خرید تور تابستان

خاطرات هاشمی ۱۲ آذر سال ۸۰ | ماجرای درخواست یک نفر برای ملاقات با رهبری چه بود؟

انصاف نیوز: خاطرات روزنوشت آیت‌الله اکبر هاشمی در آذر سال ۱۳۸۰ را در ادامه می‌خوانید:

دوشنبه 12 آذر 1380 | 17 رمضان 1422 3 دسامبر 2001

«دیشب هم بارندگی داشتیم و بعضی جاها خوشبختانه برف. دکتر باقر لاریجانی آمد. تأکید کرد که از قرص ضد دیابت استفاده کنم؛ یک ماهی است که ترک کرده بودم.

سپس جمعی از ورزشکاران پیوند اعضا گرفته آمدند. انجمن آنها را بنیاد بیماری‌های خاص تأسیس و فاطی‌ کمک‌شان کرده است. آقای [محمد] علی‌پور، [رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی] گزارش داد و از توفیقاتی که در مسابقات بین‌المللی به دست آورده‌اند، گفت و از حمایت‌های فاطی، [رئیس بنیاد بیماری‌های خاص] تشکر کرد. صحبت تشویق‌آمیز کردم[7] و به صاحبان مدال، سکه هدیه دادم.

دکتر [عبدالله] جاسبی، [رئیس دانشگاه آزاد اسلامی] آمد. طرحی ارائه داد برای تأسیس حزب سراسری و گفت، برای تأسیس حزب، نیاز به مواضع مناسب و افراد مؤثر و توجه کافی است و خواست که من با رهبری در این خصوص صحبت کنم. گفتم که دانشگاه آزاد، باید با واحدی نیرومند، برای جذب استعدادهای درخشان که معمولاً جذب دانشگاه‌های خارج می‌شوند، اقدام نماید.

عصر، جلسه معاونان و مشاوران مرکز تحقیقات استراتژیک [مجمع تشخیص مصلحت نظام] داشتیم و دربارة احتمال حمله آمریکا به عراق بحث شد. به این نتیجه رسیدند که فعلاً زمان حمله قریب‌الوقوع نیست. درباره مسائل فلسطین و بحرانی‌ شدن اوضاع با حمله وسیع هلی‌کوپترهای اسراییل به غزه و موشک‌ زدن به خانه و دفتر [یاسر] عرفات، [رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین] و مرکز پلیس خودگردان و تخریب وسیع، به دنبال مراجعت [آریل] شارون، [نخست‌وزیر اسراییل] از آمریکا و اعلام چراغ سبز آمریکا به اسراییل برای حمله و حتی اشغال کرانه باختری و نیز بازداشت بیش از 100 نفر از نیروهای حماس و جهاد اسلامی توسط پلیس عرفات و دستور خلع سلاح آنها، خبر از بحرانی‌تر شدن وضع می‌دهد.

در مورد افغانستان، خبر از پیشرفت کنفرانس بُن و تصمیم به عدم ریاست [برهان‌الدین] ربانی و ظاهرشاه بر دولت موقت و احتمال ریاست افرادی مثل عبدالستار [سیرت] یا [حامد] کرزای، می‌رسد. اما اصرار خیلی‌ها بر ضرورت وجود نیروهای مجاهد در دولت و جمع بین خواسته‌های احزاب و اقوام و مذاهب، کار را دشوار کرده و کنفرانس ادامه خواهد یافت.

آقای [محمدرضا] نوری‌ شاهرودی‌ که از عربستان مراجعت کرده، گفت‌که فشار آمریکا به عربستان زیاد است و اختلاف هم در مسئولان عربستان، در خصوص قبول پیشنهادهای آمریکا وجود دارد. افکار عمومی عربستان، طرفدار [اُسامه] بن‌لادن، [رهبر القاعده] است و در رسانه‌های سعودی، همکاری ایران و آمریکا در افغانستان، تبلیغ می‌شود.

شخصی به نام عالیشاهی، از طریق فاکس، تقاضای ملاقات برای دادن خبر مهمی در رابطه با حوادث آمریکا و اقدامات جنگی آمریکا کرده و نوشته بود، از رهبری ملاقات خواسته و رهبری به آقای [سیدعلی‌اصغر میر] حجازی احاله داده‌اند و نمی‌خواهد به غیر از رهبری یا من بگوید. از اروپا برای همین کار آمده و سریعاً برمی‌گردد. آقای [محمود] واعظی، تلفنی با او صحبت‌ کرد و پس از گرفتن مشخصاتش از دوستانش درباره او تحقیق کرد؛ او را تأیید کردند. افطار آمد و مطالب مهمی درباره عوامل حوادث یازده سپتامبر آمریکا و کشف عوامل واقعی توسط آمریکا سه هفته، بعد از حادثه و تصمیمات مهم آمریکا و همفکرانش در غرب برای انتقام گفت؛ قراینی هم برای ادعاهای خودش گفت.

گفتم، نمی‌شود به این ادعاها اطمینان کرد. می‌تواند خود سناریوی توطئه دیگری باشد و در عین حال به خاطر اهمیت مطالب، باید در تحلیل‌ها و تصمیم‌ها مورد توجه باشد. درخواست کرد، به کسی غیر از رهبری نگویم. آقای واعظی هم در جلسه بود. قبلاً از سال 1359 عضو سپاه بوده و هشت سال در جنگ و وزارت دفاع و بنیاد جانبازان، خدمت می‌کرده و اخیراً استعفا داده و به کار خصوصی پرداخته است.

مسأله مهم او این است که این اقدام یازده سپتامبر، توسط روسیه و زیر نظر شخص [ولادیمیر] پوتین بوده و با کارگذاشتن دستگاهی در هواپیما کنترل و هدایت هواپیما را از راه دور به دست گرفته‌اند و گروه عمل‌کننده، از صهیونیست‌های عضو کا.گ.ب بوده‌اند و به اسراییل مراجعت کرده‌اند و سرانجام در برگشت، در دریای سیاه نابود شده‌اند که شاهدی نماند و آمریکا این را فهمیده و به زودی از روسیه انتقام می‌گیرد؛ باورکردنی نیست!»

منبع: کتاب خاطرات هاشمی در سال ۱۳۸۰؛ «افراط در اختلاف»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا