تریدینگ فایندر

کار حیرت انگیز سارا و نیکا پایتخت

خبرگزاری مهر نوشت:

راه‌اندازی کارگاه بازیگری توسط سارا و نیکا، ۲ چهره‌ای که شهرتشان نه از مهارت که از حضور تصادفی در سریال «پایتخت» به‌دست آمد، هفته پیش منتشر شد اما هنوز واکنش‌های مختلفی به دنبال دارد که بخش اعظم آن هم حیرت و شگفتی از خبر بوده است.

این اتفاق البته نمونه‌ای از تجارتی است که در سال‌های اخیر به یک فرمول ثابت تبدبل شده و بسیاری از شهرت خود برای ورود به کسب و کار جدید و سرمایه بهره برده اند.

این ۲ نفر سال‌ها در سریال «پایتخت» در نقش‌هایی حضور داشتند که هیچ گونه استعدادی از آنها را در بازیگری عیان نکرد. تلاشی هم از خود نشان ندادند و از پس دیالوگ‌های اندک هم برنیامدند.

با این حال، عجیب و شگفت انگیز است که در جایگاه مربی ایستاده‌اند و مدعی آموزش مسیری شده‌اند که خودشان هنوز طی نکرده‌اند.

پدیده مهم‌تر اما نه خود این کارگاه‌ها، بلکه استقبال بخشی از مردم از چنین دوره‌هایی است.

تقاضای ثبت‌نام در کلاس‌هایی که پشتوانه تخصصی مشخصی ندارند، نشان می‌دهد «برند شدن» در فضای عمومی ایران گاهی می‌تواند جای «دانش واقعی» را بگیرد.

این یک هشدار است که نشان می‌دهد شهرت چقدر راحت می‌تواند در افزایش اعتماد به نفس برای گرفتن موقعیت‌هایی که حتی دانش و سوادی در آن ندارید نقش داشته باشد.

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا