جمهوری اسلامی مچکریم
این چهارشنبهی هم تاریخی شد، از پیروزی «استقلال» در جام آسیا گرفته تا قهرمانی در کشتی «آزاد» جهان تا «آزادی» زندانیان سیاسی. نرمش قهرمانانه به موازات کشتی در سیاست هم پاسخ داد و حالا چشم ها به دیپلماسی است که آیا این استراتژی می تواند به شادی منجر شود؟
به گزارش انصاف نیوز، مسوولان جمهوری اسلامی زمینه ی شادی ملت را یک به یک فراهم می کنند، موضوعاتی که بر خلاف سال های اخیر به جای بهانههای تقویت اختلاف، باعث نزدیکی بخش بخش جامعه شده اند و پیروزی های ورزشی نیز تکمیل کننده ی شادی ها می شوند.
ستوده آزاد شد/نام امینزاده و عرب سرخی در لیست آزادشدگان
تعدادی از زندانیان وقایع 88 عصر امروز از زندان آزاد شد.
به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، نسرین ستوده که چندی پیش به دلیل داشتن پروندهای محکوم به حبس شده بود، عصر چهارشنبه 27 شهریور با حکم عفو آزاد شد.
همچنین گفته میشود، فیض الله عربسرخی، محسن امینزاده، میرطاهر موسوی، مهدی محمودیان، محمدعلی ولایتی و حسن زرینپور نیز که بعد از وقایع سال 88 زندانی شده بودند، آزاد شدند.در بین آزادشدگان از بند زنان نیز بنا به اخباری که تا این لحظه تایید نشده نام مهسا امرآبادی، محبوبه کرمی، مریم جلیلی، میترا رحیمی، فرح واضحان، ژیلا مکوندی، کفایت ملکمحمدی به چشم میخورد.
لازم به ذکر است خبرنگار ایسنا همچنان در حال پیگیری صحت اخبار مذکور از منابع رسمی است.
——————————
استقلال با برتري مقابل بوريرام در مجموع دو ديدار رفت و برگشت به جمع 4 تيم برتر ليگ قهرمانان آسيا راه يافت.
صعود استقلال به نيمهنهايي ليگ قهرمانان آسيا
ديدار بوريرام و استقلال در دور برگشت از مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 15:30 امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه تاندر کاستل بوريرام آغاز شد که در نهايت اين ديدار با برتري 2 بر يک و پيروزي 3 بر يک استقلال در مجموع 2 ديدار رفت و برگشت خاتمه يافت. اوسمار باربا (38) براي بوريرام و حنيف عمرانزاده (53) و آندرانيک تيموريان (2+90) براي استقلال در اين ديدار گلزني کردند.
به گزارش تسنيم، 2 تيم بازي را با احتياط آغاز کردند و مشغول محک يکديگر بودند که شوت تيموريان به سمت دروازه بوريرام يخ بازي را آب کرد اما سيواراک توپ را مهار کرد. اين شوک سبب شد تا تايلنديها چند حمله را روي دروازه استقلال تدارک ببيند که نتيجهاي نداشت.خسرو حيدري نخستين اخطاري اين ديدار بود که در اواسط نيمه اول از سوي داور جريمه شد.
بعد از دقايقي بازي بيهدف، بوريراميها 2 حمله خطرناک را روي دروازه استقلال تدارک ديدند. در اولين صحنه توپ از مقابل دروازه عبور کرد و همان توپ به ارسالي براي جاکافان تبديل شد که ضربه سر او از کنار دروازه به بيرون رفت، بعد از آن هم دخالت صادقي و رحمتي توانست مانع از ايجاد موقعيت گلزني براي سوکائو شود.
استقلال در نيمه نخست تنها به تجمع در نيمه زمين خودي اکتفا کرد و همين موضوع به بوريرام فرصت داد تا حملات خود را به ويژه از سمت راست افزايش دهد. عمران زاده هم ديگر بازيکن فرصتي که قلعهنويي و تيمش در اختيار بوريرام گذاشتند در دقيقه 38 اين فرصت را به تايلنديها داد تا به گل برسند. کرنر ارسالي از سمت چپ را اوسمار باربا، مدافع گلزن بوريرام در حالي که عمرانزاده، صادقي و منتظري تنها نظارهگرش بودند، با ضربه سر وارد دروازه استقلال کرد تا در مجموع 2 ديدار رفت و برگشت نتيجه کار يک بر يک مساوي شود.
استقلال در ادامه کمي از لاک دفاعي بيرون آمد اما حملات 2 تيم گل ديگري نداشت و بازي با برتري يک بر صفر بوريرام در نيمه نخست خاتمه يافت.
با آغاز نيمه دوم استقلال فرهاد مجيدي را به ميدان آورد و حملاتش را افزايش داد. ضربه خسرو حيدري را مدافع بوريرام در مقابل دفع کرد و ضربه سر مجيدي از روي دروازه به بيرون رفت تا نشان دهد استقلال در نيمه دوم تيم متفاوتي خواهد بود. حملات استقلال خيلي زود به نتيجه رسيد و در دقيقه 53 کرنر ارسالي از سمت راست را حنيف عمران زاده به گل تساوي استقلال تبديل کرد تا کار بوريرام بسيار دشوار شود. لحظاتي بعد ضربه آکروباتيک مجيدي را مدافع بوريرام به زحمت دفع کرد. لگد کردن بازوي مصدوم آندو تيموريان از سوي بازيکن تايلندي يکي از زشت ترين صحنههاي اين ديدار را رقم زد.
خشونت تايلنديها دو کارت زرد را براي بونماسان و سورات سوکا به همراه داشت. 15 دقيقه پاياني بوريرام نااميدانه براي جبران گل خورده تلاش کردند اما کرنرها و شوتهاي پياپي سودي براي بوريرام نداشت و تنها يک کارت زرد را براي آندرانيک تيموريان به همراه داشت، بازيکني که در دقيقه 2+90 گل دوم استقلال را به ثمر رساند.
در نهايت ديدار با برتري 2 بر يک شاگردان قلعهنويي خاتمه يافت تا استقلال در مجموع 2 ديدار مقابل بوريرام به برتري 3 بر يک دست يابد. با گذشت 3 سال از سال 2010 که ذوبآهن به جمع 4 تيم برتر آسيا و سپس فينال ليگ قهرمانان رسيد، اين بار شاگردان قلعهنويي به جمع 4 تيم نهايي ليگ قهرمانان آسيا راه يافتند.
————————–
معجزهای که تیم ملی کشتی آزاد ایران انتظارش را میکشید در میدان جهانی بوداپست به وقوع پیوست و با راهیابی عزتالله اکبری به فینال وزن 74 کیلوگرم، تیم ملی کشتی آزاد ایران پس از 11 سال بار دیگر قهرمان جهان شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در روز پایانی رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی جهان کشتیگیران وزن 74 کیلوگرم به میدان رفتند. این در حالی بود که روسها تا پایان 6 وزن اول 7 امتیاز از ایران پیش بودند و قهرمانی ایران در آن زمان چیزی شبیه معجزه بود اما این اتفاقات یکی یکی رخ داد تا با پیروزی 4 بر 3 عزت الله اکبری مقابل رشید قربان اف ازبکستانی و راه یابی این کشتیگیر به فینال، ایران توانست سرانجام فرمانروایی روسها را سرنگون کند و پس از 11 سال دوباره آقای کشتی جهان شود.
عزتالله اکبری در جام جهانی کشتی آزاد تهران
آخرین باری که ایران قهرمان جهان شده بود به سال 2002 و مسابقات جهانی تهران بازمیگشت و حالا پس از 11 سال جام قهرمانی دوباره به خانه برمیگردد. این، پنجمین قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهان است. همچنین تیم ایران پس از 48 سال در خارج از خانه قهرمان جهان شد.
به گزارش ایسنا، مسابقههای جهانی 1961 یوکوهاما، 1965 منچستر، 1998 تهران و 2002 تهران چهار عنوان قهرمانی پیشین ایران در مسابقههای جهانی هستند.
اما در رقابتهای وزن 74 کیلوگرم شکست کاباهر هوبژتی از روسیه مقابل یاداو از هند اولین حادثه بزرگ بود که ایران انتظارش را میکشید. باخت این کشتیگیر هندی مقابل جردن باروفس قهرمان جهان و المپیک از آمریکا باعث شد تا نماینده روسها بدون هیچ بردی حذف شود. در این شرایط ایران تنها به مدال عزتالله اکبری (به هر رنگی هم که باشد) احتیاج داشت تا قهرمان جهان شود. اکبری که پیش از این تجربه بینالمللی بسیار کمی داشت و تنها در آسیا برنز گرفته بود، قدم به قدم پیش رفت و اوج گرفت.
او ابتدا الکساندر بورکا از مولداوی را 10 بر 2 برد سپس یاکوب ماکاراشویلی از گرجستان را 7 بر صفر شکست داد و مقابل مورا بلانکو از کوبا هم 5 بر 2 پیروز شد. تاکاتانی از ژاپن قربانی بعدی جانشین صادق گودرزی بود (با نتیجه 6 بر 4) تا ملیپوش 74 کیلوگرم ایران خود را در نیمه نهایی ببیند.
اکبری در نیمه نهایی هم با نتیجه 4 بر 3 رشید قرباناف از ازبکستان را برد و فینالیست شد.
انتهای پیام