجاش گذاشتید باهزارمکافات میشدازسایتهای داخلی چهارکلمه سانسورشده رابخوانیم حالاهم قمه برداشته
ایدبه جان سایتهای داخلی افتاده ایدماازدست شما
به کجاپناه ببریم؟