ادعای اختلاف انگیز علیه «خوی یهودیت»
در حالی که دین یهود(کلیمی) یکی از ادیان به رسمیت شناخته شده ی کشور است و بخشی از ایرانیان پیرو این دین آسمانی هستند که طبق قانون اساسی یک نماینده در مجلس دارند، سایت «بسیج پرس» زیر مجموعه ی یکی از نهادهای غیر سیاسی[!]، با انتشار مطلبی بین دین یهود و یهودیان فرق گذاشته و نوشته است: خوی یهودیت با اختلاف گره خورده است!
به گزارش انصاف نیوز، یکی از فاکتورهای تقویت کننده ی هویت ملی ایرانیان، دوری از بحث های اختلاف برانگیز انکار دیگر ادیان و نحله های فکری و نیز پر رنگ کردن مرزهای قومی و زبانی است؛ و مشخص نیست که طرح موضوعاتی آن هم از سوی رسانه ها و ارگان های خاص با چه هدفی صورت می گیرد و آیا تلاش برای عملی شدن ایده ی برخورد تمدنهای هانتینگتون است؟ “ساموئل هانتينگتون” نظریه پرداز آمریکایی بر اين باور بود كه در دوران پس از جنگ سرد، به جاي تقسيم بندي كشورها برحسب نظام سياسي يا اقتصادي شان، بهتر است كه آنها را به لحاظ فرهنگ و تمدنشان تقسيم بندي كنيم و در همين راستا، وي تمدن را بالاترين سطح گروه بندي فرهنگي مردم مي داند كه افراد بدان احساس تعلّق داشته و هويت خود را با آن تعريف مي نمايند و البته اين تعريف هويتي كاملاً راكد و ايستا نبوده و مي تواند مورد تجديد نظر نيز قرار گيرد.
این سایت به قلم سید علی فیاض آبادی در مطلبی با عنوان «یهودیان و دین یهود» به مناسبت اربعین کلیمی می نویسد: «آنچه سوای بیان اهمیت این ایام از جهت تزکیه نفس، قابل ذکر و تأمل است این موضوع است که قوم یهود پس از عزیمت موسی کلیم به کوه طور در این ایام بنای اختلاف گذارده و از اطاعت پیامبرشان سر بازدند و به تبعیت از هواهای نفسانی خود پرداخته و پیرو سامری گشته و آیین یکتاپرستی را زمین نهادند. تا آنگاه که موسی (ع) از کوه بازگشت و ایشان را مورد عتاب قرار داد. در زمان حضرت علی (ع)، روزی شخصی یهودی به ایشان عرض کرد که شما چطور پیروانی هستید که هنوز جنازه پیامبرتان را دفن نکردهاید به اختلاف افتادهاید؟ حضرت امیر به او فرمود: ما بعد از پیامبرمان و بر سر وصی و جانشین او اختلاف کردیم اما شما یهودیان در زمان حیات موسی و در او اختلاف کردید. این بیان نورانی حضرت امیر (ع) در مورد قوم یهود تنها ناظر به گذشته نیست بلکه این نشان دهنده خلق و خویِ یهود است که اختلاف را خداوند در نهاد و نهان اینان قرار داد چرا که به فرموده قرآن نافرمانی خدا را کرده و نعمات او را سپاس و شکر ننهادند. کُلُوا مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَلَا تَطْغَوْا فِیهِ فَیَحِلَّ عَلَیْکُمْ غَضَبِی ۖ وَمَن یَحْلِلْ عَلَیْهِ غَضَبِی فَقَدْ هَوَی(طه81). امروز هم در جهان حاضر میبینیم که چطور خوی یهودیت با اختلاف و افتراق گره خورده است و این فتنه که خداوند در این قوم نهاده است- قَالَ فَإِنَّا قَدْ فَتَنَّا قَوْمَکَ مِن بَعْدِکَ وَأَضَلَّهُمُ السَّامِرِیُّ (طه 85) -چگونه این قوم بنی اسرائیل را دچار اختلاف نموده و این اختلاف، جهانی را به آشوب و تنش میکشاند. آنچه که ره آورد دین موسوی و اربعین کلیمی بوده همانا دوری از اختلاف و آشوب و تسلیم در برابر خداوند تبارک و تزکیه نفس از هواهای دنیوی است که اسلام توسط نبی مکرمش (ص) آنرا تصدیق نموده است اما قوم یهود که در زمان حیات پیامبر خود نیز از او روی گردان شدند از این تصدیق و تایید به دورند، مادامی که از آموزهها و تعالیم پیامبرشان به دور بوده و به فرمان خدایشان مبنی بر حفظ خون و جان انسانها گوش نسپارند- جان انسانها را حافظ باشید و از خون ریزی و قتل بپرهیزید-(ده فرمان)»
انتهای پیام