وزیر آموزش و پرورش: اجرای برنامههای زودبازده با الهام از تئوری پنجره شکسته
وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت تمرکز بر بازگشایی باشکوه و پرنشاط مدارس در اول مهرماه، از اجرای برنامههای زودبازده با الهام از تئوری پنجره شکسته خبر داد.
به گزارش انصاف نیوز، سیدمحمد بطحایی در نشست مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش وپرورش استانهای کشور در اردوگاه شهید باهنر تهران، با مفیدخواندن استراتژی علتیابی در مواجهه با مشکلات که روند مرسوم همه دستگاه های اجرایی است، اظهار کرد: گاه اوقات با مدد از استراتژی رفع معلولها میتوانیم طرح های زودبازده را اجرا کنیم، این استراتژی براساس تئوری پنجره شکسته شکل میگیرد.
وزیرآموزش وپرورش گفت: در دولت دوازدهم تلاش میکنیم در راستای سند تحول، 3 زیرنظام باقی مانده را درکوتاه ترین زمان تهیه و تدوین کنیم و با الهام از تئوری پنجره شکسته برخی از برنامههای زودبازده را به اجرا درآوریم.
بطحایی عدم پاسخگویی سریع و انعکاس به موقع به موضوعات را یکی از علل شکست سازمانها خواند و افزود: بعضی از سازمانها و دستگاهها روزی شهرت داشتند، اما امروزه نامی ازآنها نیست که علت آن در عدم پاسخ گویی به هنگام به مسائل و موضوعات نهفته است، بنابراین استان ها باید با تأکید براستفاده از فناوری های روز نسبت به تمام مسائل عکس العمل مناسب و به موقع داشته باشند.
وزیرآموزش و پرورش اصلاح محتوا و متن کتابهای درسی را دومین استراتژی آموزش وپرورش در دولت دوازدهم خواند و خاطرنشان کرد: اصلاح و تغییر محتواهای آموزشی زمان براست و باید از ابتدا آغاز شود، البته کتاب های درسی قبل تا جایگزین شدن کتب درسی جدید برقرار خواهد بود.
وی تغییر محتوای برنامه ها به عنوان دومین استراتژی را مبتنی بر 2 بخش، متن برنامه وتحول مدیریت دانست و افزود: با ادامه مسیر فعلی تا 2 سال دیگر هم وضعیت آموزشی به حدمطلوب نخواهد رسید، بنابراین، هرچند ممکن است تغییربا چالش ها و مقاومت هایی رو به رو شود، اما انجام آن اجتناب ناپذیر است.
بطحایی گفت: پیش نویس هایی برای تغییر در روش مدیریت آموزش وپرورش تهیه وتدوین شده که به زودی برای بررسی در دستور کار قرار می گیرد و با تصویب آن طرح های جدید محقق خواهد شد.
وی با ابراز امیدواری از این که سال تحصیلی جدید مبتنی بر توصیههای رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور آغاز شود و جامعه نیز تأثیرات آن را لمس کند، گفت: تقارن ماه محرم و مهر منشأ برکت است و بهره گیری از فضای گذشت و ایثارگری که در فرهنگ عاشورا وجود دارد، می تواند برای دانشآموزان و فرهنگیان به عنوان یک الگوی جاودان مورداستفاده قرار گیرد.
انتهای پیام