خرید تور تابستان

گفت‌وگویی با شهردار جدید اصفهان

سرانجام دکتر نوروزی به عنوان گزینه نهایی شهرداری اصفهان معرفی شد. بعد از کش و قوس‌های فراوان و بحث‌ها و حاشیه‌هایی که در اینگونه مواقع به سطح جریان‌های سیاسی آورده می‌شود، شهردار اصفهان با رای اکثریت اعضای شورای شهر انتخاب شد.

به گزارش انصاف نیوز، نوروزی درباره‌ی سوابق سیاسی خود گفت: اینجانب فعالیت سیاسی-اجتماعی خود را از سن 14 سالگی و همزمان با پیروزی انقلاب شروع کردم و پس از شروع جنگ در پادگان غدیر اصفهان دوره مربیگری نظامی را طی کردم و در مدارس شروع به آموزش نظامی نمودم. مدتی هم مسئول بسیج منطقه بودم و در سال 61 که دانش آموز بودم به جبهه‌های جنگ اعزام شدم و تا پایان جنگ با بسیج ارتباط مستقیم داشتم. در این مدت نیز برای مدتی به بلوچستان و کردستان اعزام شدم، مدتی پس از حمله اسرائیل به لبنان به آنجا اعزام شدم و در طول مدت حضور در جبهه‌ها علاوه بر اینکه شاهد شهادت دوستان ارزشمند بسیاری بودم خود نیز چند بار مجروح شدم و اکنون جانباز می‌باشم.

وی همچنین درباره‌ی سوابق تحصیلی و شغلی خود می‌گوید: در دهه 60 از طریق کنکور سراسری در رشته حقوق در دانشگاه شهید بهشتی پذیرفته شدم و در اواخر دوران دانشجویی فعالیت اداری خود را در وزارت پست، تلگراف و تلفن شروع کردم و در پایان دهه 60 به عنوان کارشناس سیاسی وارد حوزه سیاسی وزارت کشور شدم.
سال 71 وارد فعالیت در حوزه وکالت شدم، تا سال 73 کارآموز بودم و از سال 73 به بعد به طور حرفه ای وکالت می‌کردم، در سال 76 به عنوان کسی که سالها در حوزه های سیاسی-اجتماعی فعالیت کرده بود در کنار سایر دوستان ستاد آقای خاتمی را در اصفهان راه اندازی کردیم و مسوولیت حقوقی آن به عهده من بود، در اواخر سال 76 با مدرک فوق لیسانس حقوق به استخدام دانشگاه اصفهان درآمدم اما قرار بود عضو هیئت علمی شوم، چون داوطلبان عضویت در گروه حقوق دانشگاه اصفهان بیش از 25 نفر بود، قرار شد همه در مصاحبه شرکت کنند، 9 نفر از اساتید برجسته از دانشگاه‌های تهران از جمله دکتر محقق داماد و دکتر افتخار جهرمی و… برای مصاحبه به اصفهان آمدند و بنده جزء 5 نفر اول پذیرفته شدم، ولی تبدیل وضع من به هیات علمی به تاخیر افتاد، در این حین بخشنامه‌ایی از وزارت علوم آمد که گفته بود افراد با مدرک فوق لیسانس نمی‌توانند تبدیل وضع شوند، در آن روزها مسئولیت ستاد مجلس ششم در استان اصفهان نیز بر عهده من گذاشته شد و پیگیری امر تبدیل وضع به هیات علمی از اولویت کاری من خارج شد، نهایتا قرار شد پس از اخذ مدرک دکتری تبدیل وضع شوم، در آن موقع از دانشگاه لستر انگلستان پذیرش گرفتم، وزارت علوم هم بر اساس درخواست دانشگاه اصفهان با بورس اینجانب موافقت کرد ولی گفتند از سال دوم تحصیل به شرط داشتن وضعیت خوب از امتیازات بورسیه برخوردار خواهید شد. پس از آن هزینه یک سال را آماده کردم و در صدد اخذ ویزا بودم که مسئولیت ستاد انتخاباتی دوره دوم آقای خاتمی برعهده من گذاشته شد و پس از آن نیز دوستان از من خواستند تا فرماندار اصفهان شوم، در آن زمان تصمیم به ماندن در کشور و کمک به دولت وقت را گرفتم. همزمان با فرمانداری با یکی از دانشگاههای کشور هند که هزینه تحصیل کمتری داشت مکاتبه کردم و با تلاش بسیار موفق به اخذ پذیرش شدم، در اواخر خدمتم در فرمانداری بود که دانشگاه اصفهان نیز موافقت کرد تا به کشور هند مامور به تحصیل شوم ولی باز بدلیل انجام خدمت به عنوان فرماندار در ایران ماندم تا اینکه آقای احمدی‌نژاد رئیس جمهور شد و من از فرمانداری اصفهان برکنار شدم، پس از آن طبق موافقت قبلی دانشگاه اصفهان برای ماموریت به تحصیل در هند به آنجا رفتم و دانشجو دوره دکتری شدم، بعد از آن به ایران بازگشتم تا خانواده خود را به هند ببرم، ولی در آن روزها که برای بازگشت به هند و ادامه تحصیل آماده می شدم، مسئولین جدید دانشگاه حکم ماموریت آموزشی من را لغو و به بهانه‌های واهی اقدام به تشکیل پرونده‌های متعددی علیه من نمودند که البته مراجع بالاتر بعدا همه احکام آنها را نقض کردند.همین احکام سبب شد تا نتوانم موضوع ادامه تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی تهران که محل تحصیل قبلی‌ام بود را پیگیری کنم (یعنی به نوعی شبیه ستاره دارها شدم)، اگر بخواهم قضایا و مشکلاتی که در آن دوران برایم درست کردند را بازگو کنم نیاز به وقت طولانی دارد، البته علاقه‌ای هم به بیان آن رفتارها ندارم. در آن شرایط نامساعد چراغ خاموش در کنکور دکترای دانشگاه علوم و تحقیقات تهران که در آن زمان کلا 5 نفر را می‌پذیرفت، شرکت و بدون استفاده از هیچ سهمیه یا امتیازی پذیرفته شده و پس از 4 سال با رتبه اول فارغ‌التحصیل شدم،

در آن مقاطع مرخصی می‌گرفتم. پس از فارغ التحصیلی با ماموریت آموزشی ام موافقت کردند! در همین زمان زمینه تبدیل وضعیتم با سخت گیرهای علمی بسیار فراهم شد و با اینکه از سال 1377 در گروه حقوق تدریس میکردم در سال 1394 عضویتم در هیات علمی به صورت قطعی رسمی پایان یافت. بنابراین در دهه 80 دکترا را اخذ نمودم و از سال 1394 نیز کار باقی مانده از گذشته تکمیل گردید و به صورت رسمی قطعی در گروه حقوق اصفهان به تدریس و تحقیقی که از سال 1377 شروع شده بود در این قالب ادامه دادم. قبل از سال 94 و بعد از آن تعدادی مقاله در مجلات علمی پژوهشی چاپ کرده‌ام که بخشی از آنها در زمینه مسائل حقوق شهروندی و شوراها و آب زاینده رود و مسائل پزشکی می باشد.

وی در پایان گفت: در مدتی که گذشت و تقریبا دوره طولانی و همراه با مشقات بسیار بود این را فهمیدم که اگر انسان انگیزه و برنامه داشته باشد و در راه رسیدن به هدف اراده کند می تواند با توکل به خدا بر همه مشکلات فائق آید. در طول دوران 20 ساله گذشته که تحت عنوان اصلاحات فعالیت‌های سیاسی اجتماعی خود را ادامه دادم سعی کردم آن گونه که از یک حقوقدان انتظار است در چارچوب قوانین و مقررات کشور عمل کنم و در این مسیر نیز حتی المقدور حقوق دیگران را محترم شمارم.
ضمنا در هیچ موسسه مالی نیز تاکنون نه عضو هیات مدیره بوده ام و نه سهامدار عمده و نه اساسا ارتباط کاری سیستماتیکی با آنها داشته ام.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا