رژیم غذایی بیماران نارسایی قلبی
رپورتاژ آگهی
بیماران دارای نارسایی قلبی باید رژیم غذایی خاصی را دنبال کنند. در ادامه به باید ها و نبایدهای تغذیه این بیماران اشاره شده است. برای گرفتن مشورت و ویزیت شدن با بهترین متخصص قلب و عروق تهران بهتر است تا از یک مرکز ارائه دهنده خدمات درمانی کمک گرفته و درخواست اعزام متخصص را ارائه دهید.
کلیک کنید : ویزیت متخصص قلب در منزل
توجه : رژیم غذایی منتخب را باید با موافقت پزشک معالج ادامه دهید : ویزیت در منزل
تغذیه بیماران نارسایی قلبی
✓ . باید روزانه به مقدار 2 لیتر آب را از طریق مصرف انواع نوشیدنی مانند : آب ، آب میوه ، انواع سوپ و آش ، میوها مخصوصا مرکبات و.. به بدن خود برسانید. حداقل آب مصرفی نباید از 1.5 لیتر کمتر باشد.
✓ . وعده های خود را به 4 الی 5 وعده در روز افزایش داده و مقدار غذای مصرفی را کاهش دهید.
✓ . میزان نمک مصرفی را کنترل کنید. حداکثر نمک مجاز برای نارسایی قلبی 3 گرم در روز است. از آنجایی که حتی نان های باز دارای 5 گرم نمک هستند ؛ پس سعی کنید که از نان های بسته بندی شده که میزان نمک شان ثبت شده استفاده کنید.
اعزام سریع ترین و بهترین نیرو به منزل جهت انجام : تزریق سرم در منزل
✓ . غذاهای شور ، انواع کنسروها ، گوشت های فرآوری شده و ماهی دودی در رژیم غذایی بیماران نارسایی قلبی جایی ندارند.
✓ . مصرف غذاهای چرب و سرخ شده می تواند باعث بالا رفتن کلستر.ول بد خون شده و نارسایی قلبی را تشدید کند بنابراین ، مصرف اینگونه غذاها مانند : چیپس ، کله پاچه ، سیب زمینی سرخ کرده ، پنیر پرچرب ، کره ، بستنی ، خامه ، سرشیر و.. برای تغذیه بیماران نارسایی قلبی محدود شده است.
✓ . افزایش مصرف مقدار زیادی از میوه و سبزیجات، محصولات کم چرب ، ماهی و محصولات غلات به بیماران نارسایی قلبی توصیه می شود.
✓ . نوشیدن الکل ، مشروبات الکلی ، نوشیدنی های حاوی قند و کافئین برای افراد دارای نارسایی قلبی مضر شناخته شده است.
✓ . با حذف نمک می توانید برای بهبود طعم غذای خود از گیاهان و ادویه جات مختلف کمک بگیرید.
✓ از توصیه های غذایی فردی استفاده کنید که به شما امکان می دهد بیماری های همراه مانند دیابت، نقرس و اختلالات متابولیسم چربی را در نظر بگیرید.