خرید تور تابستان

«وقتی پایتخت نشینان، مسوولان محلی را تنها می گذارند»

صفحه ی خوزستان سایت تابناک نوشت: «به فاصله کمتر از یکماه بار دیگر خوزستان با مشکل قطعی آب و برق در برخی شهرها روبرو شد. دو روز گرد و غبار طوفانی و رطوبت بالای هوا باعث شد تا تاسیسات و تجهیزات برقی اهواز و برخی دیگر از شهرهای استان بدلیل عایق نبودن با مشکلات جدی روبرو شوند. بی توجهی مسئولان وزارت نیرو در هفته های اخیر، مسئولان خوزستان را با مشکلات جدی روبرو کرد و مسئولان استانی تا ۵ بامداد در استانداری خوزستان برای مدیریت بحران بسیج شدند.

در شب های گذشته بارها صدای انفجار ترانس های برق در مناطق مختلف اهواز به گوش می رسید و از ساعت ۲ بامداد، بتدریج برق همه مناطق قطع شد.

باقطع برق، تصفیه خانه های آب اهواز هم بدلیل پیش بینی نشدن سیستم برق اضطراری از کار افتادند و آب هم قطع شد.

این وضعیت که باعث نارضایتی مردم اهواز شده است، وزیر نیرو را به خوزستان کشانده است و وی وعده داده اعتباراتی برای رفع این معضل اختصاص داده شود.

این سوال باقیست که چرا در ده سال گذشته اقدامی برای اصلاح شبکه های انتقال و توزیع برق نشده است؟ آیا خوزستان برای دولت ها اهمیتی ندارد؟

از سویی این انتظار وجود داشت وزارت نیرو پس از وقایع دو هفته قبل، دستورات اکیدی برای پیشگیری از این وقایع صادر می کرد. متاسفانه بدلیل عدم اقدامات جدی از سوی وزارت نیرو و رفع مشکلات زیرساختی شبکه های انتقال و توزیع برق، مسئولان محلی خوزستان با مشکلات جدی روبرو شدند و اگر اقدامات شبانه روزی استاندار و مسئولان استانی و حل چندساعته این بحران نبود معلوم نبود چه وضعیت اجتماعی در استان ایجاد می شد.

شب گذشته، استاندار خوزستان همه مدیران خوزستان را به استانداری فراخواند و اقدامات لازم را برای مدیریت بحران انجام داد و توانست با تصمیمات و دستورات بموقع، پیامدهای مشکلات ایجاد شده‌ بکاهد و با اطلاع رسانی بموقع به مردم، جلوی ایجاد مشکلات برای مردم, دانش آموزان و کارکنان ادارات گرفته شد. بااین وجود نارضایتی مردم خوزستان از عملکرد مجموعه وزارت نیرو ادامه دارد.

این سوال برای مردم خوزستان همچنان باقیست که چرا تصفیه خانه های آب اهواز از سیستم برق اضطراری بی بهره هستند و تجهیزات برق در مقابل رطوبت و ریزگردها اینقدر ضعیف هستند و چرا با وجود تجارب قبلی و پیگیری های مسئولان استانی اقدام جدی برای پیشگیری از این وضع انجام ندادند؟

با این وجود این شرایط برای مردم پذیرفتنی نیست و لازم به نظر می رسد استاندار خوزستان ضمن برخورد با سهل انگاری های احتمالی توسط مدیران برق و آب استان، مشکلات و نیازهای موجود را به دولت و شخص رئیس جمهور اطلاع رسانی نماید.

آیا وزارت نیرو از اهمیت استراتژیک خوزستان و اهمیت سیاسی، اجتماعی، امنیتی و اقتصادی آن آگاه نیست؟ آیا مسولان وزارت نیرو این حق را به مردم خوزستان نمی دهند که انتظار داشته باشند در قبال سهم بزرگی کاین استان در تولید ناخالصی ملی دارد از امکانات زیرساختی لازم برای پیشگیری از چنین بحران هایی داشته باشد؟

آیا دولت نباید برای رفع مشکل تجهیزات برق استان بویژه در هنگام وقوع گرد و غبار و همچنین پیش بینی لازم برای استفاده از سیستم برق اضطراری و جلوگیری از تکرار تعطیلی تصفیه خانه ها و قطع آب اعتبارات ویژه ای اختصاص می داد؟

چرا مجموعه وزارت نیرو در ماههای اخیر خود را نسبت به مشکلات ایجاد شده بی تفاوت نشان داده و بار همه مشکلات را به گردن مسولان استانی انداخته اند؟

وزیر نیرو که ظهر امروز برای رسیدگی به مشکلات خوزستان به اهواز آمده است ضمن عذرخواهی از مردم استان، با اعلام این مطلب که دلیل خارج شدن نیروگاههای برق استان از مدار، همزمانی گرد و غبار و رطوبت بالا بوده است از رفع مشکل تا غروب امروز خبر داد و گفت: یکصدمیلیون تومان اعتبار برای تعویض و عایق سازی تجهیزات برق اختصاص داده شده است تا در این زمینه اقدام شود و دیگر شاهد تکرار این مشکلات نباشیم.

آیا عذرخواهی وزیر نیرو دردی دوا می کند؟ آیا وعده ه های اخیر وی نوش دارو پس از مرگ سهراب نیست؟»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا