واکنش جهانگیری به ردصلاحیت حسن روحانی / چگونه کسی که سالها رئیس شورای عالی امنیت ملی بوده و رأی ۲۴ میلیونی از مردم گرفته ردصلاحیت میشود؟
اسحاق جهانگیری در واکنش به ردصلاحیت حسن روحانی نوشت: مردم میپرسند این چه سازوکاری است که در هر انتخاباتی بسیاری از شخصیتها و مسئولان عالیرتبه مثل رؤسای جمهور و .. ردصلاحیت شده یا کنار گذاشته میشوند؟
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسحاق جهانگیری، معاون اول حسن روحانی در دولتهای یازدهم و دوازدهم در یادداشتی نوشت:
میلاد خجسته حضرت علی (ع)، آن نماد عدالت، مبارک باد.
دیروز گفتگویی با دکتر روحانی داشتم. خبر رد صلاحیت او اگرچه دور از پیشبینیها نبود، اما امید داشتم در ایام خطیر کنونی چنین نشود. او کسی است که در دوران ریاستجمهوری خود زحمات زیادی برای کشور کشید و خطرات بزرگ بینالمللی را از ایران دور کرد؛ اگرچه بهدلیل موانع و مشکلاتی نتوانست موفقیت دوره اولش را تکرار کند، اما به دلیل تجربه گرانبهایی که سالها در مناصب مختلف کسب کرده، سرمایه گرانقدری برای ایران است.
خبرهای مرتبط
- واکنشهای ادامهدار به ردصلاحیت حسن روحانی /ردصلاحیت ها، بزرگترین ضربه را بر بنیاد مدیریت کشور وارد کرده است
- انتقاد صریح وزیر پیشین ارشاد از ردصلاحیت حسن روحانی /انقلاب و ایران را به تاراج نسپریم!
- ۳ عکس ماندگار از آیت الله هاشمی و حسن روحانی در صحن مجلس خبرگان
- انتقاد تند علی جنتی از ردصلاحیت حسن روحانی /برگ دیگری از یک رسوائی! /منتظر مشارکت اقلیت در انتخابات باشید
- کنایه سنگین زیدآبادی به شورای نگهبان بعد از ردصلاحیت روحانی /ساختمان پاستور منحرف ساز است؟
اکنون شورای نگهبان باید به این پرسش پاسخ دهد چگونه کسی که سالها دبیر و رئیس شورای عالی امنیت ملی بوده و چند دوره در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی حضور داشته، و ۶ سال پیش هم رأی ۲۴ میلیونی از مردم گرفته، برای انتخابات پیش رو رد صلاحیت میشود؟
مردم میپرسند این چه سازوکاری است که در هر انتخاباتی بسیاری از شخصیتها و مسئولان عالیرتبه مثل رؤسای جمهور و .. ردصلاحیت شده یا کنار گذاشته میشوند؟ این چه مصلحتی است که با رد صلاحیت جمع زیادی از نامزدهای انتخابات مجلس، شرایط برگزاری انتخابات پرشور و رقابتی نادیده گرفته میشود؟ آیا نشانی از توجه به مصالح مردم و منافع ملی در این تصمیمات دیده میشود؟
کشور با مسائل پیچیده و دشوار اقتصادی و اجتماعی و سیاسی روبروست و اوضاع منطقهای و بینالمللی مخاطرهآمیز است؛ اگر ضربه به امید مردم و کوچک کردن دایره نظام مضاعف کردن تهدیدات باشد، همبستگی ملی و حضور مردم در صحنه باطل السحر مخاطرات است. در همه تصمیمات، باید منافع همه ایرانیان را در نظر داشت چرا که امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند احیای امید و جلب اعتماد مردم هستیم.
انتهای پیام