خرید تور تابستان

آیت الله شبیری: ایجاد ثبات نسبی در کشور محسوس است

آیت الله شبیری زنجانی در دیدار وزیر کشور در قم، از ایجاد ثبات نسبی در کشور ابراز خرسندی کرده و این ثبات را حاصل اعتمادی دانست که بین مردم و دولت ایجاد شده است.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از سایت دفتر این مرجع تقلید، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت دکتر روحانی، صبح پنجشنبه با حضور در دفتر آیت الله شبیری زنجانی با وی دیدار و در خصوص تحولات و مسائل جاری کشور در عرصه های اقتصاد و سیاست خارجی گفتگو کرد.
آیت الله شبیری در این دیدار با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور و عزم دولت برای حل این مشکلات گفت: ایجاد ثبات نسبی در کشور محسوس است و این حاصل اعتمادی است که مردم پیدا کرده اند.
وی خواستار توجه مسئولان کشور، به عنوان “شیعی بودن” و “اسلامی بودن” کشور ایران شد و افزود: امروز مشاهده می شود که دیگر مشکلات و اختلافات در بین مسئولان جریان ندارد و این نکته مهمی است.آیت الله العظمی شبیری:  ایجاد ثبات نسبی در کشور محسوس است.
این مرجع تقلید ضمن آرزوی موفقیت برای خدمتگزاران از درگاه خداوند متعال خاطر نشان کرد: دعـا کردن بـرای خدمتگزاران و مسئولان وظیفه همه است چرا که دعای خیر برای خدمتگزاران شامل حال دعا کننده نیز خواهد شد و امیدوارم که در سایه عنایات حضرت ولی عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف) مشکلات کشور به زودی حل شود.
وی با خطاب قرار دادن رحمانی فضلی، بر دقت، عدم توجه به تمایلات فردی و اولویت دادن مصالح کشور و مردم بر رفاقت های شخصی در هنگام تعیین و انتصاب مسئولان پست های کشور تاکید کرد.
آیت الله شبیری زنجانی دراین باره خاطرنشان کرد: تمایلات شخصی انسانها در عمل آنان تاثیر می گذارد. یکی از این تمایلات التفات به شخصی است که انسان مدتها با او رفیق بوده و از سوی دیگر کسانی هم که با هم مدتها رفیقند از هم توقعاتی دارند.
وی ادامه داد: شما مسئولان هم رفقای زیادی دارید که از شما بسیار توقع دارند. در این مواقع انسان گاهی برای جلب رضایت رفیقش به او پستی را می دهد که اگر نسبت به همین شخص خالی الذهن بود این پست را به او نمیداد. در چنین مواقعی انسان باید خود را خالی الذهن فرض کند و بر اساس آنچه مصالح مردم و کشور است تصمیم بگیرد. البته اینگونه عمل کردن بسیار مشکل است و برای همین، نزد خداوند نیز پاداش بسیاری دارد.
آیت الله شبیری زنجانی در ادامه سخنانش به بیان سیره علماء شیعه و عدم توجه آنان به تمایلات شخصی در اداره امور پرداخت و ادامه داد: می خواستند به میرسید عبدالهادی، پسر مدرس پست و مقام بدهند اما مدرس با این کار موافقت نکرده بود.
وی در این باره افزود: میرزا علی آقای شیرازی پسر میرزای شیرازی مرجع تقلید نجف بود. یکی از عشاق او که خود از عالمان و ادبیان تراز اول نجف خانه نداشت خواستند برای او منزلی تهیه کنند اما میرزا که درباره سهم امام خیلی سختگیر بوده اند، اجازه نمی دهد از وجوهاتی که در اختیاری اوست برای این عالم منزل تهیه کنند درحالی که او فرد لایقی بوده و به خصوص ارادت خاصی به بیت میرزا داشته است ولی برای رفع این مشکل به علمای دیگر مراجعه می کنند آنها اجازه می دهند. قطعاً در چنین مواردی اشخاص گله مند می شوند ولی ایشان بالعکس ارادتش به میرزا علی آقای شیرازی بیشتر می شود. در واقع می بینیم که آمیرزا علی آقا در جایی که پای دین در میان است رفاقت سرش نمی شود و هیچ چیز را مهم تر از دین نمی داند.
این مرجع تقلید با اشاره به فتوای علامه حلی در مساله “نزح ماء البئر المتنجس” گفت: نظر علامه در این مساله با سایر فقهاء متفاوت بود. لذا ایشان برای اینکه مطمئن شود تمایلات شخصی در فتوایش تاثیر نداشته چاه آبی را که در خانه داشت پر کرد و مجدداً به بررسی و استنباط این حکم پرداخت.
آیت الله شبیری زنجانی ادامه داد: رسیدن به این درجه بسیار محتاج به مبارزه با نفس است و این مشکل را همه دارند و ما هم داریم اما انسان باید تلاش کند تا به درجه ای برسد که در این مواقع بتواند نسبت به افراد به صورت خالی الذهن تصمیم بگیرد.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا