تنبیه دانشآموز زاهدانی | «معاون مدرسه دچار هیجانات آنی شد»
مدیر روابطعمومی آموزشوپرورش سیستان و بلوچستان در پی انتشار خبر تنبیه بدنی دانشآموز مبتلا به سندروم فانکونی توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زاهدنیوز، در چند روز اخیر مطلبی با عنوان تنبیه بدنی یک دانشآموز ۱۲ساله زاهدانی مبتلا به بیماری سندروم فانکونی توسط معاون مدرسه در شبکههای مجازی منتشر شده که با واکنشهای فراوانی از سوی مردم زاهدان همراه بوده است.
مطابق ماده ۷۷ آییننامه انضباطی مدارس، «اعمال هرگونه تنبیه از قبیل اهانت، تنبیه بدنی و تعیین تکالیف درسی جهت تنبیه دانشآموزان ممنوع است» محیط مدرسه محیطی فرهنگی و آرام برای کسب علم فرزندان این سرزمین است که باید از خشونت دور بماند.
از طریق مجرای قانونی با فرد متخلف برخورد میشود
داوود گلی، مدیر روابطعمومی آموزشوپرورش سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار زاهدنیوز بیان کرد: پیرو انتشار خبر تنبیه دانشآموز زاهدانی در شبکههای اجتماعی پیگیر صحتوسقم این ماجرا شدیم؛ با پیگیریهای انجام شده از آموزشوپرورش ناحیه یک زاهدان باخبر شدیم که متأسفانه این اتفاق صحت دارد.
او ادامه داد: معاون مدرسه بهصورت سهوی و غلبه احساسات در لحظه دچار هیجانات آنی شده است و دانشآموز را مورد تنبیه قرار داده که بلافاصله آموزشوپرورش ناحیه یک بعد اطلاع از موضوع فوراً وی را برای پاسخگویی خواست.
مدیر روابطعمومی آموزشوپرورش استان تصریح کرد: در جلسه مشترک با حضور اولیا دانشآموز این مشکل برطرف شده و بعد از گفتگو و حل مشکل خانواده دانشآموز از شکایت خود صرفنظر کردند.
او افزود: موضوع حلوفصل شده است، به جهتی که در این مورد تخلف اداری صورتگرفته است اقدامات قانونی و فرایند قانونی پیرامون آن طی میشود و قطعاً از طریق مجرای قانونی با فرد متخلف برخورد میشود.
گلی تشریح کرد: تنبیه بدنی در مدارس ممنون است و قبل از شروع سال تحصیلی بخشنامهای جهت هشدار و بازدارنده به مدارس ارسال میشود امسال به جهت اهمیت بالای موضوع تنبیه بدنی و عدم تخلف همکاران برای سومین بار این بخشنامه ارسال شده است.
او اذعان کرد: طبق دستور عمل اجرایی مدارس تنبیه بدنی ممنوع است، در هیچ مجموعهای تنبیه بدنی جایز و شایسته نیست همه ما آفریده خدا و دارایشان و جایگاهی هستیم باید ارزش و کرامت انسانها و دانشآموزان حفظ شود.
مدیر روابطعمومی آموزشوپرورش استان در پایان خاطرنشان کرد: درون خانواده نیز در شرایطی والدین با فرزند خود ممکن است برخورد کنند حتی علاوه بر توبیخ فراتر روند، انسان در جایگاه آدم بودند دارای هیجانات و غلبه احساسات میشود و از روی قصور و کوتاهی چنین اتفاقی رخداده است.
انتهای پیام