هذیان یک احمدی نژادی درباره مناظره سوم
«عبدالرضا داوری» از حامیان و نزدیکان محمود احمدی نژاد و اسفندیار رحیم مشایی که تا سال 85 از حامیان مرحوم هاشمی رفسنجانی بود، در هنگام مناظره سوم کاندیداهای انتخابات کنونی در تلگرام پیامهایی همراه با توهین و اتهام منتشر کرد.
به گزارش انصاف نیوز، متن پیامهای فراوان آقای داوری که حالا احمدی نژاد و حمید بقایی، هر دو کاندیدای او احتمالا به دلیل اتهامات قضایی ردصلاحیت شدهاند و در انتخابات حاضر نیستند، در پی می آید:
آیا رهبر معظم انقلاب یک فرد دروغگو، رانت خوار و فاسد را “قبول” دارند و به عنوان “فرمانده” اقتصاد مقاومتی منصوب کرده اند؟!
محمدباقر قالیباف طی آخرین مناظره نامزدهای ریاست قوه مجریه در شرایطی اسحاق جهانگیری را دروغگو، رانت خوار و فاسد خواند که رهبر معظم انقلاب شش روز پیش از نهی دکتر احمدی نژاد از کاندیداتوری، در تاریخ ۳ شهریور ۹۵، اعلام کردند که اسحاق جهانگیری را “قبول” داشته و وی باید با اختیارات کافی در راس فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور قرار داشته باشد؛ در همین رابطه آیت الله خامنه ای فرمودند: “یک گزارش خوبی را آقای دکتر جهانگیری دادند از ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی؛ خب حالا اینکه ایشان میگویند «من اختیاراتم افزایش پیدا نکرده»، این واقعاً خبر خوبی برای من نیست، ما توقّعمان این است که ایشان به معنای واقعی کلمه “فرماندهی” کنند؛ خب، آقای رئیس جمهور هم به ایشان حقیقتاً اعتماد دارند، ما هم که “ایشان” را “قبول” داریم و بنابراین خوب است که همینطور بتوانند واقعاً به معنای واقعی کلمه “فرماندهی” کنند.”
آیت الله خامنه ای پیش از این هم در تاریخ ۱۸ فروردین ۹۵ از ملاقات با اسحاق جهانگیری ابراز خرسندی کرده و ضمن تقدیر از وی گفته اند: “این هم یکی از برکات عید نوروز است که دور هم جمع بشویم؛ مثلاً ما آقای جهانگیری را از کِی تا حالا ندیدهایم؛ حالا امروز الحمدلله به برکت عید نوروزً، ایشان را و دیگر دوستان را الحمدلله [توانستیم] زیارت کنیم؛ اینها خیلی خوب است.
من یک فرصتی دارم در این دیدار که اوّلاً تشکّر کنم از زحماتی که دوستان دارند در بخشهای مختلف میکشند، بخصوص در همین زمینهی مسائل اقتصاد مقاومتی که حالا اسم آقای جهانگیری را آوردیم، و ایشان در نقش ادارهکننده و فرماندهی قرارگاه این اقدام بزرگ، بنا است نقش ایفا کنند. بنده اصرار بر این معنا دارم که بهمعنای واقعی کلمه، فرماندهی صورت بگیرد؛ …خب، بنده خبر دارم که واقعاً آقایان کار میکنند و مشغولند؛ هم ایشان و هم همکارانشان؛ و باید تشکّر کنیم از اینکه این کار را میکنند.”
نامه سرگشاده به آیت الله جنتی
بسمه تعالی
حضرت آیت الله احمد جنتی
دبیر محترم شورای نگهبان قانون اساسی
سلام علیکم
احتراما با توجه به اینکه در مناظره سوم نامزدهای مورد تایید شورای محترم نگهبان برای تصدی ریاست “قوه مجریه”، مشخص شد که آن شورای محترم، صلاحیت افرادی را احراز کرده که در تمام ۳۸ سال اخیر به فساد، رانت خواری، دروغگویی و تیشه زدن به ریشه مردم و نظام جمهوری اسلامی اشتغال داشته اند، از جنابعالی توقع می رود که دلایل تایید و رد نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دوره اخیر را به طور شفاف و متقن به اطلاع ملت شریف ایران رسانده و توضیح دهید که چگونه چنین افرادی با کارنامه و سوابق سیاه، آلوده و ضدمردمی را بر مدیران پاک، انقلابی، کارآمد و محبوبی چون دکتر محمود احمدی نژاد و مهندس حمید بقایی اولویت داده و صالح ترشان دانستید؟
توفیقات جنابعالی را در تثبیت قانون اساسی و تقویت مردمسالاری دینی از خداوند متعال مسئلت دارم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
عبدالرضا داوری
۲۲ اردیبهشت ۹۶
چه خوب شد که احمدی نژاد و بقایی نبودند!
غیبت دکتر احمدی نژاد و مهندس بقایی در صحنه انتخابات پیش رو هرچند نقض حقوق اساسی ملت بود اما یک برکت بزرگ داشت و آن اینکه گرگها در غیاب یوسف، ناچار شدند که یکدیگر را بدرند و ماهیت پلید و آلوده شان را بر عموم ملت عیان کنند که اگر احمدی نژاد و بقایی در این کارزار بودند، هرگز آلوده گی های احراز صلاحیت شدگان مورد تائید شورای نگهبان چنین بیرون نمی زد!
بعد از چهل سال از گذشت انقلاب به نقطهای رسیدیم که بخش مهم مناظراتِ آمریکا به مهار ایران اختصاص داشت ولی در مناظراتِ ایران هیچ جایی برای مقابله با دشمنیهای آمریکا وجود نداشت و فقط از دزدیها و رانتخواریهای همدیگر گفتند!
حجم فساد علنی شده در مناظره سوم نشان داد که توصیه های انتخاباتی زعما به مردم، به جای تمرکز بر انتخاب “نامزد اصلح” باید بر دفع “نامزد افسد” استوار شود.
به مفسدین و رانت خواران و دشمنان مردم رای نمی دهیم.
والسلام
فوران فساد مدیران [در این سطح] در مناظره سوم چیزی جز یک طرح براندازی تمام عیار نبود؛ هیچ توطئه گر و کودتاچی نمی توانست این چنین از ساختار جمهوری اسلامی مشروعیت زدایی کند.
انتخابات آزاد؛ بستر توزیع عادلانه ثروت
ساختار اقتصاد ایران “نفتی” است. شیر نفت هم در اختیار حاکمیت است. بر این اساس در ایران، گروه های اجتماعی از قدرت به ثروت می رسند نه بر عکس. یعنی نزدیکی و قرابت افراد به کانون ها و نهادهای صاحب قدرت است که زمینه انباشت ثروت را برایشان فراهم می آورد نه اینکه صاحبان ثروت (برخلاف ساختار سیاسی امریکا) می توانند از ثروت به قدرت برسند. کافی است گروه ها و خاندان های صاحب ثروت و مکنت در ایران را طی صدسال اخیر بررسی کنیم تا دریابیم همواره ماشین تولید ثروت از کانالهای اتصال به قدرت عبور کرده اند و ثروتمندان همواره تحت کنترل و مهار نهادهای قدرت بوده اند.
با این مقدمه تعدیل ثروت در ایران جز از مسیر تعدیل قدرت عبور نمی کند و برای تحقق عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه ثروت راهی جز دمکراتیزاسیون از طریق انتخابات آزاد وجود ندارد. انتخابات آزاد یک شعار تزئینی و روشنفکری نیست؛ با انتخابات آزاد، بستر توزیع عادلانه ثروت در جامعه ایرانی فراهم می شود.
فسادی که امروز در برابر دیدگان حیرت زده میلیونها ایرانی فوران کرد نتیجه بی توجهی به انتخابات آزاد، تضعیف فرایندهای دمکراتیک و به محاق راندن آزادی رسانه ها است.
مردم آگاه شدند| رقابت بنی امیه و بنی عباس رسوا شد.
بعید میدانم اگر احمدینژاد تایید صلاحیت میشد و دست او را برای افشای مفاسدِ شش نامزد آزاد میگذاشتند، این حجم از فساد و رانتخواری را افشا میکرد!
از نهی علنی دکتر احمدی نژاد در ۵ مهر ۹۵ تا مناظره سوم در ۲۲ اردیبهشت ۹۶، ابر و باد و مه و خورشید و فلک، ۲۲۸ روز در کار بودند تا حسن روحانی دوباره به ریاست قوه مجریه برسد. خسته نباشید.
انتهای پیام
از دلواپسی و دلتنگی قدرت به هذیان گوئی افتاده
دقت كرديد معدود اصلاح طلبانى – يا مدعيان اصلاح طلبى – كه به جبهه مقابل پيوسته اند در وقاحت و دريدگى
گوى سبقت از اساتيد خود نيز ربوده اند ؟!!!
خوب دیگه سپهر جان ، اینها دیر آمده اند و بایستی برادری خود را ثابت کنند و دستمال یزدی بدست ، کاتولیک تر از پاپ شدن ، هم لازمه کار است .
آدمک های این چنینی اگر در جوانی و زود به چنین جریاناتی بپیوندند ،
معمولا با سمتی چون پاچه گیر ، شروع به فعالیت میکنند.
دو نفر مذکور را فرستاده اند:
بزرگه غیبت کبری
و ان دومی غیبت صغرا