دو گزارش خبرگزاری فارس علیه برادر رییس جمهور
خبرگزاری اصولگرای فارس دو گزارش را به فاصله ی کمتر از یک ساعت در روز دوشنبه علیه برادر رییس جمهور منتشر کرده که انصاف نیوز بدون امکان تایید و رد آنها، عینا بازنشر می کند:
گزارش اول، ساعت 11:55
گزارش فارس از جزئیات روابط متهمان بزرگ مالی با حسین فریدون به روایت نمایندگان مجلس
اهدای مسکن میلیاردی از سوی «دانیالزاده» به همسر فریدون/ روابط مالی با «مالامیر» تحت عنوان خیریه/ تشریح نحوه «پستفروشی»
شماری از نمایندگان مجلس درباره ارتباط ابربدهکار بانکی با برادر رئیسجمهور تأکید کردند «حسین فریدون» باید محاکمه شود و شخص آقای رئیسجمهور باید برای برخورد با برادرش پیشقدم شود.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای سخنگوی قوه قضاییه روز گذشته در صد و هفتمین نشست خبری خود با اشاره به اخباری در زمینه دستگیری رسول دانیالزاده ابربدهکار بانکی و اتهاماتش و ادعاهای برخی نمایندگان مجلس مبنی بر ارتباط وی با حسین فریدون، گفته بود: بنده شخصاً موافق بوده و هستم که برخی متهمین به صورت علنی محاکمه شوند و رسانهها هم اجازه انتشار عکس، اتهامات وی و جزئیات دادگاه باشند؛ چرا وقتی سارقی که چند سابقه دارد نباید چهره او را نشان دهیم و یا فردی که چند هزار میلیارد تومان بدهی دارد چهرهاش به جامعه نشان داده نشود ولی ما براساس قانون موظف به انجام این کار نیستیم و خود را تابع قانون میدانیم.
اژهای همچنین در همین راستا تصریح کرده بود: شخصی که نام برده شد دستگیر شده و تحقیقات از وی در مرحله انجام است، ضمن اینکه ارتباط وی با «حسین فریدون» هم کاملاً مشهود است، ولی هماکنون نحوه این ارتباط و اقدامات آنها مشخص نیست و باید منتظر نتیجه تحقیقات این پرونده باشیم.
به گزارش فارس، روز گذشته جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پی این اظهارات اژهای به بیان دیدگاهها و نظراتشان پرداختند که به شرح ذیل است:
*حاجیدلیگانی: اهدای مسکن 16میلیاردی از سوی دانیالزاده به همسر حسین فریدون/ تشریح روش دانیالزاده برای اخذ وامهای کلان
حسینعلی حاجیدلیگانی نماینده مردم شاهینشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارتباط دانیالزاده با حسین فریدون برادر رئیسجمهور، گفت: دانیالزاده چندی پیش یک واحد مسکونی را به ارزش 16 میلیارد تومان در میدان تجریش تهران به همسر حسین فریدون هدیه داده است.
وی افزود: همچنین این فرد چکی را به مبلغ 250 میلیون تومان برای هزینه مراسم ختم مادر یکی از مسئولین دولتی پرداخت کرده است.
نماینده مردم شاهینشهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دانیالزاده از بدهکاران بزرگ بانکی و از روزنهها و خلاءهای قانونی برای سوءاستفادههای خود در این رابطه استفاده میکند.
حاجیدلیگانی در پایان خاطرنشان کرد: به عنوان نمونه، وقتی در یکی از تبصرههای قانونی عنوان میشود که مشکل بدهی بدهکاران بانکی با بانکها به صورت توافقی حل شود، با پرداخت مبلغی بسیار اندک در ازای معوقات بانکی کلان خود از این تبصره قانونی سوءاستفاده و زمینه را برای دریافت وامهای بعدی خود فراهم میکند.
*ابطحی: «حسین فریدون» نباید هیچگونه حاشیه امنی برای خود داشته باشد/ ارتباط مالی فریدون با متهم بانکی
سیدجواد ابطحی نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به روابط مالی حسین فریدون برادر رئیسجمهور با برخی متخلفان بانکی که اکنون در بازداشت هستند، گفت: آقای فریدون جهت برخی انتصابات به بانک مرکزی و نهادهای دیگر فشار وارد میکرد.
وی با ذکر این نکته که بعضی اتهامات مالی حسین فریدون را باید از طریق همسر وی پیگیری کرد، بیان داشت: جمعی از نمایندگان مجلس در تذکری به رئیسجمهور عنوان کردند که فریدون به کمک همسرش و با دو فقره چک 6 و 8 میلیارد تومانی منزلی را در یکی از مناطق مرفه تهران دریافت کرده است و در این راستا از رئیسجمهور مطالبه رسیدگی کرده بودند.
ابطحی با تأکید بر اینکه قوه قضاییه نباید هیچگونه اغماضی در رسیدگی به پروندههای تخلفات وابستگان مقامات داشته باشد و نیز نباید فقیر و غنی و ضعیف و قوی برای وی تفاوت کند، گفت: آقای حسین فریدون نباید هیچ گونه حاشیه امنی برای خود داشته باشد.
وی تصریح کرد: به آقای روحانی توصیه میکنیم به منظور بازسازی چهره دولت و نیز با توجه به تاکید خود او بر اجرای حقوق شهروندی، اجازه دهد به پرونده برادرش رسیدگی شود.
نماینده خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی با یادآوری مطالبه افکار عمومی در زمینه رسیدگی به اتهامات حسین فریدون دستیار ویژه رئیسجمهور گفت: حاشیههای فریدون چهره دولت را خدشهدار کرده است، از این رو رئیسجمهور بهتر است خودش خواهان رسیدگی به پرونده برادرش شود.
*سعیدی: قوه قضائیه ارتباط فریدون با دانیالزاده را مشخص کند/ تذکر 46 نماینده به روحانی درباره مسائل مالی فریدون
محمداسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: قوه قضائیه باید در مورد ارتباط حسین فریدون با دانیالزاده روشنگریهای لازم را داشته باشد و این موضوع را به جد مورد برررسی قرار دهد.
وی افزود: 46 نفر از نمایندگان پیش از این در تذکری کتبی به رئیسجمهور خواستار روشن شدن ارتباط حسین فریدون با دانیالزاده و معرفی فریدون در همین راستا به قوه قضائیه شده بودند.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: باید شائبههایی که در خصوص ارتباط حسین فریدون با دانیالزاده است، مشخص شود و شفافسازیهای لازم در ارتباط با این دو نفر صورت بگیرد.
*نوروزی: برادر رئیسجمهور نباید مصون از نظارت و پاسخگویی باشد
حجتالاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباطکریم در مجلس شورای اسلامی درباره ضرورت رسیدگی به اتهامات مالی حسین فریدون برادر و دستیار ویژه رئیسجمهور گفت: در نظام اسلامی هیچ کس مصون از نظارت و پاسخگویی نیست.
وی با استناد به واکنش قاطع امیر مؤمنان علی(ع) به تقاضای برادرش عقیل مبنی بر اختصاص سهم بیشتری از بیتالمال خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی طبق قانون، هیچکس حتی اگر برادر رئیس جمهور نیز باشد در حاشیه امنی در قبال عدالت قرار ندارد.
نماینده مردم رباطکریم در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که چه توصیهای به شخص رئیس جمهور درباره پرهیز از هرگونه مانع تراشی در قبال رسیدگی به اتهامات مالی برادرش دارید؟ گفت: رؤسای جمهور اگر بر سر راه رسیدگی به تخلفات نزدیکانشان ممانعت ایجاد کنند خود را نزد ملت ضایع و خفیف کردهاند.
*پورمختار: آقای رئیسجمهور باید برای رسیدگی به اتهامات برادرش پیشقدم شود/ رسیدگی به اتهامات «فریدون» یک مطالبه عمومی است
محمدعلی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ و عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات سخنگوی دستگاه قضایی مبنی بر مشهود بودن ارتباط دانیالزاده ابربدهکار بانکی کشور با حسین فریدون برادر رئیسجمهور، اظهار داشت: با توجه به اینکه بدهی و مسائل مختلفی که پیرامون «حسین فریدون» برادر رئیسجمهور مطرح است، لذا رسیدگی به اتهامات وی یک مطالبه عمومی است.
وی افزود: ما به هر کجا برای سخنرانی یا رسیدگی به امور مختلف مراجعه میکنیم، مردم از ما درباره این موضوع سؤال میکنند و جزو سؤالات اصلی مردم این است که چرا به اتهامات برادر رئیسجمهور رسیدگی و تعیین تکلیف نمیشود؟!
نماینده بهار و کبودر آهنگ در مجلس همچنین تصریح کرد: آقای رئیسجمهور باید برای رسیدگی به اتهامات برادرش خودش پیشقدم شود و اقدامی انجام دهد، آن هم در شرایط امروز که اخبار و اطلاعاتی راجع به اتهامات مالی «حسین فریدون» رسیده است.
پورمختار در پایان خاطرنشان کرد: آقای رئیسجمهور طبق اسناد و مدارک موجود درباره اتهامات برادرش باید برای رسیدگی به این مسئله خودش پیشقدم شود، گر چه قوه قضاییه نیز در این زمینه مسئولیت قانونی بر عهده دارد، رسیدگی به اتهامات برادر رئیسجمهور برای رفع شبهات و پاسخگویی به افکار عمومی امری بسیار مفید و مؤثر خواهد بود که امیدواریم هر چه زودتر این اقدام انجام شود.
*خجسته: لزوم روشنگری در خصوص ارتباطات حسین فریدون با دانیالزاده/ تاکید بر برخورد با متخلفین در هر جایگاهی که باشند
امیر خجسته نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: همانطور که سخنگوی قوه قضائیه اشاره داشت حسین فریدون با دانیالزاده ارتباطاتی دارد، که باید قوه قضائیه این ارتباطات را مورد رسیدگی قرار دهد.
وی افزود: هر فرد در هر مقامی که در کشور قرار داشته باشد چنانچه مرتکب تخلفی باشد باید به تخلف وی رسیدگی لازم صورت بگیرد.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دستگاههای نظارتی باید به اینگونه ارتباطات مشکوک و سایر موارد رسیدگی کند و پروندههای تخلف را برای رسیدگی به قوه قضائیه ارجاع دهند.
* ابوترابی: چکهای میلیاردی دانیالزاده در وجه همسر حسین فریدون/ روابط مالی «مالامیر» تحت عنوان خیریه با همسر فریدون
ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجفآباد و عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارتباط رسول دانیالزاده با حسین فریدون برادر رئیسجمهور اظهار داشت: ما تمام اسناد و مدارک ارتباط «مالامیر» و «دانیالزاده» را با «حسین فریدون» و «همسر حسین فریدون» کامل دیده و بررسی کردهایم.
وی افزود: مدارک ارتباط این اشخاص کاملا موجود بوده و بازرسی کل کشور هم کامل و مبسوط در رابطه با این موضوع اظهارنظر کرده است.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس نهم با بیان اینکه مبلغ میلیاردی چکهایی که بابت خرید منزل به نام همسر حسین فریدون پرداخت شده موجود است، عنوان کرد: آقای دانیالزاده تمامی این چکها را در وجه همسر حسین فریدون کشیده و مدارک آن کاملا موجود است.
ابوترابی همچنین تصریح کرد: همچنین مالامیر تحت عنوان خیریهای سوء استفاده میکرده و اکنون متاسفانه به خارج از کشور فرار کرده است؛ او کسی است که بدهکار بزرگ بانکی بوده و مبلغ سنگینی وام به درهم با فشار آقای فریدون از بانک ملت از آقای «رستگار سرخهای» گرفت و در بانکهای کشورمان سپرده گذاشت که با سود خود مبلغی را بابت اقساط بانک میداد و مبلغی هم خودش برمیداشت.
« مالامیر مجدد رابطهای تحت عنوان خیریه با خانم آقای حسین فریدون و باند سرخهای برقرار کرده و مراوده داشت. نکته مهم پولهایی است که از این طریق به بانکهای خارج از کشور انتقال داده شد. در حقیقت این باندی بود که معروف به «باند سرخهایها» فعالیت داشتند.»
وی ادامه داد: باند سرخهای ها در بانک ملت با فشار حسین فریدون از قبل انتخابات فعالیت داشت و به دنبال گلایهای که فریدون در مورد عدم همکاری برای تامین هزینههای انتخابات داشت، رستگار (که جزو مسئولان خیلی ضعیف در بانک بود) پس از چندی داری پست شد که البته با فشار آقای حسین فریدون به این سمت رسید؛ وی اکنون در بازداشت به سر میبرد و برای او پرونده تشکیل شد. (مالامیر در این میان وساطت کرد).
ابوترابی بر همین اساس اضافه کرد: در حقیقت مالامیر به عنوان واسطه و بدهکار بزرگ بانکی است که ازطریق حسین فریدون وساطت کرده و به او فشار آورد؛ رستگار که اصلا پیشبینی نمیکرد در زمانی مدیرعامل بانک شود و در خواب هم این سمت را نمیدید مدیرعامل بانک ملت شد و اتفاقاتی پس از آن میافتد؛ رستگار به این واسطه به افرادی چون مالامیر وام میدهد. علیرغم اینکه وی حسابهای متعدد بانکی دارد که همه آنها هم لاوصول و معوقه شده باز هم بدهیهای سنگینی دارد.
* دهقان: رئیسجمهور فرد متهم نزدیک به خود را برکنار کند/ تشریح نحوه «پست فروشی» و «شرکت در فساد مالی بانک ملت»
محمد دهقان نماینده مردم طرقبه و چناران در مجلس شورای اسلامی درباره لزوم رسیدگی به اتهامات یکی از نزدیکان رئیسجمهور گفت: اخباری الان رسیده و یکی از بالاترین مقامات قضایی هم بر آن صحه گذاشته است که روابط مشکوک مالی بین یکی از نزدیکان آقای رئیس جمهور با یکی از متهمان مفاسد اقتصادی که الان دستگیر شده و در زندان است، وجود دارد.
وی افزود: بر اساس همین اخبار، دو هفته پیش 46 نفر از نمایندگان مجلس به رئیس جمهور و قوه قضاییه تذکری دادند مبنی بر این که با این تخلفات بدون اغماض برخورد شود که حداقل آن این است که کسی که در یک مقام بالایی در دولت است و پروندهای برایش مطرح میشود و به مرحلهای میرسد که معاون اول قوه قضاییه در رسانه اعلام میکند، این فرد دیگر نباید در آن مقام مستقر باشد.
دهقان گفت: در کشورهای دیگر وقتی کسی متهم میشود و از نظر قاضی اتهامش وارد باشد او را از کار تعلیق میکنند تا به پروندهاش رسیدگی شود و بعد دوباره به کار مشغول میشود اما این قانون در کشور ما نیست البته طرحی را در مجلس در دست بررسی داریم که در کمیسیون تصویب شده اما هنوز به صحن علنی نیامده است.
وی ادامه داد: این طرح مقرر میدارد که اولاً محاکمات علنی شود و دوم این که مقاماتی که اتهامشان احراز میشود، تعلیق شوند.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: به نظر من جا دارد آقای رئیس جمهور برای حفظ حیثیت دولت و خودش این فرد نزدیک به خودش را از کار برکنار کند و اجازه دهد دستگاه قضایی با او برخورد کند.
وی اضافه کرد: در مجلس گذشته وقتی اتهاماتی متوجه معاون اول رئیس جمهور سابق بود، در آن مورد هم تقاضا داشتیم که بدون اغماض با وی برخورد شود اما قوه قضائیه صبر کرد تا دوره ریاست جمهوری قبلی تمام شود بعد با معاون اول سابق برخورد کرد که این ابهامات زیادی را درباره قوه قضاییه ایجاد میکند.
دهقان گفت: به نظر ما قوه قضائیه نباید اغماض کند باید رو دربایستی را کنار بگذارد و وقتی فردی متهم است و روابط مشکوکی بین او و یکی از متهمان فساد اقتصادی وجود دارد و همانطور که رئیس سازمان بازرسی کل کشور نیز گفت که برخی انتصابها مستقیماً با نظر این فرد نزدیک به رئیس جمهور صورت گرفته و یک مجموعه انسانهای ناسالم به کارهای بزرگ بانکی گماشته شده اند و حتی بحثهایی وجود دارد که روابط بسیار ناسالمی برای پست فروشی وجود داشته و حتی در قضیه بانک ملت که فساد بانکی و ارزی صورت گرفته بود و مدیرعامل بانک دستگیر شد؛ اینکه آن مدیرعامل ناسالم به آنجا منصوب شده و چه کسی پشت صحنه بوده که ایشان را نصب کرده و چه روابطی موجب نصب ایشان شده و چه اثری داشته در وامهای مفسدهآلودی که بعداً توسط بانک به آن کسانی که مدیرعامل سابق بانک ملت را بر ان کار گمارده بودند داده بودند، اینها مسائلی نیست که قوه قضاییه نسبت به آن شکیبایی نشان دهد.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: این مساله در کمیسیون قضایی هم باید بررسی شود و از منظر نظارتی باید از قوه قضاییه بخواهیم که معلوم شود که چه اتفاقی افتاده است و لایههای پنهان پرونده این نزدیک به رئیس جمهور و انتصاباتی که توسط او صورت گرفته و مابه ازایی که توسط او به خودش یا افراد نزدیک خانوادهاش رسیده کاملا افشا و روشن شود.
وی بر ضرورت رسیدگی قوه قضاییه به این مساله تاکید کرد و اظهار داشت: مهمترین نیاز امروز کشور برای مبارزه با فساد شفافیت است یعنی افراد نباید بتوانند در پنهان روابط مفسده آلود اقتصادی داشته باشد و حتی افرادی را به کاری بگمارند و در قبال گماشتن افراد بر مسئولیتی سودهای کلانی را به جیب خودشان یا اطرافیانشان بریزند چرا که این اتفاقات خیلی برای کشور خطرناک و نگران کننده است.
دهقان گفت: متاسفانه اخباری در دست است که این اتفاقات افتاده و انتظار ما این است که قوه مجریه بدون تردید و بدون درنگ با فردی که این اتهامات متوجه اوست برخورد کند و قوه قضاییه هم ملاحظه کسی را نکند و چرا که همه در کشور در برابر قانون یکسان هستند.
نماینده مردم طرقبه و چناران در مجلس شورای اسلامی با ذکر اینکه بالاترین و پایینترین افراد در کشور در برابر قانون برابرند، خاطرنشان کرد: نباید ملاحظه افراد بشود از آن جهت که ممکن است در کشور بحران ایجاد کنند.
بیگی: ارتباط دانیالزاده و حسین فریدون روشن است/ رئیسجمهور علاقهای به تذکرات نمایندگان درباره برادرشان نشان نمیدهند
در همین زمینه، احمد علیرضا بیگی اظهار کرد: موضوعاتی که برای فریدون دستیار عالی رئیس جمهور مطرح است ما را وا داشت که تذکری در خصوص رسیدگی به این موضوع بکنیم؛ زیرا این موضوعات به هیچ وجه زیبنده و برازنده جمهوری اسلامی ایران نیست.
وی با بیان اینکه نامهای برای رفع شائبههای ایجاد شده به رئیس جمهور ارسال شد، گفت: هدف از این نامه روشنگری و شفافیت بود و دولت یازدهم را از این موضوعات بری سازد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نامهای توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی که بیش از 50 نفر پای آن را امضا کردهاند را به رئیس جمهور دادیم تا در راستای شفافیت این موضوع اقدامات لازم را انجام دهند.
وی گفت: ارتباط بین این دو فرد به مجلس گزارش داده شد و نمایندگان نیز در این راستا اقدامات خود را انجام میدهند.
بیگی تصریح کرد: دانیالزاده از جمله بدهکاران بانکی است و به جهت بدهکاری بانکی و تعلیقهای صورت گرفته در مظان اتهام قرار دارد و طبیعتا در سیستم یک همراهی صورت گرفته که دانیالزاده از پیگردهای بعدی معاف شده است.
وی افزود: شائبههای در خصوص اینکه فریدون امکاناتی در راستای پشتیبانی و حمایت ایجاد کرده است که دانیالزاده از باز پرداخت بدهیها و پیگردهای بعدی مصون مانده است.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اذعان داشت: بین دانیالزاده و فریدون پرداختهای صورت گرفته است که باید قوه قضائیه در این خصوص رسیدگی داشته باشد.
وی ادامه داد: نمایندگان منتظر گزارش رسیدگی قوه قضائیه به این موضوع هستند و البته این قوه جلسات اولیه را برگزار کرده و نمایندگان نیز منتظر اعلام نتیجه نهایی برای برخورد صریح با این اشخاص هستند.
بیگی با تأکید بر اینکه میخواستیم رسیدگی به موضوع این فرد بدون حمایت رئیس جمهوری صورت میگرفت، افزود: به نظر میرسد که رئیس جمهوری علاقهای به این موضوع ندارد و این فرد همچنان با پست دولتی کار میکند و البته باید با همین پست نیز پشت میز دادگاه پاسخگو باشد.
ذوالنوری: چکهای ۶ و ۸ میلیاردی دانیالزاده برای منزل همسر حسین فریدون/ با وزرای دارای ثروت هزار میلیاردی نمیشود شعار مبارزه با فساد سر داد
براساس این گزارش، مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس با اشاره به اظهارات سخنگوی دستگاه قضایی مبنی بر مشهود بودن ارتباط دانیالزاده ابربدهکار بانکی کشور با حسین فریدون برادر رئیسجمهور، اظهار داشت: بدهکاران بانکی گردن کلفت، سطوح مختلف و ویژگیهای مختلفی دارند.
وی افزود: برخی از بدهکاران بانکی هستند که واقعاً در مسیری قدم گذاشتند و وامی دریافت کردند و تجارت، تولیدی یا کارخانه آنان به خاطر نوسانات بازار و وضعیت اقتصادی با رکود مواجه شده است، این افراد کسانی نیستند که بخواهند حقوق مردم و دولت را ندهند یا به قصد کلاهبرداری تسهیلات گرفته باشند، بعضاً تحت تأثیر شرایط اقتصادی دچار مشکل شدند که حساب این افراد را باید جدا کرد.
ذوالنوری در ادامه تصریح کرد: باید برای حل مشکل این افراد مساعدت و کمک کرد و با امهال و مهلت دادن به این افراد، یا با برداشت موجودیشان یا پرداخت بدهکاریهای بانکی آنان یا به اشکال مختلف این موضوع را حل کرد، اما برخی از بدهکاران بانکی هستند که از ابتدا به قصد غارت و کلاهبرداری و استفاده غیرمجاز و صورتسازی، سندسازی و رابطهبازی به اموال عمومی چنگ بزنند که نمونه آن آقای رسول دانیالزاده است.
*باید با سرچشمه ظهور و بروز افرادی مانند دانیالزاده برخورد شود
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین گفت: طبیعتاً اینگونه افراد هم سیستم را آلوده میکنند، هم اشخاص را آلوده میکنند، هم اقتصاد کشور را به سمت ورشکستگی میبرد، هم سیستم بانکی و شبکه اقتصادی کشور را آلوده میکند، فلذا باید با این افراد برخورد شود، برخورد با این افراد هم چارهساز نیست، باید با افراد و کسانی که در سیستم این آلودگی و فساد را سیستمی میکنند و در واقع سرچشمه این آلودگیها هستند، برخورد شود.
وی اضافه کرد: آقای دانیالزاده از شعب برونمرزی بانک ملت سوءاستفاده کرده و وامهای کلان ارزی با بهره کم دریافت کرده است، وی سپس همان مبلغ را در بانکهای داخل کشور سرمایهگذاری و سود 24 درصد دریافت کرده است، با توجه به اینکه بهره وام بانک خارجی کمتر است، فلذا هم بهره و اقساط آن را میپردازد و هم مبلغی هم برای خودش باقی میماند، وی سالانه سود دیوانهکنندهای از این کلاهبرداری به جیب زده است، دانیالزاده همچنین در داخل کشور، 2 هزار میلیارد تومان تسهیلات تحت عنوان «تولید» دریافت کرده اما این تسهیلات را برای برجسازی یا کارهای دیگر مورد استفاده قرار داده است.
*اهدای منزل 14 میلیاردی به همسر «حسین فریدون» توسط دانیالزاده
نماینده قم در مجلس یادآور شد: متأسفانه با توجه به این مسائل باید پیوندی بین وی و برخی از سران مملکت وجود داشته باشد، یعنی به حیات خلوت برخی از مسئولان راه داشته و امکان هم ندارد که بگوییم مسئولان بیاطلاعند، به هر حال وقتی دانیالزاده میآید و یک چک 6 میلیارد تومانی و یک چک 8 میلیارد تومانی که اسناد آن هم موجود است، در وجه یک آقایی صادر میکند که آن آقا خانهاش را به نام «خانم غفوری» همسر «حسین فریدون» برادر رئیسجمهور میزند، این اتفاق چه معنایی میتواند داشته باشد؟!
*منزل اهدایی به همسر برادر رئیسجمهور ردّمظالم بوده با نذر حضرت عبدالعظیم؟!
وی تأکید کرد: در این ماجرا شاهدیم منزلی 14 میلیارد تومانی توسط دانیالزاده برای «همسر حسین فریدون» خریداری میشود، به هر حال این اتفاق چگونه افتاده است؟! آیا باید بگوییم این آقا (دانیالزاده) صدقات و مبرّات به برادر رئیسجمهور داده است؟! آیا خرید منزل 14 میلیارد تومانی برای همسر فریدون ردّ مظالم بوده که به او پرداخت شده یا نذر حضرت عبدالعظیم یا حضرت ابوالفصل بوده یا از نذورات دیگری بوده که به او داده شده است؟!
ذوالنوری با طرح این سؤال که دانیالزاده با چه عنوانی این پولها را داده است؟! گفت: طبیعی است که پرداخت چنین مبالغی برای حسین فریدون توسط دانیالزاده باید مابهازایی داشته باشد، آیا میتوانیم بگوییم سر برخی از مسئولان را کلاه گذاشتند یا باید گفت که این افراد عوامل برخی از مسئولان هستند که خودشان چون مستقیم نمیتوانند چنین اقدامی انجام دهند، آن عواملی هستند که برای آنها این کارها را انجام میدهند.
*بارها درباره اقدامات حسین فریدون به رئیسجمهور تذکر داده شده است
وی با تأکید بر اینکه این موضوعات نیاز به بررسی قوه قضاییه دارد، اظهار داشت: بارها و بارها در این زمینه به آقای رئیسجمهور تذکر داده شده است، ما چند نماینده مجلس نامهای را به آقای رئیسجمهور نوشتیم و درخواست کردیم به اتهامات برادرشان رسیدگی شود، اما این اتفاق تاکنون نیفتاده است.
ذوالنوری همچنین تصریح کرد: این برادر رئیسجمهور (حسین فریدون) هم یک برادر معمولی و بریده از آقای رئیسجمهور نیست، او کسی است که دستیار ویژه آقای رئیسجمهور است، او معمولاً فراتر از مسئولان دیگر حرکت میکند، یعنی اگر آقای ظریف برای مذاکرات ژنو میرود، کسی که در کنار ظریف فرمانده کار است «آقای حسین فریدون» است، اگر مذاکرات هستهای مطرح است، ایشان حتماً حضور دارند، اگر قرار است با تیم آمریکایی مذاکراتی انجام شود میشود آقای «حسین فریدون» حضور دارند.
*«حسین فریدون» به فرد معمولی نیست او دست راست رئیسجمهور است
وی با بیان اینکه بنابراین «حسین فریدون» یک فرد معمولی نیست، اضافه کرد: یک وقتی است که مسئولی برادری یا فرزندی دارد که از او بریده است و او کار اقتصادی انجام میدهد که ممکن است در کارهای اقتصادیاش مرتکب فساد هم شود، این موضوع جایگاه خودش را دارد و دستگاههای ذیربط باید با آن فرد برخورد کنند اما یک وقتی برادر آن فرد مسئولیتهایی بر عهده دارد که رئیسجمهور محترم نیز از کار او بیاطلاع نیست، در کنار او و دست راست اوست و اختیارات ویژهای هم از ناحیه آقای رئیسجمهور دارد، این دو موضوع کاملاً با یکدیگر متفاوت است.
نماینده قم در مجلس ادامه داد: ما نمایندگان مجلس از آقای رئیسجمهور خواستیم که تکلیف این موضوع را معلوم کنند، به اوضاع برادرشان رسیدگی شود، اما متأسفانه جوابی به نامه ما نمایندگان مجلس داده نشد، 104 تشکل دانشجویی نیز طی نامهای به آقای رئیسجمهور این موضوع را تذکر دادند، ولی باز هم متأسفانه هیچ اقدام و عکسالعملی اتفاق نیفتاد.
*با وزرای دارای ثروتهای چند هزار میلیاردی نمیشود شعار مبارزه با فساد سر داد
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بر همین اساس تأکید کرد: وقتی کابینه را نگاه میکنیم، وزرای چند هزار میلیاردی را در آن میبینیم که ثروتهای چند هزار میلیارد تومانی دارند؛ نمیشود شرایط کابینه اینگونه باشد و سپس آقای رئیسجمهور شعار شفافیت و شعار مبارزه با فساد بدهند، شعار پیشرفت کشور را بدهند، شعار مبارزه به مفاسد اقتصادی را سر دهد، پنجه به صورت دستگاههای دیگر بیندازند و فرافکنی کنند، اینگونه موارد خیلی مطلوب نیست.
*قوه قضاییه نباید منتظر معرفی «حسین فریدون» توسط رئیسجمهور باشد
وی با بیان اینکه قوه قضاییه نیز نباید منتظر باشد که حتماً جناب آقای رئیسجمهور برادرش را معرفی کند، تصریح کرد: قوه قضاییه 2 وجهه دارد، یک وجهه قوه قضاییه این است که اگر کسی شاکی بود، چه حقیقی و چه حقوقی باشد، یک فرد باشد یا دستگاه دولتی یا یک قوه کشور باشد، در این شرایط قوه قضاییه باید به شکایت او رسیدگی و اجرای عدالت و احقاق حق کند.
ذوالنوری ادامه داد: قوه قضاییه یک بُعد مدعیالعمومی هم دارد، در این شرایط نباید منتظر باشد حتماً شکایتی صورت گیرد، خود قوه قضاییه باید ورود مستقل و به طور جدی هم موضوع را بررسی، پیگیری و رسیدگی کند؛ خدا کند این مطالبی که مطرح میشود غیرواقعی باشد، خدا کند این موارد توهم باشد، خدا کند این موضوعات در اثر اشتباه و برداشتهای غلط باشد، ما خوشحال نیستیم که حتماً اتهامات اثبات شود و کسانی زمین بخورند، هیچ وقت ما از چنین چیزی خوشحال نیستیم، بلکه معتقدیم رسیدگی به این امور هم به نفع اشخاص است، هم به نفع مملکت و مردم و نظام و انقلاب و حکومت و حاکمیت است.
نماینده قم در مجلس افزود: بالاخره یا چیزی وجود دارد و کسی لغزیده است یا وجود ندارد، در این شرایط آن فرد باید یک غَلت بخورد و نباید اجازه دهیم صد غَلت بخورد، اگر سیستم آسیب دیده باید از آسیب بیشتر و نابود شدن سیستم جلوگیری کنیم، اگر زخمی را میشود با پانسمان و بخیه حل کرد نباید اجازه داد به قطع عضو بکشد و عفونی شود، اگر عضوی را میشود قطع کرد که خون و استخوان را آلوده نکند، نباید اجازه داد به مرگ منجر شود.
*امیدواریم قوه قضاییه در رسیدگی به اتهامات «فریدون» نقش خوبی ایفا کند
ذوالنوری در پایان خاطرنشان کرد: پیگیری این موضوع هم به نفع افراد و هم به نفع سیستم بانکی کشور است، اگر هم طرف تبرئه شد، از اتهامات بیخودی، تهمتها و جسارتهای نادرست جلوگیری میشود، از بازی با آبروی افراد جلوگیری میشود، باید دستگاه قضایی به این موضوع رسیدگی کند؛ آن وقت اگر کسی به برادر و همسر یا نزدیکان مسئولی ایرادی گرفت، زبان همه ما بلند است و بدون ابهام میتوانیم دفاع و مقابله کنیم، بنابراین در هر صورت در اینجا نقش قوه قضاییه و برخورد جدی این قوه امری بسیار مهم و غیرقابل انکار است که امیدواریم قوه قضاییه در زمینه رسیدگی به اتهامات «حسین فریدون» نقش خوبی ایفا کند.
گزارش دوم ساعت 12:55
فارس گزارش میدهد
حسین فریدون و شبکه بزرگ متخلفان بانکی/ چه زمانی نوبت به برادر رئیسجمهور میرسد؟
اصرار حسین فریدون و اینکه توانسته افراد متخلفی همچون صدقی را بر رأس یکی از مهمترین منابع مالی قرار دهد نشان از میزان نفوذ وی در درون بدنه دولت دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس، نظام بانک داری کشور طی سالیان گذشته این مسئله را به اثبات رسانده که میتواند سرمایههای یک ملت را به دست یک عده خاص بدهد و پسازآن نیز حتی برای بازپسگیری آن نیز اقدام نکند البته بیشترین دلیل این امر رانتهای درون دولتی است.
بانکهای کشور در پرداخت تسهیلات به مردم آنچنان سختگیری میکنند که گاهی مردم از دریافت وام اندک نیز منصرف میشوند این در حالی است که همین سیستم بانکی وامهای کلان و بدون دریافت پشتوانه تضمینی را در اختیار افراد و یا بنگاههای خاص قرار داده و در قبال بازپسگیری آن نیز اقدامی انجام نمیدهند!
سرمایههای کوچک مردم کوچه و بازار مصداق این ضرب المثل است که: «قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود» اما همین مردم از این دریای به وجود آمده بیبهرهاند و آنچه را که بهزحمت بدست آوردهاند در اختیار یک عده نورچشمی قرار میگیرد و معلوم نیست که چگونه پولهای مردم به بیتالمال بازخواهد گشت.
در این میان دولتمردان نقش ویژهای را بازی میکنند بهطوریکه حمایت و یا حتی حفاظت از افراد خاص و ایجاد یک حریم امنیتی برای آنان دست آنها را برای انجام هرگونه عملی باز میگذارد. یکی از آدمهای خاص این روزهای دولت فریدون برادر رئیسجمهوری است. کسی که به گواهی اسناد و مدارک موجود در امور بسیاری دخالت داشته است.
رفاقتهای این آقای خاص با برخی از دوستانش باعث شد تا آنها به بالاترین مناصب پولی و مالی دسترسی داشته باشند و همین افراد تخلفات گستردهای را در درون نظام بانکی کشور رقم بزنند. بهطور مثال میتوان به رستگار رئیس بانک ملت و مالامیر یکی از بزرگترین بدهکاران بانکی اشاره کرد.
در این خصوص ابطحی نماینده مجلس شورای اسلامی میگوید: مالامیر یک فرد دلال است و هیچگونه فعالیت تولیدی نیز نداشته و با تأسیس شرکتهای سوری و سفارشهایی که از طرف برخی از صاحبان قدرت به برخی از بانکها برای دریافت وام این فرد میشده، ثروت کلانی به دست آورده است. آقای مالامیری 30 شرکت داخلی و 40 شرکت خارجی و 4 شرکت تجاری داشته که از طریق آنها وام میگرفته است.
عمده کارخانههای مالامیر یک کارخانه سینک دستشویی در کرمان است که هنوز هم راه نیفتاده است و در زمینههای دیگر مانند هواپیمایی معراج هم رد پای این فرد دیدهشده است. با فشار ایشان، آقای رستگار مدیرعامل بانک ملت میشود و توقع داشته است که آقای رستگار برای ایشان وامهایی را اخذ کند.
اسناد نشان میدهد که مالامیر با حسین فریدون ارتباط مالی داشته است. اسناد واریز پول، به حساب دختر حسین فریدون در لندن و کانادا وجود دارد که نشاندهنده ارتباطات مالی بین فریدون و مالامیری است. همچنین به دلیل نفوذ این فرد در بانک ملت سبب شده تا معاون اعتباری ارزی و ریالی بانک ملت که به دلیل بدهی مالامیر با پرداخت وام این فرد مخالفت میکند، از کار برکنار میشود و افراد دیگری که بتوانند وام دادن به مالامیری را تسهیل کنند، جایگزین میشوند.
ارتباط حسین فریدون با یکی دیگر از بدهکاران کلان بانکی نیز مشهود است بهطوریکه بنا بر گفته حاجیدلیگانی نماینده مجلس، دانیالزاده چندی پیش یک واحد مسکونی را به ارزش 16 میلیارد تومان در میدان تجریش تهران به همسر حسین فریدون هدیه داده است.
این در حالی است که پیشازاین و ماهها قبل سراج رئیس بازرسی کل کشور اعلام کرده بود: صدقی زمانی که مدیرعامل این بانک رئیس بانک ملی بود، پرونده سنگینی داشت که پرونده وی هنوز هم در دادسرا مطرح است. همان زمان آقای حسین فریدون اصرار کرد که ایشان بیاید و رئیس بانک رفاه شود حتی بنده مخالفت کردم و گفتم که وی پرونده سنگینی دارد، ولی متأسفانه با اصرار و لابی ایشان، وی رئیس بانک رفاه شد.
اصرار حسین فریدون و اینکه توانسته افراد متخلفی هم چون صدقی را بر رأس یکی از مهمترین منابع مالی قرار دهد نشان از میزان نفوذ او در درون بدنه دولت دارد.
باید توجه داشت که این موارد تنها بخشی از موضوعات مطرحشده در خصوص فریدون است و باید منتظر ابعاد تازه و البته پیچیده ماجرا نیز باشیم…
انتهای پیام
تا چيزي د رمحكمه اثبات نشده حق واگويي آن را نداريد.دوقطبي كردن انتخابات با چسباندن اتهامات اثبات نشده به اطرافيان رييس جمهور منتخب و عاليترين مقام اجرايي كشور شايسته برخورد مدعي العموم است.
سلام واقعا شما انصاف دارید؟
دزد ترین افراد کسانی هستند که به دیگران بدون مستندات کافی اتهام می بندند. وانگهی مگر قوه قضائیه اگر بخواهد با فسادی مبارزه کند باید از کسی اجازه بگیرد.آنانی که اتهامات واهی وارد می کنند به قول یار دیرینه شان محمود خان آنجاییشان سوخته است از بابت …………..اما این انقلاب نشان داده مانند دریا یی تفا له را حال با هر رنگ ولعابی خودشان را تزیین می کنند با موج هایش به ساحل پرتاب می کند.منتظر همه آنها از جمله ………..هستیم.
تعجب ما وقتی بیشتر می شود که … خیلی وقت ها می گفت چون هنوز جرمی اثبات نشده از ذکر نام معذور بوده از ب. ز استفاده می کرد اما الان به راحتی ادعا می شود که ارتباط فلانی کاملا مشهود است. واقعا مانده ایم که باور کنیم؟!
در همین جور مواقع است که باید این حدیث و سخن حکمیانه امیرالمومنین (ع) سرلوحه ی دید و نگاهمان باشد : كن في الفتنة كابن اللّبون، لا ظهر فيركب، و لا ضرع فيحلب؛ در فتنه ها همچون شتر كم سن و سال باش نه پشتى دارد كه سوار شوند و نه پستانى دارد كه بدوشند. اینک ما همچون وضعیتی داریم باید به خدا پناه برد