علی مطهری: اقدامات خلاف قانون اساسی باید کنار گذاشته شود
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی مسائلی مانند زندانی شدن حجتالاسلام والمسلمین احمد منتظری، حصر، ممنوعالتصویری و سختگیری بر منتقدان را تندروی دانست.
به گزارش ایسنا، علی مطهری در مراسم پانزدهمین کنگره حزب مردمسالاری با تأکید بر ضرورت همبستگی ملی در کشور گفت: ما هم قبول داریم مردم با هم قهر نیستند اما پس از حوادث سال ۸۸ مردم از حکومت گلایههایی دارند و در این مدت مواردی خلاف قانون اساسی انجام میشود که باید کنار گذاشته شود. مسائلی مانند حصر، ممنوعالتصویری، سختگیری بر منتقدان و موردی مانند زندانی کردن حجتالاسلام والمسلمین احمد منتظری که به نظر من این موارد تنگنظری است.
نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: ایشان سندی از پدرشان منتشر کردند که هر کس میتوانست بگوید ما آن را قبول نداریم، اما نمیتوان گفت سند انقلاب باید از بین برده شود. ما نباید به اتهام انتشار یک سند انقلاب اسلامی، کسی را زندانی کنیم؛ چرا که تفرقه و تشتت از عوامل انقراض اجتماعات بشری است.
مطهری با اشاره به عوامل انقراض اجتماعات بشری که در قرآن کریم آمده، گفت: غلبه ظلم بر عدالت، فساد اخلاقی، ترک امر به معروف و نهی از منکر و تفرقه و تشتت از عوامل انقراض اجتماعات بشری است که مهمترین مثال و مصداق آن انقراض حکومت عثمانی به شمار میرود. بنابراین وحدت و همبستگی ملی نیاز جامعه امروز ما است.
مطهری با اشاره به شرایط خارجی که کشور در آن قرار دارد نیز گفت: از نظر خارجی با پدیدهای به نام ترامپ مواجه هستیم که تاکنون آثاری داشته و از جمله آن صفبندی جدیدی است که در خاورمیانه ایجاد شده است.
وی ادامه داد: در کنفرانس مونیخ عربستان، ترکیه و اسرائیل هر سه موضع واحدی علیه ایران داشتند و هر سه ایران را تهدید منطقه خاورمیانه اعلام کردند و این در اثر روحیهای است که آنها بعد از روی کار آمدن ترامپ پیدا کردند و فکر کردند که میتوانند عرض اندام کنند.
نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه ما باید بسیار هوشیار باشیم، یادآور شد: آنها فکر کردند که میتوانند موانعی در اجرای برجام ایجاد کنند که ما در این راستا باید هوشیار بوده و از انجام کارهای احساسی بپرهیزیم و بهتر است در حال حاضر ترامپ را با مشکلاتش تنها بگذاریم. مبادا ما در نقض برجام پیشقدم شویم، اگر هم فرضاً بناست برجام نقض شود باید از طرف آنها باشد. چون اروپا تا حدی در مقابل آنها خواهد ایستاد.
مطهری در ادامه تأکید کرد که کنفرانس اخیر حمایت از انتفاضه فلسطین نیز بسیار حکیمانه بود چون این موضوع چند وقتی در حال فراموشی بوده است.
نایب رئیس مجلس افزود: بهتر است ما بیشتر از اسلام صحبت کنیم و آن را گسترش دهیم و حساسیت مردم منطقه را برنینگیزیم و بیش از این که از شیعه صحبت کنیم، از اسلام حمایت کرده و آن را تبلیغ کنیم ما نباید زیاد با تعصب مذهبی حرکت کنیم، از ابتدای انقلاب نیز هدف همین بوده که جبهه واحد اسلام در برابر دشمن واحد ایجاد شود.
مطهری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: وجود احزاب برای همه حکومتها امری ضروری و بدیهی است و حکومتها نیازمند احزاب هستند.
وی با بیان اینکه حزب مزایا و در عین حال معایبی دارد، تصریح کرد: از مزایای حزب اتاق فکر بودن، تربیت کادر مورد نیاز حکومت، جلوگیری از ورود افراد فرصتطلب، حراف و باهوش به عرصه قدرت، آگاهی بخشی به مردم و تسهیل کار آنها در زمان انتخاباتها از مزایای وجود حزب است.
نماینده مردم تهران همچنین با اشاره به معایب و تهدیدهای وجود حزب افزود: پدیده حزبپرستی و از بین رفتن استقلال فکری افراد، تبدیل شدن حزب به معبود مانند اتفاقی که برای حزب کمونیسم افتاد و پیدا شدن تعصب حزبی، محدود شدن به بخشی از جامعه و محدود شدن به بخشی از جامعه و فراگیر نبودن از مزایای حزب محسوب میشود.
مطهری در ارزیابی عملکرد حزب مردمسالاری نیز گفت: تا آنجایی که در جریان کارهای این حزب هستم و در مجموع روش این حزب را میپسندم چون به اصل و اصلاحات توجه دارد و روشی معتدل در پیش گرفته است. از سویی در تحولات چند سال اخیر نیز موثر بوده است.
انتهای پیام
ضمن این که امیدوارم این کامنتم که از سر دلسوزی مینویسم به سرنوشت کامنتهای دیگرم دچار نشه و انصاف نیوز انصاف به خرج بده و منتشر کنه عرض میکنم که راهی که این افراد در پیش گرفته اند به ترکستان است. انحرافی خطرناک است از مسیر انقلاب. اگر راهشان را اصلاح نکنند کشور را به سمت آستانه ای بی بازگشت میبرند و آنگاه خودشان هم پیشنهاد آشتی بدهند دردی دوا نخواهد شد. باید سریعا برگردیم به مسیر اصلی انقلاب. گفتمانی که بخش بزرگی از جامعه را از دایره انقلاب خارج کرده و نفوذی و بی بصیرت و فتنه گر و عامل بیگانه و ضد دین معرفی میکند گفتمان خطرناکی است. نگاهی بیندازید به دو انتخابات اخیر ببینید چه تعداد از مردم با این گفتمان موافقند. مدتها تبلیغ کردند که فلان افراد فتنه کرده اند، فلان لیست انگلیسی است، اما مردم کسی را به عنوان رئیس جمهور برگزیدند که یک از وعده هایش پایان مسئله حصر بود. علیرغم تمام محدودیتها و رد صلاحیت ها کسانی را راهی مجلس کردند که حامی گفتمان امید و اعتدال بودند. این گفتمان دفع حد اکثری چطور میتونه در راستای تحقق اهداف انقلاب و به نفع نظام باشه؟ هر حکومت زمانی مقتدر و پیروز خواهد بود که اختلاف سلیقه مردمش را به رسمیت بشناسه، که با کوچکترین بهانه ها با افراد برخورد نکنه، سعه صدر داشته باشه، با مردم مهربان و نرم خو باشه، محدودیت ها و خطوط قرمز غیر ضروری ایجاد نکنه… مدل ایجاد هراس و رعب به گواه تاریخ به دوام و بقا نخواهد انجامید. نفوذی های واقعی کسانی هستند که این مدل را توصیه میکنند. از اینها فاصله بگیرید و مدل درست را پیاده کنید. مدل آشتی و همدلی و مهر و محبت و تحمل و مدارا و اخلاق و انسانیت.
دقت كرده ايد اين آقازاده شريف و آزاده چگونه يكتنه از ارزشهاى اصيل اسلامى و انقلابى / عدالت و آزادى و…/ دفاع ميكند ؟! حسرت بر دل ما ماند كه جماعت مقابل هم يكبار بخاطر رضاى خدا از اهداف اوليه انقلاب بى پرده حمايت كند ! فاعتبرو يا اولى الابصار !