سردار کوثری: عربستان در شرایط دشواری قرار گرفته است

محمداسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس‌ در گفتگو با انصاف نیوز، با اشاره به احتمال حمله دوباره آمریکا و اسرائیل به ایران گفت: این دو طرف در جنگ ۴۰ روزه از ظرفیت‌های نظامی خود استفاده کردند، اما به اهدافشان نرسیدند. نیروهای مسلح ایران اکنون از آمادگی بالاتری برخوردارند و در صورت تکرار حمله، پاسخ سنگین‌تری خواهند داد.

سردار محمد اسماعیل کوثری با اشاره به جنگ ۴۰ روزه و شهادت آیت الله خامنه ای و برخی از فرماندهان و نیروهای ایرانی، گفت: آمریکا و اسرائیل همچنان در پی دستیابی به دستاوردی در میدان نبرد هستند تا بتوانند اقدامات نظامی خود را پیروزی معرفی کنند.

او با بیان اینکه به گفته مقام‌های نظامی آمریکا، ناتو و اروپا، هزاران پرواز عملیاتی علیه ایران انجام شده است، گفت که طرف مقابل با وجود به‌کارگیری ظرفیت‌های نظامی خود نتوانسته به اهدافش برسد.

سردار کوثری گفت: نیروهای مسلح ایران با اتکا به تجربه‌های به‌دست‌آمده در درگیری‌های گذشته، آمادگی بالایی دارند و اگر آمریکا و اسرائیل بار دیگر اقدام نظامی انجام دهند، با پاسخ شدیدتری مواجه خواهند شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به توان موشکی ایران گفت: کشورهای منطقه، از جمله برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس و غرب آسیا، در محدوده دسترس موشک‌های ایران قرار دارند. او تأکید کرد ایران پیش‌تر درباره پیامدهای هرگونه حمله جدید هشدار داده و در صورت وقوع آن، پاسخ خواهد بود.

این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به تحولات یمن و درگیری عربستان با انصارالله گفت: عربستان در شرایط دشواری قرار گرفته و برای مقابله با انصارالله از آمریکا و دیگر کشورها کمک می‌خواهد.

کوثری در پایان این تحولات را نشانه‌ای از محدودیت توان نظامی طرف مقابل دانست و گفت: آمریکا و اسرائیل با طرح تهدیدها و انجام عملیات روانی تلاش می‌کنند توانایی خود را به نمایش بگذارند؛ اما در صورت اقدام نظامی دوباره علیه ایران، نتیجه متفاوتی از آنچه انتظار دارند، خواهند گرفت.

انتهای پیام

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *