روحانی انقلابی تر است یا مدعیان؟!
عصر ایران: سالهاست که جامعه ایرانی نتوانسته است به پاسخ درستی در مورد انقلابی بودن و انقلابیگری برسد. بسیاری از کسانی که در ایران نماد افراط و تندروی هستند، انقلابی نامیده میشوند و کسانی که طرفدار مذاکره و گفتوگو هستند غیر انقلابی.
این تعبیر باعث شده است که دولت یازدهم و دوازدهم به دلیل اینکه طرفدار مذاکره و گفتوگو با جهان است از سوی برخی به سازشکار و ضدانقلابی بودن متهم شود. در این میان باید پرسید هدفهای انقلاب مردم ایران چه بوده است؟ یکی از مهمترین هدفها مقابله با سیاستهای آمریکا در منطقه و جهان بوده است. پس میتوان نتیجه گرفت تلاش برای منزوی کردن آمریکا و مقابله با سیاستهای او یکی از برنامههای اصلی انقلاب است و هر دولتی در این زمینه موفق شود میتواند خود را انقلابی بنامد.
دیروز حسن روحانی در جریان همایش قوه قضائیه به نکتهای اشاره کرد که باید به آن توجه کرد. روحانی دراین همایش گفت: «انقلابی بودن معنایش این است که امریکا را منزوی کنیم. معنایش این است که با زبانی با دنیا حرف بزنیم که دنیا بفهمد، درک کند. یک زمانی بود امریکا قطعنامه پیشنهاد میداد، ۱۴ رای دیگر را هم داشت. اما چند روز پیش که درباره ایران در شورای امنیت درباره برنامه موشکی ایران حرف زد، اروپا رد کرد، روسیه رد کرد. اعضای دیگر رد کردند.»
روحانی راست میگوید. امروز بسیاری از مردم جهان طرفدار ایران هستند و کارهای رییس جمهور آمریکا را برنمیتابند. امروز در جهان مردم، ایران را نماد عقلانیت و تصمیمات درست میدانند و ترامپ را نماد غیرعقلانی بودن مینامند. حتی برخی رییس جمهور ایالات متحده را دیوانه خطاب میکنند.
مگر آرزوی انقلابیهای ایران این نبوده است که آمریکا در جهان به سخره گرفته شود. مگر ایران نمیخواست آمریکا عزلت را تجربه کند. خوب حالا تا حدودی به لطف به روی کار آمدن ترامپ و سیاست درهای باز حسن روحانی اتفاق افتاده است.
این روزها در حالی که آمریکا تلاش میکند سیل تحریمها را به سوی ایران روانه کند، کشورهای اروپایی تصمیم میگیرند دست دوستی به سمت ایران دراز کنند و با جمهوری اسلامی رابطه برقرار کند.
در سالهایی نه چندان دور برخی رفتارها که اتفاقا از سوی برخی انقلابی بودن نامیده میشد باعث شده بود ایران تبدیل به کشور منزوی در جهان شود که کمتر کسی حاضر بود با آن معامله و تجارت کند. امروز تهران هر روز میزبان سران و وزرای کشورهای خارجی است. کسانی که میخواهند با ایران رابطه اقتصادی و سیاسی داشته باشند.
روحانی تلاش میکند با قرائت رحمانی از اسلام تصویری مطلوبی از ایران ارائه کند. این در حالی است که پاره ای از کشورهای منطقه که در زمره کشور های اسلامی هم قرار دارند نماد اسلام خشن در جهان شناخته میشوند. .
سیاستهای روحانی نشان داده انقلابی حتما نباید پرخاشگر باشد بلکه با لبخند هم میشود انقلابی بود و به اهداف والای انقلاب رسید.
انتهای پیام
نماد به اصطلاح انقلابی ها که همه جوره پشتش ایستادند،”آن مرد رفته”بود، که در روزهای واپسین دولت خود به رهبری نظام، گزارش داد که ما به آخر خط رسیده ایم!!؟
بعد هم این که چرا کسانی که اجتماعات را به هم می ریزند و فحش و ناسزا به افراد محبوب ملت می دهند و هزینه روی دست کشور و دولت می گذارند، حزب اللهی و انقلابی می گویند؟!
این ها از هردوستی،دشمن ترند!
اتفاقا انقلابي گري را مخالفان روحاني درست تر ميشناسند؛
اما مثل سربازي كه دلش جنگ ميخواهد نميخواهند باور كنند انقلاب تمام شده دنيا عوض شده ديگر جاي فيدل هاي چكمه پوش سياستمدار نيس
براي همين اتش به اختيار فرهنگي ميشود فحاشي
اتفاقا انقلاب رادلواپس ها بهتر ميدانند اما وقت انقلاب نيس