خرید تور تابستان

حامی 84 و 88 احمدی نژاد: «حصر برای سران فتنه بهتر است»

احمد توکلی که در انتخابات های 84 و 88 حامی محمود احمدی نژاد بود، درباره ی وضعیت میرحسین موسوی و مهدی کروبی گفت: اگر سران فتنه دادگاهی شوند حکم آنان اعدام است، برای همین حصر برای آنان بهتر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، احمد توکلی امروز در همایش «انقلاب اسلامی، خواسته ها و دستاوردها» که توسط انجمن اسلامی دانشجویان در آمفی تئاتر دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد با بیان اینکه در زمان جنگ ترحم، گذشت و فداکاری وجود داشت، گفت: متاسفانه شاهدیم که از اواخر جنگ به بعد امتیاز طلبی، رفاه طلبی و اشرافیت، سفرهای خارجی مسئولان به همراه خانواده و نزدیکانشان و خوی کاخ نشینی شروع شد.

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در خصوص اشرافیت به مسئولان هشدار می‌دادند، تصریح کرد: اقلیت مسئولان این کارها را انجام می‌دادند و اکثریت نیز سکوت کرده بودند و فقط تعداد کمی اعتراض می‌کردند در نتیجه خوی کاخ نشینی در مسئولان پیدا شد.

توکلی ادامه داد: مردم هم آرام آرام دوست داشتند مانند مدیران شوند، این خوب است اما به شرطی که متناسب با تولید و توزیع منابع ملی سالم باشد.

نماینده مجلس نهم بیان کرد: زمانی که سران کشوری به رفاه طلبی بیفتند مردم هم این گونه خواهند شد و چون قدرت رسیدن به آن را ندارند از راه‌های نادرست اقدام می‌کنند. امتیاز طلبی ریشه پلیدی دارد و میوه‌های بسیار تلخی می‌دهد، اما برخی اینها را نمی‌پذیرند و می‌گویند مدیر باید سیر باشد!

مبارزه با فساد ضروری و از نان شب واجب تر است

توکلی خاطرنشان کرد: چنانچه حکومتی رفاه طلب باشد بودجه تخصیصی به صورت نامناسب تقسیم می‌شود مثلا بودجه یک میلیون و 80 هزار تومانی نامناسب توزیع می‌شود.

وی تاکید کرد: انقلاب ما گرفتار اشرافیت مسئولان شده که این امر یک آسیب است. باید توجه داشت که مبارزه با فساد ضروری و از نان شب واجب تر است. جمهوری اسلامی را نه کودتا، نه تجاوز نظامی و انقلاب مخملی از بین نمی‌برد بلکه فساد اقتصادی این کار را می‌کند.

رئیس سازمان دیده بان شفافیت و عدالت در ادامه سخنان خود به اتفاقات سال 88 و مسئله حصر سران فتنه اشاره کرد و گفت: موسوی و کروبی در درجه اول به خودشان خیانت کردند چون که به گفته خودشان خیانت کردند و به قانون تمکین نکردند.

وی تصریح کرد: موسوی در انتقاد به احمدی نژاد گفت او به قانون عمل نمی‌کند و خودش نیز در اعتراض به نتیجه انتخابات به قانون عمل نکرد  و در نتیجه به آرمان‌ها و ملت خودشان خیانت کرد و این در صورتی است که اسلام افراد را از قیام در برابر حکومت حق منع کرده است.

توکلی در باره ی آنچه «توبه سران فتنه» خواند، گفت: توبه به این معنی است که این افراد لجاجت را کنار بگذارند من همچنین به آشتی ملی اعتقاد دارم. کسی که کشور را به هم ریخته و خون ریخته و از نظر اقتصادی به کشور ضرر زده نمی‌شود سرافرازانه بگوید من بیایم و دوباره رئیس جمهور شوم.

وی با بیان اینکه رئیس دولت اصلاحات باید حتما و رسما عذرخواهی و عقب نشینی کند، بیان کرد: وی شخصیت محترمی بود و با این جمله که «من خلاف مصلحت نظام و کشور عمل نمی‌کنم» می‌توانست جلوی این اتفاقات را بگیرد. البته باید بگویم منظور از عقب نشینی یک اصطلاح است و اگر رئیس دولت اصلاحات این کار را انجام دهد در حقیقت پرواز می‌کند.

توکلی در پاسخ به این سوال که صدای سران فتنه شنیده نشده و آیا برای بازگشت اینها راهی هست یا خیر؟ ابراز کرد: خیلی از افراد پیش سران فتنه رفتند و برخی‌ها نامه نوشتند اما آنان گوش نکردند البته باید بگویم برخی رسانه‌ها نیز منصفانه عمل نکردند.

نماینده مجلس نهم ادامه داد: اگر سران فتنه دادگاهی شوند حکم آنان اعدام است. برای همین حصر برای آنان بهتر است.

فیش‌های نجومی غیر قانونی و نامشروع بوده است

رئیس سازمان دیده بان شفافیت و عدالت در خصوص فیش‌های نجومی گفت: این فیش‌ها غیر قانونی و نامشروع بوده است. چون ماده 72 قانون خدمات کشوری گفته هر نوع تغییر در روش و نوع پرداخت بدون تایید شورای حقوق و دستمزد و امضای رئیس جمهور حجیت ندارد، این حقوق‌های نجومی چنین مسیری را طی نکرده‌اند برای همین غیر قانونی هستند. همچنین رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که این حقوق‌ها نامشروع است حتی اگر قانونی باشد.

وی با اشاره به عملکرد دولت در زمینه حقوق های نجومی، بیان کرد: دولت ابتدا در این قضییه ورود کرد ولی خیلی بد از آن خارج شد. دولت می‌گوید پرداخت دستمزد 20 میلیون تومان به بالا اشکال ندارد و این در صورتی است که قانون گفته دستمزد باید تا مرز 7.5 میلیون تومان باشد.

نماینده مجلس نهم در انتقاد به عملکرد دولت در مبارزه با فساد اقتصادی، خاطرنشان کرد: چنانچه دولت در جلوگیری از فسادهای اقتصادی خوب عمل می‌کرد و در مقابل آنها می‌ایستاد جلوی فساد بیشتر در کشور گرفته می‌شد.

توکلی در خصوص اقدامات سپاه در زمینه اقتصادی و سیاسی، گفت: بسیاری از کارهای اقتصادی سپاه در زمینه توسعه کشور است مانند اقدامات در خور قرارگاه خاتم الانبیاء که کارهای خطیری انجام می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه کارهای سیاسی سپاه دفاع از سیاست‌های نظام است که این وظیفه این ارگان نظامی می‌باشد، گفت: سپاه یک ارگان نظامی اعتقادی است نه استخدامی.

این نماینده مجلس نهم در پاسخ به سوالی که آیا کاندیدای ریاست جمهوری آینده می‌شوید؟ بیان کرد: نه من کاندید نمی‌شوم.

وی با بیان اینکه آزادی در قبل از انقلاب وجود نداشت و مردم نمی‌توانستند به صاحبان قدرت معترض شوند، بیان کرد: در ابتدای انقلاب آزادی وجود داشت، اما بعدا به دلیل ترورها و خیانت حزب توده و خلق فضا کمی محدود شد، البته آزادی زیاد هم مخدوش نشده و حرف‌هایی که من در اینجا می‌زنم دلیلی بر این مدعا است.

توکلی ادامه داد: در صورتی که برخی از افراد حرف‌هایی را می‌زنند و به جمهوری اسلامی ایران هم اعتراض می‌کنند و بعد می‌گویند آزادی نیست!

وی در خصوص استقلال کشور، تاکید کرد: ما استقلال سیاسی قوی داریم، اما متاسفانه در استقلال اقتصادی به آنچه مورد نظرمان بود هنوز نرسیده‌ایم. البته منظور از استقلال اقتصادی این نیست که همه چیز را در داخل خودمان تولید کنیم بلکه باید همه را تامین کنیم و مراوده‌هایی هم با سایر کشورها داشته باشیم.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. نشانه هائی در این جناب توکلی دیده میشد که من نوعی فکر میکردم ایشان یواش یواش به رشد فکری و کمال خواهند رسید که در آینده نزدیک ما میتوانیم شاهد ورود ایشان به جمع اعتدالیون باشیم ، زهی خیال باطل .
    در چنین موقعیت هائی کوتوله های سیاسی دچار ترس و وحشت میشوند و حمله را بهترین دفاع میدانند ، آن هم زمانی که طرف مقابل از حق خود گذشته و بخاطر منافع ملی دست دوستی دراز میکند !!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا