بیل کلینتون، «ترامپ»، مونیکا لوینسکی، «پوتین» و دیگران!
«حسین دهباشی» در یادداشتی تلگرامی با عنوان «بیل کلینتون، دونالد ترامپ ، مونیکا لوینسکی، ولادیمیر پوتین و دیگران!» نوشت:
یک:
در ۲۹ مردادماه ۱۳۷۷، بیل کلینتون رئیسجمهور اسبق ایالات متحده، دستور بمباران یک کارخانه داروسازی را در سودان صادر و ادعا کرد که این کارخانه تولید کننده سلاحهای بیولوژیکی و شیمیایی است!
اعلام اخبار مربوط به بمباران کارخانه داروسازی در سودان توسط امریکا در زمانی رخ داد که قرار بود اخبار مربوط به رابطه جنسی مونیکا لوینسکی، کارآموز کاخ سفید، با بیل کلینتون پخش شوند و قرار بود که مونیکا لوینسکی در دادگاه شهادت دهد.
بلافاصله، اخباری که دولت آمریکا در آن زمان در باره علت بمباران کارخانه داروسازی در سودان در رسانهها و مطبوعات امریکا پخش کرد موجب شد تا اخبار مربوط به رسوایی رابطه مونیکا لوینسکی و بیل کلینتون از صفحات اول روزنامه های جهان برداشته شده و اخبار سودان جایگزین آنها شوند!
دولت بیل کلینتون تاکید کرده بود که مدارک محکمی را در اختیار دارد مبنی بر اینکه کارخانه داروسازی در سودان تولیدکننده سلاحهای بیولوژیکی و گازهای اعصاب nerve gas است!
اما در همین حال دولت آمریکا گفت که نمیتواند به علل امنیتی، این مدارک را برملا کرده یا منتظر مجوز حمله نظامی از شورای امنیت بماند و همچنین مانع تحقیقات سازمان ملل در باره این بمباران شد و هیچ مدرکی برای موجه بودن بمباران هوایی مذکور هرگز ارائه نشد.
پس از اینکه مدت بسیاری از بمباران کارخانه داروسازی سودان گذشت، دولت آمریکا بتدریج و به آرامی اعلام کرد که اشتباه کرده است و آن کارخانه در سودان تولید کننده سلاح های بیولوژیکی نبوده است. گرچه هرگز حاضر نشد از این بابت عذرخواهی کرده یا غرامتی بپردازد!
دو: حتی قبل از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، شایعات بسیاری در مورد نقش نامتعارف روسیه و ولادیمیر پوتین در انتخابات مذکور مطرح شد. شایعاتی که به تدریج جنبه اتهام به خود گرفت و در یک سونامی رسوایی منجر به برکناری مقامات ارشد و مهمی از کاخ سفید شد.
تنها یک هفته قبل مایک فلین مشاور امنیت ملی رئیسجمهور آمریکا جهت شهادت درخصوص رابطه تیم همکاران دونالد ترامپ، در جلسه بازجویی کنگره آمریکا خواستار مصونیت قضایی شد و تنها دو روز قبل استیو بنن، استراتژیست ارشد کاخ سفید و دوست نزدیک ترامپ که متهم مشارکت در رسوایی رابطه با سفارت روسیه بود نیز برکنار و همزمان به جلسه بازجویی کنگره فراخوانده شد، بدین ترتیب بنن هفتمین مقام ارشدی در دولت آمریکا بود که دست کم تاکنون قبل از رسیدن امواج سونامی رسوایی یادشده به شخص رئیسجمهور آمریکا، قربانی میشود!
سه:
آیا بین حمله هوایی آمریکا در مرداد ۱۳۷۷ به بهانه سلاحهای شیمیایی سودان و نحوه مقابله رسانهای بیل کلینتون در رسوایی اخلاقی ارتباط با مونیکالوینسکی و حمله هوایی فروردین ۱۳۹۵ این کشور به سوریه به بهانهای مشابه و گریز احتمالی دونالد ترامپ از فشار روزافزون دموکراتها در رسوایی رابطهاش با ولادیمیر پوتین، تشابهی وجود دارد؟ باید صبر کرد و دید!
انتهای پیام