خرید تور نوروزی

4 ارز معروف شبکه ترون (Tron) که آنها را نمی شناسید!

رپورتاژ آگهی

شبکه ترون TRON، یکی از جذاب ترین شبکه های ارز دیجیتال محسوب می شود. ویژگی هایی که این شبکه دارد، باعث شده تا پروژه های زیادی بر بستر آن پیاده سازی شوند و به همین واسطه درخواست ها برای خرید ارز دیجیتال ترون افزایش قابل توجهی داشته باشد. 

کاربرانی ایرانی می توانند برای خرید ترون اوکی اکسچنج یا هر صرافی معتبر دیگری که در ایران فعالیت می کند را انتخاب کنند. 

در حال حاضر، خرید ترون از صرافی ایرانی هیچ دردسری نداشته و خوشبختانه با چند کلیک ساده انجام می شود.

یکی از جذابیت هایی که درمورد ترون وجود دارد، اکوسیستم گسترده آن است. 

در ادامه این مطلب، ضمن معرفی ارز TRX، به پروژه هایی خواهیم پرداخت که شاید شهرت فراوانی داشته باشند، اما کمتر کسی بداند که این پروژه ها نیز از قدرت و تکنولوژی شبکه ترون استفاده می کنند.

معرفی ارز ترون

ارز TRON درواقع کوین بومی شبکه ترون محسوب می شود. هر چقدر که کاربردهای شبکه TRON افزایش پیدا کند، درخواست ها برای خرید ارز ترون TRX نیز افزایش پیدا کرده و به بالا رفتن قیمت آن منجر می شود. 

وقتی که از خرید و فروش ترون صحبت می کنیم در واقع به دو نکته اشاره داریم:

  1. خرید ارز TRX برای پرداخت کارمزد
  2. معامله ترون برای کسب سود

با توجه به اینکه شبکه ترون از پروژه های جذاب زیادی میزبانی می کند، در مواقع فراوانی، برای پرداخت کارمزد نقل و انتقالات توکن این پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرد. 

همین امر باعث شده که بعضی از صرافی ها مانند اوکی اکسچنج، امکان خرید ترون با 10 هزار تومان را نیز فراهم کرده باشند تا کاربران بیش از اندازه ای که نیاز دارند، ارز TRON نخرند.

دومین مورد، معامله ترون و کسب سود است. معامله کنندگان می توانند برای خرید ترون اوکی اکسچنج یا یکی دیگر از سایر صرافی های معتبر ایرانی را انتخاب کرده و روی این رمزارز سرمایه گذاری کنند.  البته صرافی های خارجی مانند بایننس (Binance)، بای بیت و غیره نیز امکان خرید ترون را فراهم کرده اند اما کاربران ایرانی امکان دسترسی و معامله در این صرافی ها را ندارد و ممکن است دارایی آنها مسدود شود.

بسیاری از افراد معتقد هستند که آینده ترون، آینده ای درخشان است؛ در نقطه مقابل، بعضی از تریدرها نیز ترجیح می دهند تا با خرید و فروش ترون به شیوه ای کوتاه مدت و لحظه ای، از نوسانات آن استفاده کنند.

اکوسیستم شبکه ترون

هر پروژه ای که توکن اختصاصی خود را داشته و برای نقل و انتقالات توکن از شبکه ترون استفاده می کند، یکی از اجزای اکوسیستم ترون محسوب می شود. 

بعضی از پروژه های معروف، بلاکچین هستند که برای خرید و فروش توکن آنها نیاز است تا نسبت به خرید ارز دیجیتال ترون جهت پرداخت کارمزد اقدام کرد؛ اما همچنان بسیاری از فعالان بازار نمی دانند که قدرت آنها ناشی از شبکه ترون است. 

در ادامه، تعدادی از این رمزارزها را معرفی خواهیم کرد.

ارز MDT

ارز MDT یکی از ۵۰ رمزارز برتر بازار است که درواقع، پلتفرمی را برای خرید و فروش داده، ایجاد کرده است. 

کاربران می توانند با استفاده از این پلتفرم، داده های ارزشمندی را که به دست آورده اند بفروشند یا اگر به دنبال داده خاصی هستند، آن را خریداری کنند.

با اینکه ایده ارز دیجیتال MDT یک ایده جذاب و خلاقانه است، اما نمی توان از تاثیر کیفیت شبکه ترون در رشد و پیشرفت آن چشم پوشی کرد. 

فراگیری ترون و عملکرد خوب این شبکه، باعث شده که پروژه هایی مانند MDT نیز پیشرفت خوبی داشته باشند. 

ارز MDT

ارز بیت تورنت (BTT)

یکی دیگر از رمز ارزهای جذابی که از خدمات شبکه ترون استفاده می کند، ارز بیت تورنت است. 

این ارز دیجیتال، یک پلتفرم P2P برای به اشتراک گذاری فایل ایجاد کرده که کاربران برای بهره گیری از خدمات آن باید رمز ارز بیت تورنت را بپردازند و طبیعتا برای انتقال این رمزارز بر بستر شبکه، لازم است که نسبت به خرید ارز ترون اقدام کرد.

نکته جذابی که در مورد پروژه های بلاکچین و غیرمتمرکز وجود دارد، این است که پرداخت ها بدون نیاز به شبکه بانکی جهانی و ازطریق شبکه های بلاکچین انجام می شوند. 

همین امر باعث شده که کاربران ایرانی نیز بدون محدودیتی خاص بتوانند از این خدمات استفاده کنند. 

امروزه خرید ترون از صرافی ایرانی کار چندان پیچیده ای نبوده و اغلب صرافی های فعال، امکان خرید ارز ترون TRX را فراهم کرده اند.

ارز سان (Sun)

یکی از جدیدترین پروژه هایی که روی شبکه بلاکچین ترون پیاده سازی شده و توجهات زیادی را به خود جلب کرده است، سان نام دارد. 

پروژه سان SUN قصد دارد که مراودات مالی غیرمتمرکز را بهبود بخشیده و ترکیبی از سرعت و امنیت را به کاربران خود عرضه کند.

البته درست مانند سایر پروژه هایی که از شبکه ترون استفاده می کنند، درصد زیادی از عملکرد ارز سان نیز وابسته به کیفیت این شبکه است. 

پیشنهاد می کنیم که اگر شما نیز ارز سان یا به طور کلی اکوسیستم ترون را ارزشمند می بینید، برای خرید ترون اوکی اکسچنج یا هر صرافی ایرانی معتبر دیگر را انتخاب کرده و معامله ای که مدنظر دارید را به انجام برسانید.

ارز سان SUN

ارز وینک (Wink)

صنعت گیمینگ چه در Web2 و چه در Web3، یکی از پرسودترین صنایع محسوب می شود. 

پروژه وینک، یک پلتفرم گیمینگ است که بر بستر شبکه ترون پیاده سازی شده و قطعا برای افرادی که به بازی های کامپیوتری علاقه مند هستند، بسیار جذاب خواهد بود. 

در صورتی که آینده ترون، آینده ای درخشان بوده و این شبکه بتواند قدرت و سرعت خود را حفظ کند، قطعا پلتفرم هایی مانند وینک نیز می توانند عملکرد خود را بهبود بخشیده و قابلیت های جدیدتری را به کاربران عرضه کنند.

جمع بندی

در این مطلب، سعی کردیم که به معرفی ارز ترون پرداخته و تعدادی از پروژه های موفقی که روی این شبکه پیاده سازی شده اند را معرفی کنیم. 

اگر به خرید ترون با مبلغ کم نیاز دارید و می خواهید کارمزد استفاده از پلتفرم های اکوسیستم این شبکه را بپردازید، اوکی اکسچنج بهترین گزینه خواهد بود. 

این صرافی، امکان خرید ترون با 10 هزار تومان را نیز فراهم کرده و برخلاف گذشته، نیازی نیست که کاربران مبلغ زیادی ترون بخرند. 

البته خرید ترون در حجم های بالا نیز ممکن است سرمایه گذاری خوبی به نظر برسد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا