بیطرف از آرژانتین رای نیاورد، نه از بهارستان!
به گزارش انصاف نیوز، «جواد امام» فعال سیاسی اصلاحطلب در یادداشتی با عنوان «بیطرف از آرژانتین رای نیاورد، نه از بهارستان!» نوشت:
مردد بودم در مورد عدم رای اعتماد مجلس به آقای بیطرف، نوشته و صحبتی داشته باشم یا خیر تا اینکه حجم بالایی از تحلیلهای نادرست و نسبتهای ناروا باعث شد، آن تردید را کنار بگذارم و به سهم خودو اطلاعات مختصری که دارم، نکاتی را عرض کنم تا مانع از برخی سوءتفاهمات شوم. اما پیش از آن برای رفع شبهه مقدر میگویم آمدن یا نیامدن آقای بیطرف هیچ تاثیری در سرنوشت کاری و سیاسی اینجانب نداشت. شاید برخی گمان کنند بواسطه همکاری بنده در دوران وزارت ایشان در زمان اصلاحات، قرار بوده باز هم به وزارت نیرو بازگردم و حالا که از این بازگشت محروم شدم، ناراحتام. اما دوستان و همراهان و از همه بهتر خود آقای بیطرف میدانند من مدتهاست عطای خدمت در پستهای دولتی را به لقایش بخشیدهام و سعی دارم با حضور و تلاش در فعالیتهای اجتماعی و حزبی، به کشورم خدمت کنم و به همین دلیل بود که با سابقه حضور در معاونت پارلمانی و آشنایی با فضای مجلس، در اوج روزهای رای اعتماد، تنها درگیر برگزاری نخستین کنگره حزب مجمع ایثارگران بودم.
۱.تنها وقتی که در این روزهای پرمشغله برای رای اعتماد وزرا صرف کردم، شنیدن نطقها و مخالفتها و موافقتهای نمایندگان بود. انصافا خیلی از نطقها، تنها تفریح این روزهای شلوغ بنده بود. طنزهایی بود تلخ و تاسفآور. یکی از طنزهای تلخ مربوط به ماجرای رای اعتماد آقای بیطرف این بود: برای اعلام موافقت با بیطرف 142 نفر ثبتنام کرده بودند، اما در پایان «دورهمی» دیروز، تنها 132 رای به نفع آقای بیطرف ثبت شد. خدا را شکر که این چهار روز تمام شد، تا از این به بعد، باز «دورهمی» را در همان شبکه نسیم ببینیم، نه شبکه خبر.
۲.بعضی از اعضای فراکسیون امید که بیش از نمایندگان اصولگرا سعی در تخریب آقای بیطرف داشتند، در توجیه عدم کسب رای اعتماد ایشان گفتند زاگرس نشینان و نمایندگان جنوب درباره فعالیتهای ایشان انتقاداتی داشتند و ایشان باید در دفاع این موارد را مطرح میکردند ولی توجهی نکردند. به نظر این آقایان، بیطرف فعالیت جدیای برای وزیر شدن نمیکرد.
نمیدانم منظور این عده از آقایان از فعالیت جدی برای وزیر شدن چیست؟ آنها چه کاری را فعالیت جدی میدانند؟ از فحوای کلام و اخبار رسیده و نحوه رایآوری برخی دیگر از وزرا، چنین استنباط میشود که فعالیت جدی برای وزیر شدن، همان وعده سرخرمن دادن است. آنها ناراحتاند و گلایهمند از اینکه چرا آقای بیطرف دروغ دلخوشکنک نگفته است.
۳.یک احتمال دیگر هست، در توجیه و فهم بهتر آقایان از فعالیت جدی نداشتن برای وزیر شدن. این گروه که متاسفانه از “گندم نمايان جو فروش” بودند، جلسهای با آقای بیطرف در یکی از ساختمانهای حوالی میدان آرژانتین داشتند و تقاضاهایی را مطرح کردند تا ایشان نیز اجابت کند. تصورشان هم این بود که آقای بیطرف چنان شیفته وزارت است که هر خواستهای از جانب آنان با توافق ایشان همراه است. اما آنها نمیدانستند که آقای بیطرف چنین شخصیتی نیست که منافع و مصالح ملی را فدای خواستهها و زیادهخواهیهای چند نفر کند و حاضر باشد به هر قیمتی بر صندلی وزارت بنشیند. آن گروه گمان کرده بودند، هر معاملهای که با دیگران کرده بودند، میتوانند با بیطرف نیز داشته باشند. در واقع میتوان گفت، آقای بیطرف، بیش و پیش از آنکه در بهارستان ناکام باشد، در میدان آرژانتین ناکام بوده است که چرا به مطالبات نابهحق عدهای لابیگران، جواب منفی داده است.
۴.گرچه نقدهایی به دوران وزارت ایشان در زمان اصلاحات وارد است، اما در یک بحث کارشناسانه – نه سیاسی و لابیگرانه- بعید میدانم کارنامه ایشان، ضعیف تلقی شود. ایشان در همان زمان و نیز مسئولیتهایی که قبل و بعد از وزارت نیرو داشتند، توان مدیریتیشان را ثابت کردهاند و حالا که در یک معامله سیاسی رای نیاوردهاند، همانطور که تلفنی به ایشان تبریک گفتم، اینجا هم تاکید ميکنم، این نوع رای نیاوردن، مبارک باشد. آقای بیطرف، همکار سابق و دوست امروز عزیز ما، خیلی ممنون که دروغ نگفتید و رای نیاوردید؛ خیلی ممنون که وعدههای توخالی ندادید و رای نیاوردید، خیلی ممنون که پای اهداف اصلاحطلبانهتان ایستادید و رای نیاوردید. خدا قوت. هرجا هستید، آرزوی توفیق روزافزون جنابعالی را از خداوند متعال خواستارم.
انتهای پیام