الهام اصغری کیست؟ | ورزشکاری که فیلم اورکا از روی زندگی او ساخته شد
«الهام اصغری کیست؟»، این سوالی است که پس از انتشار فیلم اورکا به کارگردانی سحر مصیبی و بازی ترانه علیدوستی و مهتاب کرامتی در فضای مجازی مطرح شدهاست.
به گزارش انصاف نیوز، خانم اصغری ورزشکاری است که فیلم اورکا از روی زندگی پر فراز و نشیب او ساخته شده است.
الهام اصغری حدود چهل سال قبل در تهران به دنیا آمد، او که از پنج سالگی فعالیت در رشتهی شنا را آغاز کرده بود توانست در ۲۶ سالگی خود رکورد شنا در آبهای آزاد را ارتقا دهد.
این شناگر در حرکتی نمادین به نشانهی حمایت از محیطزیست و همینطور فوک خزری مسیر دهکیلومتری تالاب میانکاله را با شنا طی کرد.
الهام اصغری توانسته است در چند نوبت و با «پوشش اسلامی» در رشتهی شنا در آبهای آزاد رکوردشکنی کرده و ظاهراً این رکوردها در کتاب گینس ثبت شده است. موضوعی که البته چالشهایی را برای او به همراه داشته است.
پاسخ روزنامهی دولت به ادعاهای الهام اصغری
روزنامهی ایران ورزشی در متنی که به تاریخ تیرماه ۹۳ منتشر کردهاست در انتقاد از ادعاهای مطرحشده ار سوی الهام اصغری نوشت:
«ماجرا در یک جمله خلاصه میشد: «یک دختر 32 ساله پس از به تن کردن پوششی عجیب، رکورد شنای آبهای آزاد ایران را شکسته اما وزارت ورزش این موفقیت ورزشی را ثبت ملی نمیکند، چون چیزی به اسم لباس شنای بانوان را به رسمیت نمیشناسد.»
بسیاری از مردم ایران و حتی دنیا این داستان را باور کردند و به حمایت از ورزشکاری پرداختند که در حق او ظلم شده بود. اما اکنون مشخص شده تمام ماجرایی که پیرامون موضوع الهام اصغری مطرح شد، رنگی از واقعیت نداشته، اتفاقی که علاوه بر ایران، رسانهها و افکار عمومی جهان را نیز درگیر خود کرد تا تنها دو نفر به اهداف شخصی خود برسند. «مرضیه اکبرآبادی» و «الهام السادات اصغری» با مشارکت یکدیگر، بازی رسانهای را آغاز و دنبال کردند که اکنون پس از گذشت یک سال افشا شده و به پایان رسیده است.
چند ماه از عزل «مرضیه اکبرآبادی»، معاون امور بانوان وزارت ورزش میگذرد. مقامی که در سالهای گذشته با تصمیمات و اختیارات خود به بزرگترین کابوس برای بانوان ورزشکار تبدیل شده بود و حالا که پای خود را از ساختمان وزارت ورزش بیرون گذاشته، کمکم جزییات حیرتانگیزی درباره موضوعاتی که خلق کرده بود، مطرح میشود. «الهام السادات اصغری»، دختری است که تیرماه 1392 با چشمان اشکآلود و صدایی لرزان مقابل دوربین و میکروفون خبرنگاران ایستاد و مدعی شد که مورد ظلم اکبرآبادی واقع شده است. او مدعی بود که مسافتی 18 کیلومتری را در پلاژ بانوان نوشهر با به تن داشتن مقنعه و شنل شنا کرده اما اکبرآبادی رکورد را ثبت نمیکند و میگوید که آن لباس شنا از نظر شرعی مشکل داشته است. پس از انتشار این خبر در رسانهها، هیچ سازمانی ادعاهای اصغری را تکذیب نکرد و تنها موضع وزارت ورزش، پافشاری برای عدم ثبت رکورد بود. در این هنگام گروهی از رسانهها تصمیم گرفتند تا بار دیگر به موضوع آسیبهای وارد آمده از سوی اکبرآبادی به ورزش بانوان کشور بپردازند و در نتیجه حق نادیده گرفته شده الهام اصغری را با جدیت مورد پیگیری قرار دادند.
سکوت اکبرآبادی در مقابل یک ابهام
در ابتدای تابستان 1392 شهرت الهام اصغری هر روز بیشتر از قبل میشد. او گفته بود: «با اینکه هنگام شنا از پوشش کامل اسلامی استفاده کردم و ناظران قانونی هم تمام مدت در پلاژ حضور داشتند اما پس از آن مسوولان وزارت ورزش به من گفتند که باید ثبت این رکورد را فراموش کنم.»مرضیه اکبرآبادی جزو معدود افرادی بود که میدانست هنگام شنای الهام اصغری در نوشهر، هیچ ناظر قانونی آنجا نبوده و او آن لباسی که مقابل دوربینهای خبرنگاران پوشید را نیز به تن نداشته است اما این موضوع هرگز تکذیب نشد و وزارت ورزش سکوت کرد تا الهام اصغری اعتبار رسانهها و در نتیجه افکار عمومی را در جهت رسیدن به اهداف شخصی خود به بازی بگیرد.
صلح دو دشمن در سکوت خبری
الهام اصغری که تصمیم گرفته بود تا از هر راه ممکن و غیرممکنی به اهداف شخصی خود برسد، همزمان با به بازی گرفتن رسانهها، حتی به مجلس شورای اسلامی نیز شکایت برد.
وقتی او با چشمان گریان داستان خود را به گوش هیات رییسه خانه ملت رساند، به دنبال آن آخرین وزیر ورزش دولت احمدینژاد تحت فشار قرار گرفت تا هر چه سریعتر ماجرای ثبت رکورد نوشهر را به سرانجام برساند.
«دکتر محمد عباسی» که قصد نداشت در آخرین روزهای عمر دولت اعتبار خود را در بهارستان دچار خدشه کند، به معاون امور بانوان وزارتخانه دستور داد تا به لجبازی و حاشیهسازیهای خود خاتمه دهد. همین اتفاق باعث شد تا در تیرماه 1392 مرضیه اکبرآبادی به الهام اصغری وعده دهد که اگر ارتباط خود را با رسانهها قطع کند و صفحه فیسبوک خود را نیز غیرفعال سازد، آن هنگام رکوردش ثبت خواهد شد.
اصغری که از شنیدن این پیشنهاد در پوست خود نمیگنجید، شرایط را پذیرفت و با او دست دوستی داد و صلح برقرار شد. هرچند خبرنگاران از این رخداد شوکه شدند اما الهام اصغری در توجیه رفتار خود پاسخی نداشت.
الهام تمام حرفهایی که پیشتر درباره حمایت از حقوق دختران ورزشکار و تسلیم شدن در برابر حرف زور بیان داشته بود را زیر پا گذاشت و با خوشحالی به انتظار ثبت رکورد 18 کیلومتر شنای آزاد خود نشست.
اما حامیان او که حیرت کرده بودند،از این رفتار الهام شوکه شدند. پس ناگهان ویدیوهای اصلی مرتبط با او از یوتیوب حذف شد و پیج فیسبوکی که بیش از 12 هزار لایک از نقاط مختلف جهان داشت نیز دیگر قابل دسترسی نبود. با نمایان شدن چهره واقعی الهام اصغری که تا قبل از آن خود را مظلوم معرفی کرده بود، رفته رفته موج رسانهای که در حمایت از او بالا رفته بود فروکش کرد اما تحقیق درباره آنچه بین او و اکبرآبادی گذشت، هرگز متوقف نشد.
یک سال بعد
در سال 1393، الهام اصغری نیز از خواب زمستانی بیدار شد و با اجرای چند برنامه شنا، دوباره به برقراری رابطه خود با رسانهها پرداخت اما فعالیتهای او دیگر با همان شدت سال قبل مورد توجه قرار نگرفت. با ظهور دوباره پدیده ناشناخته و مرموزی که یک سال قبل با پشت کردن به قولهایش با دشمن صلح کرده بود، گروهی که به تحقیق درباره این ماجرا مشغول بودند، اینبار به حقیقت دست یافتند.
کدام شنل و کدام رکورد؟
در دیماه 1392 «محمود گودرزی»، وزیر ورزش دولت تدبیر و امید، «رباب شهریان» را به عنوان معاون امور زنان خود منصوب کرد. بدین ترتیب، دور شدن اکبرآبادی از وزارت ورزش باعث شد تا یخ سکوت مسوولان و منابع مطلع ذوب شود و لب به سخن بگشایند. «پریسا فریدونی»، داوری که کورنومتر شنای الهام اصغری را زده و تنها شاهد رسمی این ماجرا محسوب میشود، تیرماه 1393 در گفتوگو با ایسنا، گفت: «الهام در نوشهر مسافتی را شنا کرد اما مانند سایر شناگران لباس غواصی و کلاه بر سر داشت، نه شنل و مقنعهای که به دوربین رسانهها نشان داد.» فریدونی همچنین تاکید کرد که در سال 1392 دروغ بودن ادعای الهام اصغری درباره پوشیدن لباس شنای نامتعارف را به اطلاع اکبرآبادی رسانده بود اما معاون وقت بانوان وزارت ورزش این موضوع را از رسانهها پنهان کرد. با توجه به اینکه اکبرآبادی به مسوولان فدراسیون شنا دستور مستقیم داده بود تا از گفتوگو با رسانهها درباره این موضوع خودداری کنند، بنابراین الهام اصغری فرصت را غنیمت شمرد و درباره لباس و رکورد خود به رسانهها خلاف واقعیت را گفت و هیچ مقامی هم آن را تکذیب نکرد.
او نه شناگر است، نه قهرمان ملی؟!
به دنبال ایجاد موج رسانهای درباره ماجرای الهام اصغری، نایب رییس بانوان فدراسیون شنا نیز ادعای او مبنی بر ثبت رکورد شنای آبهای آزاد را تکذیب کرد. «شهربانو ورنوس»، در گفتوگو با نسیم با تاکید بر اینکه در مسابقات شنای آبهای آزاد هیچ رکوردی قابل ثبت نیست و تنها نفرات نخست تا سوم معرفی میشوند، گفت: «اگر قرار باشد تا رکوردی در این رشته ثبت شود، باید حتما یک ناظر از گینس حضور داشته باشد.» این مقام فدراسیون شنا با اشاره به اینکه الهام اصغری در مسابقات شنای آبهای آزاد که سال 88 در نوشهر برگزار شد بعد از طی کردن مسافت سه کیلومتر از آب بیرون آمد و نتوانست به خط پایان برسد، گفت: «پیشتر با حضور الهام اصغری جلسهای در وزارت ورزش ترتیب دادیم و آنجا قرار گذاشتیم که اگر ادعایی دارد، خود را آماده کند و با شناگران به رقابت بپردازد اما او در جلسه دوم شرکت نکرد.» ورنوس، تصریح کرد: «الهام اصغری نه قهرمان، نه شناگر و نه عضو تیم ملی است. او ادعاهایی دارد که نمیدانم با چه هدفی مطرح میشود.» به گفته نایب رییس بانوان فدراسیون شنا، اینکه الهام اصغری ادعا میکند هنگام رکوردشکنی او در سال 92، رییس فدراسیون شنا نیز در آنجا حضور داشته نیز کذب محض است زیرا در آن زمان «محسن رضوانی» اصلا در نوشهر نبوده است.
در دنیا چنین رکوردی وجود ندارد!
رییس کمیته آبهای آزاد فدراسیون شنا، دیگر مقام مسوولی بود که در تیرماه 1393 درباره رکورد آبهای آزاد جهان اظهارنظر کرد. «سید محمدعلی سادات منصوری» میگوید: «با توجه به اینکه دریا دارای جذر و مد است، حتی اگر برای ثبت رکورد از GPS استفاده شود، باز هم به صورت دقیق نمیتوان گفت که چه رکوردی به دست آمده و نمیتوان این رکوردها را در مناطق مختلف دنیا با هم قیاس کرد، به همین دلیل در دنیا رکورد جهانی به نام آبهای آزاد وجود ندارد.»
سادات منصوری ادامه میدهد: «الهام اصغری سال 1392 درخواست کرد تا در دریا شنا کند. البته ما به آنجا نرفتیم. او در محل طرح دریایی بانوان که زیر مجموعه شهرداری است در محدوده 100 متر شنا کرد و همان محدوده را دور زد. در تمام دنیا هم همینگونه است که شناگران آبهای آزاد در یک محدوده مشخص مسافتی را طی میکنند و اصغری هم همین کار را انجام داده است. اگر شناگری بخواهد رکورد شخصی داشته باشد، فدراسیون نمیتواند برای او هزینه کند. خانم اصغری گفته بود که میخواهد 10 کیلومتر شنا کند اما مثل اینکه بیشتر از این مسافت شنا کرده است. او شناگری است که دوست دارد فعالیت کند ولی ثبت رکورد رسمی نیازمند تجهیزات و شرایط است. ما به صورت شفاهی هماهنگ کردیم که او شنا کند و اصلا در مسوولیت فدراسیون شنا نبود که خارج از مادههای تعریف شده، اقدام به ثبت رکورد کند.»
شکستن حباب قدرت اکبرآبادی
اکنون ابهامزدایی از موضوع رکورد شنای «الهام السادات اصغری» در حالی رخ داده که یک سال از زمان مطرح شدن آن میگذرد اما اینکه چرا در این مدت خبری درباره او منتشر نشد را میبایست در قدرت «مرضیه اکبرآبادی» جستوجو کرد.
معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان حتی پس از عزل شدن از پست خود نیز همچنان به اعمال نفوذ در ورزش کشور ادامه داد اما در تیرماه 1393 موفق نشد تا از حبابی که روی حاشیههای تصمیمات و دستورهای قرار داده بود محافظت کند و این پوشش مستحکم ناگهان شکست و حقیقت فاش شد.
هرچند اکنون بخشی از افکار عمومی، فعالان رسانهای که در سال گذشته از الهام اصغری حمایت کردند را درباره بزرگنمایی او و رسیدن به شهرت جهانی مقصر میدانند اما باید این واقعیت را در نظر گرفت که وزارت ورزش دولت دهم تصمیم گرفته بود تا رسانهها در گمراهی باشند و دسترسی آنها به منابع معتبر را مسدود کرده بود.
از سوی دیگر اکنون «پریسا فریدونی»، شاهد رکورد الهام اصغری و «محمدعلی سادات منصوری»، رییس کمیته آبهای آزاد فدراسیون شنا در شرایطی با رسانهها سخن گفته و به بازگو کردن ناگفتهها پرداختهاند که خود پیشتر در به شهرت رسیدن این دختر نقش داشتهاند.
فریدونی یک سال سکوت کرد و زمانی که از سمت نایب رییسی نمایندگی غرب هیأت نجات غریق برکنار شد، ناگهان تصمیم گرفت تا با رسانهها صادق باشد. از سوی دیگر پارچهنویسیهایی که سال 1392 پس از شنای الهام اصغری در نوشهر مقابل خانه او در خیابان شیراز جنوبی تهران نصب شد، گویای این حقیقت است که هم فریدونی و هم سادات منصوری، آن زمان رکورد الهام را تایید کرده و به او تبریک نیز گفته بودند. پس چرا ناگهان موضع آنها پس از گذشت یک سال تغییر کرد؟
پلاکارد تبریک خانم فریدونی و آفای سادات منصوری مقابل خانه الهام اصغری در سال 92
هنگامی که در سال 1392 فدراسیون شنا از پاسخ دادن به پرسشهای رسانهها خودداری میکرد، خبرنگاران به ناچار مجبور شدند تا اظهارات و ادعاهای الهام اصغری را یکطرفه منعکس کنند اما سکوت دستگاه رسمی ورزش کشور در برابر ادعاهای این دختر، باعث شد تا رسانهها مسیر اشتباه را طی کنند و جامعه نیز گمراه شود.
با بررسی رخدادهای یک سال اخیر میتوان نتیجه گرفت که مرضیه اکبرآبادی در مقابل ماجرای الهام اصغری سکوت کرد، زیرا میدانست هر قدر او بیشتر بزرگ و مطرح شود، این جریان به مشهورتر شدن کسی منجر میشود که با ثبت رکورد مخالفت کرده است.
پس اکبرآبادی با خیالی آسوده اجازه داد تا الهام اصغری سوار بر یک بالون بزرگ به آسمان برود و او را نیز با خود بالا بکشد. تمام ماجرا را میتوان در یک جمله خلاصه کرد: «الهام اصغری ابتدا درباره لباس و شرایط قانونی شنای خود به وزارت ورزش حقیقت را نگفت، اکبرآبادی آن حرف خلاف واقع را فاش نکرد و اجازه داد تا رسانهها گمراه شوند.»
پایان دروغی به نام الهام اصغری
الهام اصغری دختری است که میخواست به شهرت جهانی برسد اما برای رسیدن به این هدف خود، راه نامناسبی را برگزید و از قضا کسانی هم در دولت دهم بودند که در این جهت او را یاری دهند. امروز با وجود آنکه ادعاهای الهام اصغری به اثبات نرسیده اما او همچنان واقعیت را انکار کرده و بر حقانیت خود اصرار میورزد.
پس از افشای حقایق درباره ماجرای شنا با مقنعه و شنل، در تیرماه 1393 خبرگزاری ایسنا متنی را به عنوان جوابیه الهام اصغری دریافت کرد. اصغری در آن مطلب با ادبیاتی تند، همه اتهامات وارده را تکذیب کرد و رسانههای منتقد خود را به دروغگویی متهم نمود و گفت که از همه آنها به دادسرای جرایم رایانهای شکایت برده است. انتشار این جوابیه که با الفاظ توهینآمیز همراه بود، واکنش فوری وزارت ورزش و جوانان را برانگیخت به طوری که خبرگزاری برنا ضمن انتقاد از حاشیهسازیهای بیفایده الهام اصغری، هشدار داد که ممکن است در آینده مستنداتی را در جهت اثبات دروغهای او منتشر کند. اکنون الهام اصغری در حالی رسانهها را تهدید به شکایت میکند که هیچ مدرک و شاهدی برای اثبات گفتههای خود ندارد. او کسی است که مردم، رسانههای داخلی و خارجی و حتی مجلس را نیز با حرف های بدون مدرک خود درگیر کرد تا به شهرت برسد و در این راه با مرضیه اکبرآبادی دست دوستی داد. با توجه به ادبیات متن جوابیه منتشر شده در ایسنا که منتسب به الهام اصغری است، با اطمینان میتوان نتیجه گرفت که او از سوی جریانی خاص حمایت میشود.
این که چه کسانی پشت پرده ایستادهاند و از الهام اصغری دفاع میکنند، پرسشی است که یافتن پاسخ آن چندان دشوار به نظر نمیرسد. اما با این حال گروهی دیگر نیز مقابل الهام اصغری ایستادهاند که با مدارک و شواهدی تازه میتوانند نادرست بودن ادعاهای او را به اثبات برسانند اما قصد ندارند آرامش وروش کشور را دچار خدشه کنند و تاکنون صبر پیشه کردهاند»
الهام اصغری کیست؟ و چه کرد؟
روزنامهی آفتاب یزد در سال ۸۷ نوشت:
«الهام سادات اصغری با لباس غواصی در آبهای دریای خزر توانست دوازده کیلومتر را بدون وقفه شنا کند.
این بانوی شناگر ایرانی گفت: من از 5 سالگی به شنا علاقه مند شدم و حدود 2 سال است که شنا در آبهای آزاد را آغاز کرده ام.الهام اصغری افزود: مسافت دوازده کیلومتری مرزگاه تا چیلک در مازندران را با نظارت آقای سادات منصوری که رئیس کمیته آبهای آزاد فدراسیون شنا هستند، شنا کردم و امیدوارم شرایطی فراهم شود که مسابقات آبهای آزاد در رده بانوان هم در ایران برگزار شود.
وی گفت: من با پوشش کامل که متشکل از لباس غواصی است در آب شنا می کنم و دوست دارم در رقابت های جهانی و آسیایی هم بتوانم شرکت کنم.
اصغری اظهار داشت: شنا در آبهای آزاد در مسافت های 3، 5 و 10 کیلومتر برگزار می شود حال آنکه من مسیر دوازده کیلومتری را به راحتی شنا کرده ام. ضمن اینکه خود لباس غواصی هم به لحاظ حجم و وزنی که دارد تا حدودی کار را دشوار می کند اما از آنجا که من به دنبال هدف بزرگتری هستم حاضرم تمامی این سختی ها را تحمل کنم.
این بانوی با اراده ایرانی گفت: در طول مسیر دوازده کیلومتری تنها در کیلومتر 6 بود که یک آبمیوه خوردم و تا پایان مسیر هرچه مربیان اصرار کردند مایعات دیگری مصرف نکردم»
نامهی الهام اصغری به ضرغامی
الهام اصغری در سال ۱۳۹۲ نامهای اعتراضی خطاب به سیدعزتالله ضرغامی، رئیس وقت صداوسیما مینویسد:
«جناب آقای مهندس سيد عزتالله ضرغامی
ریاست محترم سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران
نام من «الهام اصغری» است. دختر شناگری که 21 خردادماه امسال به مدت 9 ساعت و بدون وقفه مسافت 20 کیلومتری را در دریای خزر شنا کرد، اما وزارت ورزش و جوانان با بهانهای باورنشدنی از ثبت این رکورد شنای آزاد خودداری میکند و که تاکنون بسیاری از رسانههای داخلی و خارجی به انعکاس این رخداد پرداختهاند.
در هفته گذشته پیام ویدئویی که در یوتیوب منتشر کردم هزاران بازدیدکننده داشته و از نقاط مختلف دنیا نیز صدها پیامهای همدردی و حمایت دریافت کردهام. حتی در شرایطی که جهان درگیر اخبار تحولات مصر و برکناری مرسی است و هر رخدادی درباره این کشور بلافاصله مخابره میشود و حجم بالایی از اخبار را به خود اختصاص داده، با این حال روزنامههای بینالمللی به موضوع ثبت نشدن رکورد من با وجود داشتن حجاب اسلامی پرداختهاند.
اما حیرتآور است که از این سو جنابعالی و آقای علی مطهری، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی در عوض دفاع از دختر محجبه ایرانی که رکورددار شنای آزاد بانوان کشورهای اسلامی است، ترجیح دادید تا مقابل دوربین رسانهها بایستید و درباره شکیرا و خانم تماشاگر والیبال که پیراهن آستین کوتاه به تن داشت، با یکدیگر بحث و مجادله و شوخی کنید.
با آن که حتی روزنامه دولت نیز با تایید این رکورد تاکید کرده که لباس من کاملا اسلامی بوده و تنها گرفتار سلیقه شخصی خانم مرضیه اکبرآبادی شدهام، اما شما هیچ واکنشی نسبت به این بیعدالتی نداشتید و آن را نادیده گرفتید و در این مدت رسانه ملی یک کلمه هم درباره این موضوع صحبتی به میان نیاورده است.
آقای ضرغامی!
تا وقتی شما رئیس سازمان صداوسیما باشید، این رسانه اجازه ندارد هیچ اسمی از من ببرد. اینجانب شما را حامی حق و عدالتخواهی نمیشناسم و روزی که رکورد شنای آزاد جهان را بشکنم، اگر در هر یک از شبکههای صداوسیما حتی یک خبر از من منتشر شود، به مراجع قانونی شکایت میکنم. شما فقط فوتبال ورزش را میدانید و به خاطر آن با هر مقامی هم درگیر میشوید، چون از هر لحاظ برایتان به صرفه است؛ پس به همان بپردازید و سودتان را ببرید، چون ورزش بانوان برایتان فقط دردسر است.
ما بانوان ورزشکار با کمکهای دوستانه رسانههای دیگر، مشکلات خود را پیگیری میکنیم و به شما نیازی نداریم.
بدرود
الهام اصغری
15 تیرماه 1392
ترانه علیدوستی در نقش الهام اصغری
فیلم سینمایی اورکا با بازی ترانه علیدوستی، مهتاب کرامتی و مهتاب نصیرپور به کارگردانی سحر مصیبی به فراز و فرودهای زندگی شخصی و ورزشی الهام اصغری میپردازد.
اطلاعات بیشتر دربارهی فیلم اورکا را میتوانید در این لینک بخوانید.
لنتهای پیام
باز هم ماست مالی
ما که نفهمیدیم آخرش چی شد و حق با کیه؟؟ چرا اکبر آبادی علی رغم هجمه ها سکوت کرد؟؟ چرا همه رسانه ها از الهام اصغری حمایت کردند؟؟ چرا اصلا اصغری دروغ گفته؟؟؟ چرا مدعی یک رکورد دروغ شده و و پیگیر ثبت آن بوده و بعد از 15 سال هنوز بر حرفش تاکید میکند؟؟؟ سادات کیایی چرا پلاکارد تبریک فرستاده و چند سال بعد گفته اصلا این خانم نصفه کاره از مسابقه خارج شده و مقام اول تا سوم کسان دیگری هستند؟؟ اصلا همه اینها درزست . چرا فیلم رو توقیف کردند و اجازه پخش نمیدن
دمت گرم
گول رسانه حکومتی را نخورید،این زن مظلوم راست میگه،اینها تخصصشان است بعد از مدتی وادار به حرف اجباری میکنند.
پس همه درد شما اینه که طرف موقع شنا مقنعه نداشته.
والله اگر کشور سامان داشت الان مرضیه خانم برای در نطفه خفه کردن یک استعداد زندان بود و هزینه های مالی بالایی را می بایست برای این عداوتش پرداخت می کرد. در همه جای دنیا استعداد ها شناخته می شوند و در ایران یا کشته یا فراری
خوب ممنونم از اطلاع رسانی تون از قدیم گفتن بار گج به مقصد نمیرسه خانم اصغری هم پس میخواسته با دروغ به جایی برسه پدر فریب بسوزه .
باز هم میخواهید ماست مالی کنید ؟؟؟؟