خواص مصرف سبزی ریحان در ماه مبارک رمضان
تسنیم نوشت: خوردن یک وعده غذایی سریع بعد از گرسنگی و تشنگی طولانیمدت میتواند منجر به مشکلات سلامتی مختلفی مانند سوءهاضمه، سرگیجه و حالت تهوع شود و ریحان با اثرات معجزهآسای خود تقریباً درمان کاملی برای این مشکلات است.
دکتر فاطمه تاجآبادی؛ عضو هیئت علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی با بیان اینکه ریحان دارای طبع گرم است و انواع ویتامینها و املاح معدنی را دارد، اظهار کرد: از جمله خواص درمانی سبزی ریحان میتوان به ضدافسردگی، تقویتکننده، محرک غدد فوقکلیه، ضداستفراغ، ضدنفخ، تببر، خلطآور، تسکیندهنده خارش و ضدسرطان اشاره کرد.
تاجآبادی درباره خواص مصرف این گیاه در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: تخم ریحان مسکن و برای رفع دلدرد مفید است، همچنین دمکرده دانه آن برای درمان ورم کلیه کاربرد دارد و درمانکننده سرگیجه و ضدتشنج، ضددرد، مقوی، تببر و مدرّ است و معالج سردردهای میگرن و عصبی است. خوردن این گیاه دستگاه هاضمه را در این ماه مبارک تقویت میکند.
وی با اشاره به این نکته که کسانی که در ماه رمضان روزه میگیرند، ممکن است بعد از افطار دچار مشکلات مختلفی شوند، افزود: خوردن یک وعده غذایی سریع بعد از گرسنگی و تشنگی طولانیمدت میتواند منجر به مشکلات سلامتی مختلفی مانند سوءهاضمه، سرگیجه و حالت تهوع شود و ریحان با اثرات معجزهآسای خود تقریباً درمان کاملی برای این مشکلات است.
عضو هیئت علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: روزهداری سبب افت فشار و یا قند خون میشود که با مصرف شربتی که از جوشاندن برگهای ریحان به دست میآید، بدن سریعاً تعادل خود را بازیابی میکند.
وی با بیان اینکه عناصر موجود در ریحان منیزیم، کلسیم، روی، آهن، پتاسیم، سدیم، فسفر، منگنز است، اظهار کرد: عصاره روغنی بهدستآمده از برگهای ریحان را همراه با روغن زوفا یا شمعدانی معطر ترکیب کنید و برای درمان افسردگی عمومی بدن را با آن ماساژ دهید. این گیاه در طب آیورودایی با نام تلسی معروف بوده است و برای بیماریهای پوستی، مارگزیدگی و لرز بهشکل موضعی استفاده میشود.
انتهای پیام