بیانیهی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا
بیانیهی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا به مناسبت 13 آبان به نقل از کانال تلگرامی این اتحادیه در پی میآید:
يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ ۚ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ
خداوند کسانی را که ایمان آوردهاند و کسانی را که علم به آنان داده شده درجات عظیمی میبخشد؛ و خداوند به آنچه انجام میدهید آگاه است. (آیه ۱۱ سوره مجادله)
دهههایی است که روز ۱۳ آبان با مفاهیمی چون روز دانشآموز و مبارزه با استکبار در ایران به اهتزاز در آمده و نقش ویژه قشر محصل به ویژه دانشآموزان در پیشبرد علم و فناوری و اکتفا به ظرفیت ملی طنینانداز گردیده است.
دانشآموزان و دانشجویان، سالها قبل در اعتراض به سیاستهای مداخله جویانه بیگانگان خط خود را از حکمرانی دودمان پهلوی جدا کرده تا خود منشأ تحول و پیشرفت در میهنشان باشند. این تحولات با پیروزی انقلاب اسلامی سرعت چشمگیری پیدا کرده و ملت پس از چهار دهه با وجود همه حوادث و توطئهها در آستانه فتح قلههای علم و فناوری میباشند. از جمله ارزشهایی که جمهوری اسلامی ایران همواره به آن اهتمام ویژهای داشته حوزه آموزش و تعلیم و تربیت است و در این باره به افتخارات بزرگی دست یافته از جمله میانگین نرخ با سوادی که به ۹۷.۱% رسیده که در مقایسه با قبل از انقلاب جهش دو برابری داشته است. این پیشرفتها از چشم دشمنان ایران دور نمانده و آنها سعی میکنند از طرق مختلف بر مسیر پیشرفت ملت ایران تاثیر بگذارند.
نظام آموزش و تعلیم و تربیت از حوزههای حساس و مورد اهتمام همه جوامع در سیاستگذاریهای کلان علمی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است. مطابق با اصل سیام قانون اساسی دولت موظف است وسائل آموزش و پرورش رایگان را برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم سازد و وسائل تحصیلات عالی را تا سرحد خودکفائی کشور به طور رایگان گسترش دهد. متاسفانه در میهنمان با پیشرفت کمی نظام آموزش و پرورش، کیفیت آن مورد غفلت واقع شده است. رفع کمبودهای حوزه آموزش و تعلیم میتواند محیطی مناسب برای پرورش انسانهای نخبه، مفتخر و آزاده فراهم کند و حاصله آن پیشرفتهای عظیمی در حوزههای علم، فرهنگ، اقتصاد، فناوری و رفع مشکلات معيشتی مردم خواهد بود. ارتقای سیستم آموزشی کشور نیازمند همکاری حکومت با نخبگان دانشگاهی و بخش خصوصی و مردمی جهت دستیابی به راهکارهای کارشناسی و بازتعریف نظام آموزش و پرورش کشور مطابق با نیازهای کشور است. مهمترین ضرورتهای سیستم آموزشی پایدار عبارتند از حق تحصیل رایگان، امکانات آموزشی و رفاهی مناسب، کادر آموزشی مجرب و زبده، و محتوای آموزشی متناسب با نیازهای روز دنیا. این امر با تکیه بر نیرو و استعدادهای داخل کشور و تجربیات علمی جهان امکانپذیر است.
امسال در شرایطی به استقبال ۱۳ آبان میرویم که بسیاری از خانوادههای کم بضاعت در ایران زیر خط فقر هستند و در تأمین هزینههای مدارس و معیشت فرزندان خود دچار سختیهای فراوانی میباشند. همچنین بیش از سه هفته است که مراکز آموزشی غزه زیر وحشیانهترین حملات موشکی رژیم صهیونیستی قرار دارد و در پی آن تاکنون بیش از سه هزار کودک به شهادت رسیده و صدها هزار دانشآموز آواره شدهاند. این میزان از توحش در ریختن خون مردم بیگناهی که بهامید احترام به قوانین بینالمللی در عدم تعرض به مدارس پناه بردهاند بیسابقه است. باز هم خوی استکباری آمریکا و هم پیمانان غربی آن در حمایت همه جانبه از رژیم کودک کش صهیونیستی آشکار میشود. با وجود تلاشهای رسانههای غربی در تحریف و تقلیل جنایتهای رژیم صهیونیستی، انسانهای آزادی خواه توانستند وقایع را از طریق شبکه مجازی و تبیین به گوش عالمیان برسانند. همین امر ماسک را از روی چهره رژیم کودک کش صهیونیستی و حامیان آن برداشته و حقانیت مظلومیت مردم فلسطین برای همه آشکار گشته است. علیرغم تجمعات پرشور مردم در حمایت از مردم فلسطین که در جهان شیوع پیدا کرده است، سیاستمداران غربی ستون فقرات خود را از دست داده و به رژیم صهیونیستی جهت بمباران کودکان و زنان فلسطینی چراغ سبز نشان دادهاند. این قشر بیوجدان، از ترس عدم کسب آرا در انتخابات پیش روی کشورهای خود هم که شده ناچار به توقف حمایت از رژیم صهیونیستی در قتل عام مردم فلسطین خواهند شد.
اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا از مردم عدالتخواه جهان میخواهد با تبیین، روایتگری و شیوع تجمعات به اعمال فشار بر سیاسیون غربی بیافزایند و فورا توقف بمباران مردم فلسطین توسط رژیم صهیونیستی را از آنان مطالبه نمایند. همچنین از حکومت جمهوری اسلامی ایران میخواهد جداً نسبت به مشکلات معيشتی مردم ایران به ویژه خانوادههای کم بضاعتی که زیر خط فقر هستند و در تأمین مخارج مدارس و معیشت فرزندان خود دچار سختی هستند اقدام نموده، و همکاری خود را با نخبگان دانشگاهی، بخش خصوصی و مردمی جهت دستیابی به راهکارهای کارشناسی و بازتعریف نظام آموزش و پرورش کشور مطابق با قانون اساسی و نیازهای کشور افزایش دهد.
انتهای پیام