کارزارهای لغو ابلاغ قانون عفاف و حجب بالای ۱۸۰ هزار امضا گرفت
خبر ابلاغ قانون عفاف و حجاب با واکنش های بسیاری از سوی جامعه مواجه شد. گروههای مختلفی از مردم از رئیسجمهور درخواست داشتند که این لایحه را ابلاغ و اجرایی نکند. پیرو همین موضوع چند کارزار ایجاد شده که مجموعا طی مدت زمان کوتاهی بالای ۱۸۰ هزار امضا گرفته و این آمار با سرعت بالایی در حال رشد است. در این کارزارها از زاویههای مختلف به قانون عفاف و حجاب اشاره شده و مردم مطالبات خود را بیان کردهاند.
در بخشی از متن کارزار با عنوان « لغو ابلاغ قانون حجاب و عفاف در راستای وفاق ملی و جلوگیری از تنشهای فرهنگی و اجتماعی» آمده است:
«ما امضاکنندگان این کارزار ضمن تأکید بر توصیه قرآن کریم به مقوله حجاب و التزام قلبی و عملی ما به این مهم، نص متقن قرآن کریم را فاقد هرگونه تحمیل و اجباری در این زمینه میدانیم، و همچنین عاری از هر گونه مجازات و جریمهای برای افراد سالب حجاب. لذا با توجه به اینکه ما مسلمان و پیرو سیره نبوی و امامان معصوم (ع) هستیم، باور داریم سیره و اخلاق و گفتمان پیامبر اعظم، محمد (ص) توام با مودت و مهربانی بوده و به گواه تاریخ، ما حتی یک مورد مبنی بر بدرفتاری و مجازات آن حضرت و وارثان مطهرش در این خصوص نداشتهایم. لذا خواهشمندیم مساعدتهای لازم در خصوص لغو ابلاغ قانون حجاب و عفاف و بازنگری لازم در این زمینه صورت پذیرد.»
در بخشی از متن کارزار دیگر با عنوان« درخواست جلوگیری از اجرای قانون حجاب و عفاف» آمده است که این قانون خلاف حقوق شهروندی است:
«همزمان با اعلام رسمی تاریخ ابلاغ قانون «حمایت از حجاب و عفاف»، نگرانیها از اجرای این قانون به شدت افزایش یافته است. ما جمعی از شهروندان، بدینوسیله مراتب اعتراض خود را به قانون فوق اعلام میداریم؛ چرا که آن را در مغایرت با حقوق شهروندی دانسته و معتقدیم در این قانون نسبت به طیف گستردهای از جامعه به ویژه زنان، جرمانگاری صورت گرفته است؛ لذا اجرای آن در منافات با وفاق ملی خواهد بود.»
در بخشی از سومین کارزار پر امضا با عنوان «مخالفت با ابلاغ قانون عفاف و حجاب» آمده است:
«احتراماً به استحضار میرساند که ما خانوادههای ایرانی از شما درخواست داریم به وضعیت قانون عفاف و حجاب رسیدگی فرمایید. این قانون به نظر بسیاری از ما به عنوان دخالت در حریم شخصی انسانها تلقی میشود و شخصیت و هویت زنان ایرانی را نشانه گرفته و انسانیت زنان و مردان شریف ایرانزمین را زیر سوال برده است. از جنابعالی تقاضا داریم که صدای فریاد ما را در سکوتی که بر ما تحمیل شده است، بشنوید و به این موضوع رسیدگی فرمایید.»
انتهای پیام
هر وقت در حریم خصوصی افراد دخل و تصرف شده نا امنی را در جامعه ترویج داده است و افراد جامعه تلاش به ایجاد تشکل یا گروه های مبارزه.. میکنند. آین تشکل و همگرایی صرف نظر از رسیدن به خواسته عواقب خوبی را رغم نخواهد زد…