خاطرات هاشمی ۲۱ دی سال ۷۹ | ضربهی غیرقابل جبران مجلس با از دست دادن رفسنجانی
انصاف نیوز: خاطرات روزنوشت آیتالله اکبر هاشمی در ۲۰ دی سال ۱۳۷۹ را در ادامه میخوانید:
چهارشنبه 21 دي 1379 |15 شوال 1421 10 ژانويه 2001
آقاي محمد اشرفي اصفهاني آمد. وضع شهرك ناجا [= ژاندارمری (مرزداران فعلی)] و نيز مجتمع فرهنگي آن را گفت كه با درآمدهاي بخش تجاري آن و كمك مردم و كمك سابق من ميسازند. از آقاي خاتمي، [رییسجمهور] و دومخرداديها گله داشت كه او را به كار نگرفتهاند و خواستار وسعت بيشتركارش در دانشگاه آزاد اسلامي شد و براي نامزدی در انتخابات رياستجمهوري، مشورتكرد. گفتم، بعيد است رأي بياورد، اما فرصتي براي ابراز نظرات و برنامههايش هست؛ اگر داشته باشد.
دكتر [مهدی] اكبرزاده، [مشاور وزیر کشاورزی] آمد. نگران وضع مركز تحقيقات مواد اوليه سموم كشاورزياش است كه مورد حمايت دكتر [عیسی] كلانتري، [وزیرکشاورزی] بوده و گفت، آقاي [محمدرضا] عارف هم قول حمايت داده است. گفت، اكثر [اعضای] شوراي مركزي حزب مشاركت، در آمريكا و اروپا دانشجو بودند و آن زمان، بخشي سوسياليست و بخشي طرفدار اقتصاد آزاد بودند و جمع همگني نيستند و به خاطر شرايط سياسي همكاري ميكنند. خانم [مریم] بهروزي، [دبیرکل جامعه زینب] آمد. وضع جامعه زينب را گفت و براي مواضعشان در انتخابات، مشورت كرد. نامزد قابلتوجهي ندارند.
سرشب، آقاي حسين مرعشي، نماينده كرمان آمد. گزارشي از وضع بودجه در مجلس داد و گفت، براي تكميل طرحهاي مهم سدسازي، راه و راهآهن، يك ميليارد دلار علاوه بر اعتبارات پيشنهاد دولت ديدهاند. گفت دومخرداديها اكنون اعتراف دارند كه با از دست دادن شما، ضربه غيرقابلجبراني خوردند و اگر در مجلس بوديد، اين مشكلات را نداشتند. در مورد حضور آقاي [سیدمحمد] خاتمي يا آقاي ميرحسين موسوي در انتخابات، بحث كرد. گفت، آقاي خاتمي در جلسه مشاورانش گفته، نظام تحمل برنامههاي ايشان را ندارد و شايد به افكار افرادي مثل آقاي مهندس موسوي نزديكتر باشدكه احتمالاً اين اظهارات به گوش آقاي موسوي ميرسد و ناراحت ميشود.
ديشب، خسوف [= ماهگرفتگی] كلي داشتيم. قبل از خواب، نماز آيات خوانديم. در اخبار آمده بود كه در نيجريه، مسلمانان بعضي از استانهاي شمالي، پس از مراسم نماز، به مراكز مشروب فروشي و ضداخلاقي و كليساها، حمله و تخريبكردهاند. چند استان شمالي نيجريه كه اكثرشان مسلماناند، با قانون اسلامي اداره ميشوند.
منبع: کتاب خاطرات هاشمی در سال ۱۳۷۹؛ «اصلاحات در بحران»
انتهای پیام