برنامه جبهه پایداری برای ریاست مجدد دانشگاه ع.پ شیراز
«رضا سیدشیرازی» در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «برنامه جبهه پایداری برای تصدی دوباره ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز» نوشت:
با نزدیک شدن به پایان آخرین دوره چهارساله ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز و نیز اتمام راهکارهای قانونی برای تصدی دوباره این سمت برای ایشان و خداحافظی 12 ساله با صندلی ریاست، فضای سطحی دانشگاه در یک سکوت مرموزی به منظور سلب فرصت از منتقدین ریاست فعلی و قرار دادن آنان در یک کار انجام شده بطور ناگهانی بسر میبرد و اما پشت پردها از طرح ریزی برنامهای جهت استمرار ریاست فعلی اما در قالبی دیگر حکایت میکند.
همانطور که همگان میدانند طی سالهای 84 تا کنون به وضوح ملاحظه شده است که با حمایتهای بی شائبه و بی دریغ مالی – پشتیبانی رییس وقت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از یک جریان سیاسی به نام «جبهه پایداری» و همکاری در تاسیس کانونی به نام «بصیرت» بدین منظور که بیشتر پوششی برای اقدامات سیاسی این جبهه در دانشگاه بوده است و نیز انتصابهای مدیران میانی مبتنی بر ابراز ارادت به این کانون سیاسی و حضور بالاجبار در جلسات آنها جهت استمرار مدیریت خود، با پایان یافتن مهلت قانونی تصدی چهار بارهی رییس دانشگاه اقدام به طرح ریزی برنامههایی به شرح زیر کردند که عبارتند از:
1. انتخاب یکی از اعضای هیات امنای دانشگاه یا معاونین فعلی ریاست دانشگاه که علی الظاهر وجههی سیاسی متمایل به اعتدال را داراست اما نمکگیر و ارادتمند ریاست فعلی دانشگاه نیز هست و انتخاب رییس فعلی به عنوان قائم مقام. این برنامه یعنی ایجاد «دولت سایه» اما با اسم و برند اعتدال. اعمال نظر غیرمستقیم رییس فعلی دانشگاه بر تصمیمات و سیاستها و تداوم بقای هستهی فکری و تشکیلاتی «جبهه پایداری» در دفتر ریاست دانشگاه و ادامهی بقای کانون سیاسی «بصیرت» و با حمایتهای مادی پشتیبانی ریاست دانشگاه البته این بار با نام اعتدال.
2. با توجه به مشکلات عدیدهی طرح تحول سلامت از جمله عدم پرداختهای معوقات اساتید و پزشکان دانشگاه و پیمانکاران و بدهیهای میلیاردی دانشگاه و… و عدم توانایی ریاست فعلی دانشگاه بر دریافت مطالبات از سازمانهای بیمهگر و…و نقش ایشان در ایجاد این بحرانها به خاطر پافشاری بر تصمیمات غیرکارشناسی و…، ارادتمندان ایشان را بر آن داشت تا با فشار بر مراجع و امام جمعه و سایر مسوولین استانی، اقدام به ذهنیت سازی وسیعی نمایند که تنها فردی که میتواند حلال مشکلات باشد ایشان است و در صورت عدم حضور ایشان دانشگاه و سیستم درمان استان با بحران فاجعه آوری روبرو خواهد شد و… تا با این ترفند ضمن ایجاد فضای ترس در منتقدین ایشان و سلب شجاعت از آنان برای پرداختن به ایجاد کمپین معرفی فرد با صلاحیت، اذهان مراجع تاثیرگذار بر دولت آتی را آماده سازی نمایند تا به این برنامهی پیشنهادی یعنی اقدام به معرفی و نهایتا انتخاب یک نفر از بیرون دانشگاه به عنوان سرپرست موقت دانشگاه رضایت دهند تا پس از یکسال با پیشنهاد مجدد ریاست فعلی امکان تصدی دوباره برای ایشان فراهم شود. بدیهی است گزینهی مد نظر با برند و نشان اعتدال پیشنهاد و انتخاب میشود.
در پایان ذکر چند نکته ضروری و حیاتی است که:
اولا: دعوت از فرد ذیصلاح دارای منش اصلاح و اعتدال که نظرات کارشناسی را با جسارت مثال زدنی در سیستم دانشگاه در زمان خود پیاده سازی کرده است و خدمات ایشان بخصوص به کارمندان در ذهنها ماندگار مانده است و عدم قبول نظرات غیرکارشناسی در حیطهی کاری در برابر حتی ریاست فعلی دانشگاه از جمله خصیصههای اوست که در حال حاضر آمادگی پذیرش سمت ریاست دانشگاه را داراست با راه اندازی کمپین حمایتی از سوی دانشجویان، اساتید و کارمندان گرامی امری ضروری و حیاتی است.
ثانیا : مراقب سم پاشیهای کاذب دانشجویانی که با دریافت امتیازهای مختلف طی این سالها مورد حمایت ریاست دانشگاه قرا گرفتهاند و یا اعضای هیات علمی که حتی با داشتن گرایشات به ظاهر اصلاح و اعتدال طی سالهای اخیر با گرفتن مسوولیت و ریاست و معاونت در دانشگاه امتیاز حق السکوتی خود در قبال ناراستیهای دانشگاه را کسب کردهاند و مدیرانی که عمر مدیریتی آنان به لحاظ تعلقات سیاسی به جبهه پایداری مدیون ایشان است و با رفتن ایشان در معرض خطر قرار گرفته است، باید بود.
انتهای پیام
تکلیف روشن است. رئیس جمهور صراحتا گفته اند برخی مدیران ما حاضر نبودند حتی یک مصاحبه خشک و خالی در حمایت از ایشان و تبیین دستاوردهای دولت یازدهم داشته باشند و خودشان باید کنار روند. این افراد و معاونانشان باید بروند و افرادی که دل در گروی دولت دارند روی کار بیایند