شعبه‌ی اصفهان موسسه مهاجرتی هم پلمب شد

بعد از پلمب دفتر موسسه مهاجرتی پارسی کانادا در خیابان مقدس اردبیلی تهران، حالا به گزارش انصاف نیوز، شعبه‌ی دیگر این موسسه در اصفهان نیز ۲۶ فروردین با دستور مقام قضایی توسط پلیس امنیت اقتصادی پلمب شده است.

ماکان آریا پارسا، مدیر موسسه مهاجرتی پارس پندار نهاد (پارسی کانادا) در واکنش به خبر قبلی انصاف نیوز درباره‌ی پلمپ دفتر تهران، ویدئویی در اینستاگرام خود منتشر کرده است و می‌گوید: می‌خواهم حقیقتی را به شما متذکر شوم. افرادی که در شرکت‌های ایران کار می‌کنند، شخصیت‌های حقوقی مستقلی هستند. به این معنی که طبق قوانین فعالیت یک نفر نمی‌تواند روی بقیه تاثیری بگذارد.

او در ادامه‌ی این ویدیو گفت: ادعا شده است فردی از اقوام مدیران مجموعه فعالیت‌هایی علیه نظام جمهوری اسلامی داشته است. ضمن اینکه باید صحت این موضوع بررسی شود، اساسا اگر چنین چیزی ثابت شود، این مسئله نباید مانع فعالیت موسسه‌ای شود که ساختار منفکی دارد و شرکت مورد تاخت‌وتاز قرار بگیرد. البته شاید این موضوع به خاطر شرایط جنگی باشد.

ماکان آریاپارسا تأکید کرد: پلمب موسسه پارسی کانادا صددرصد غیرقانونی است و این موضوع را از طریق وکلایمان علیه آمرین و ضابطین آن پیگیری خواهیم کرد.

یک منبع آگاه در پلیس امنیت اقتصادی اما به خبرنگار انصاف نیوز گفت: «دفتر اصفهان هم بنا بر قانون و در راستای پلمب دفتر این شرکت در تهران بسته شده است. موردی که آقای آریاپارسا اقرار می‌کند، موضوع دیگری است که برای آن پرونده‌ی دیگری تشکیل شده است و ربطی به موضوع پلمب ندارد.»

این منبع آگاه در ادامه اضافه کرد: «شعبه‌ی اصفهان هم مانند شعبه‌ی تهران به دلیل شکایت شاکیان پلمب شده است.»

انتهای پیام

۲ Comments

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. فامیلی قدیمش رو هم در پرانتز اضافه کنید: شکری ساز

    البته چون ممکن است براتون تبعات حقوقی داشته باشد نمینویسم که چه پرونده هایی در مورد این فرد وجود دارد. و چه افراد کله گنده ای از او حمایت کردند. به همان کانال جرجندی مراجعه کنید.

    ۲
  2. شرکت پارسی نهاد کانادا کلاهبردارن،با تماس های مکرر و وعده های دروغین منو اغفال کردند و امضا قراداد که حاضر نبودن قراداد من ببرم نشون وکیل بدم،،،،که حتی بهم گفتند اگه هزینه رفت کانادا کم داشتید نگران نباشید ما از شرکت براتون وام میگیریم سابقه کاری و مدرک زبان همه را خودمون اوکی میکنیم…۸ ماهه دیگه شما ونکوور کانادا هستید و ویزا میشین…نگران مدرک زبان نباشید ما آدم بیسواد فرستادیم اونجا…شما فقط بیا قراداد امضا کن که هر روز زهرا مختاری تماس میگرفت بیاین تسویه کنید هر وقت منم اعتراض میکردم که پرونده من پیشرفتی نداشته همین از خدا بی خبر که سی هزار دلار بابت کار نکرده از من گرفته بود میگفت تا تسویه نکنی کارا انجام نمیشه…در دام نیفتید که کلاهبردارن…دچار عذاب سختی بشن و خانواده هاشون به عزاشون بشینه.

    ۱