ممانعت از حضور خاتمی در جلسه با وزراى دولتش

یک منبع آگاه به جماران خبر داد: در پی ابلاغیه ای که دو هفته قبل مبنی بر محدودیت در رفت و آمدهای حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی به وی ابلاغ شده بود، عصر امروز چهارشنبه ، سید محمد خاتمى قصد شرکت در دیدار خصوصی با حضور وزرای دولت خود را داشت که ضمن مراجعه به منزل از خروج ایشان جلوگیری به عمل آمد.
این دیدار هر از گاهی و از ۱۲ سال قبل برگزار می شود.
وکلاى آقای خاتمی قبلا گفته بودند: «اخیرا برگهای به منزل ایشان ارسال و به رویت آقای خاتمی رسیده که طی آن از تاریخ اول مهرماه، ممنوعیت حضور جناب آقای خاتمی در مراسم عمومی سیاسی، فرهنگی و تبلیغی به مدت سه ماه الزامی است. در این برگه قید شده بود که این دستور به تقاضا و صلاحدید برخی نهادهای امنیتی صادر شده است.»
انتهای پیام





اى خدا اسم این رفتارهاى سبک را چى باید گذاشت ؟! با کسى که دو دوره رئیس جمهور مملکت بوده مگه میشه چنین برخوردى داشت ؟! اگر مجرمیت ایشون محرزه چرا محاکمه اش نمیکنند ؟! برخوردارى از یک محاکمه قانونى حق همه افراده، ممکنه حضرات ادعا کنند محاکمه ایشون به مصلحت نیست ! اولاً ؛ چرا ؟! ثانیاً : [مصلحت را چه کسی تشخیص می دهد؟]! ثالثاً : حق دفاعى که از ایشون سلب شده تکلیفش چى میشه ؟!
عقل، موهبتی است الهی که به همه داده نمی شود! حتی دست اندرکاران !
با ابن فضای تقابلی، اسمش، لجبازی است!
این برخوردها از موضع ضعفه، نه اقتدار!