اعزام ۴ تیم شمشیربازی اردبیل به مسابقات قهرمانی جوانان

دبیر هیأت شمشیربازی استان اردبیل از اعزام چهار تیم کامل این استان به رقابت‌های شمشیربازی قهرمانی جوانان کشور خبر داد.

به گزارش سایت سبلان ما (اردبیل)، منصور پناهی صبح امروز در نشست کمیته فنی هیأت شمشیربازی استان اردبیل با اشاره به نهایی شدن وضعیت تیم‌های اعزامی، اظهار کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، تیم‌های شمشیربازی استان با چهار ترکیب کامل در مسابقات قهرمانی جوانان کشور حضور خواهند یافت.

وی با بیان اینکه بیشتر اعضای تیم اعزامی را ورزشکاران رده‌های سنی زیر ۱۶ سال، نونهال و نوجوان تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: هدف اصلی از شرکت در رده سنی جوانان، علاوه بر کسب نتیجه، افزایش تجربه رقابتی و ارتقای رنکینگ ملی ورزشکاران مستعد استان است.

دبیر هیأت شمشیربازی استان اردبیل درباره جزئیات ترکیب تیم‌ها گفت: در بخش بانوان، نمایندگان استان در هر سه اسلحه فلوره، اپه و سابر با ترکیب کامل به این مسابقات اعزام می‌شوند و در بخش آقایان نیز تیم استان در اسلحه اپه به‌صورت کامل حضور خواهد داشت.

پناهی ادامه داد: در اسلحه سابر پسران، به دلیل عدم رسیدن برخی از ورزشکاران به سن قانونی ۱۳ سال تمام، امکان تشکیل تیم کامل فراهم نبود و بر همین اساس، استان اردبیل تنها با یک نماینده در بخش انفرادی این اسلحه به مصاف حریفان خواهد رفت.

وی با اشاره به روند توسعه این رشته ورزشی در استان، خاطرنشان کرد: برنامه بازسازی رده‌های پایه که از سال ۱۴۰۱ و پس از دوران کرونا آغاز شد، اکنون به ثمر نشسته است؛ به‌طوری‌که برای انتخاب نفرات اعزامی به مسابقات کشوری، ناگزیر به برگزاری مسابقات انتخابی داخلی شدیم که این موضوع نشان‌دهنده رشد کمی و کیفی شمشیربازی در اردبیل است.

دبیر هیأت شمشیربازی استان اردبیل در پایان ابراز امیدواری کرد: ورزشکاران جوان استان با کسب تجربه و ارائه عملکرد مطلوب، مسیر موفقیت‌های آتی در رقابت‌های ملی را هموار کنند.

گفتنی است مسابقات شمشیربازی قهرمانی جوانان کشور در بخش بانوان از ۲۲ تا ۲۸ مردادماه به میزبانی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *