خرید تور تابستان

به منتخب مردم فرصت دهید / وبلاگ آدمک

به گزارش انصاف نیوز، زینب کریمیان در وبلاگ «آدمک تنهاست بخند»، نوشت: اعلام رسمی اسامی کابینه دولت “تدبیر و امید” همانطور که انتظار می رفت با موجی از اعتراضات روبرو شد، اعتراضاتی که پیش از اعلام رسمی نیز با قوت در فضای مجازی ادامه داشت.

اما این اعتراضات بعد از ارایه لیست در مراسم تحلیف با شدت بیشتری پیگیری و بیان شد و البته این واکنش ها به سه نفر از اعضای کابینه اختصاص داشت، عبدالرضا رحمانی فضلی، مصطفی پورمحمدی و البته علی جنتی.

حال من نمی دانم این دوستان منتقد !! چرا به خاطر نمی آورند که موقع انتخابات چقدر تحریم تحریم کردند اما روزهای آخر به این نتیجه رسیدید که باید رای داد و و آن هم رای سبز و بنفش به دکتر حسن روحانی.

شما خوب می دانید که  رئیس جمهور منتخب ایران در ابتدای کار خود روبه‌روی مجلسی قرار دارد که قبل از انتخابات ۱۵۰ نماینده آن از رقیب انتخاباتی او یعنی محمد باقر قالیباف حمایت کردند و بیش از ۵۰ نماینده هم از حامیان جلیلی و دیگر رقیبان انتخاباتی حسن روحانی بودند.

بعضی ها چرا اینقدر توقعات بی جا دارند،  انگار یادشان رفته تا دوماه پیش به خواب هم نمیدیدند،  که یک فرماندار یک شهر کوچک اصلاح طلب باشد یا حتی اصولگرای منتقد.

اگر خوب نگاه کنید و نگاه کلان داشته باشید مشخص می شود، دکتر حسن روحانی بر واقعیت‌های عرصه سیاسی ایران با وجود رای اکثریت مردم چشم نپوشیده است و می‌داند عالم سیاست در ایران همیشه محل آرمان‌ها و آرزوها نیست.

یادمان نرفته که در همین مجالس اصول‌گرا و به طور مثال در مجلس هفتم که اکثریت آن اصول‌گرایان و آبادگرانی بودند که پشت محمود احمدی‌نژاد بودند چهار وزیر کابینه او رأی اعتماد نگرفتند. چون احمدی نژاد آنها را نادیده گرفت و به آنها سهمی نداد.

به نظر می‌رسد دکتر روحانی می‌خواهد یک سهم به فراکسیون اکثریت مجلس یعنی فراکسیون رهروان ولایت که عضو برجسته آن علی لاریجانی رئیس مجلس است بدهد تا در مقابل تعداد زیادی از وزرای خود را از عدم رای اعتماد مصون نگه دارد.

فراکسیون اصول‌گرایان به رهبری حدادعادل و فراکسیون جبهه پایداری هم چیزی بین هفتاد تا هشتاد نفر عضو دارد که بیشترین انتقاد را به کابینه حسن روحانی خواهند داشت و اگر به فراکسیون اکثریت رهروان ولایت هم دیگر سهمی ندهد، کابینه او برای کسب رأی اعتماد با چالش زیادی روبه رو خواهد شد.

به طور نمونه مسعود میرکاظمی وزیر سابق نفت و رئیس کمیسیون انرژی مجلس با انتقاد از بیژن نامدار زنگنه به عنوان وزیر پیشنهادی نفت به خبرگزاری فارس گفته است: رأی آوردن آقای زنگنه در مجلس سخت است چرا که قراردادهای خیانت‌آمیزی در زمان وزارت او شکل گرفته است.

بنابراین با توجه به تهدیدهای دیگری که برخی دیگر از نمایندگان مجلس اصول‌گرا از هفته‌ها قبل علیه برخی از اعضای کابینه دکتر حسن روحانی انجام داده‌اند، رئیس‌جمهور جدید می‌خواهد نظر اکثریت مجلس را کسب و آنان را راضی نگه دارد.

مصطفی پور محمدی، هم به عنوان وزیر دادگستری به مجلس معرفی شده است. وزیر دادگستری طبق قانون از سوی رئیس قوه قضاییه به رئیس‌جمهور معرفی می‌شود البته طبق عرف سیاسی رئیس قوه قضائیه چند نفر را معرفی می‌کند و رئیس جمهور یک نفر را انتخاب می‌کند، بیشترین و مهم‌ترین ایرادی که در فضای شبکه‌های مجازی به این انتخاب می‌گیرند این است که پورمحمدی در اعدام‌‌های دهه ۶۰ دست داشته است که آقای روحانی تاکنون واکنشی به این دیدگاه‌ها نداشته است.

قبل از این از مصطفی پورمحمدی به عنوان یکی از گزینه‌های وزارت اطلاعات مطرح شده بود، بنابراین شاید رئیس جمهور ترجیح داده آقای پورمحمدی اگر قرار است با فشار حاکمیت وارد کابینه شود او را در وزارتخانه‌ای ببرد که خنثی‌ترین وزارتخانه محسوب می‌شود .او یکی ازافراد مورد اعتماد مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضائیه است که همین مسئله به نقطه قوت کابینه حسن روحانی تبدیل می‌شود زیرا چه در دولت احمدی‌نژاد و چه دولت محمد خاتمی قوای مجریه و قضائیه چالش‌های بسیاری با یکدیگر داشتند اما به نظر می‌رسد حسن روحانی با انتخاب مصطفی پورمحمدی خواسته است حلقه واسط بهتر و مؤثرتری در رفع مشکلات بین قوای مجریه و قضائیه ایجاد کند.

از سویی دیگر  نعمت زاده، آخوندی و زنگنه، طیب نیا و چیت چیان، محمود حجتی، نجفی ، ظریف، واعظی ، میلی منفرد مردان تمام قد اصلاح طلب کابینه روحانی هستند.

رحمانی فضلی و جنتی را باید واقعا به مدیریت دکتر روحانی سپرد که چقدر می‌تواند اصولگرا تحویل بگیرد و در این کابینه معتدلشان کند.کمی صبر کنید به جای این همه انتقادات بیجا.

تازه اول کار است، اجازه بدهید زمان برای نفس کشیدن دکتر باشد، اینقدری که مدعیان اصلاح طلبی در حال مواخذه دکتر هستند

اصولگراهای طرفدار جلیلی انتقاد نکردند… کمی صبور باشید.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا