برگزاری ورکشاپ نقاشی دیجیتال برای کمک به کرمانشاه
علی کیانی امین، مدرس نقاشی دیجیتال در مدرسه اینورس باهدف کمکرسانی و همدردی با مردم زلزلهزده استان کرمانشاه ورکشاپ «در ماتم بیستون » را با حضور هنرجویان و عموم مردم در محل اینورس برگزار کرد.
به گزارش ارسالی برای انصاف نیوز کیانی امین با اشاره به علت نامگذاری این ورکشاپ به نام «در ماتم بیستون» گفت: خاطره خوبی از کرمانشاه دارم، برای اولین بار که به کرمانشاه رفتم، حس خاصی به من دست داده بود و کوهها، مناظر و طبیعت کوه بیستون بر من تأثیر بسیاری گذاشت و یک حس جالب و عجیب، کوه بیستون و مناظر طبیعی منطقهاش، شهر کرمانشاه، صحنه و بسیاری از مناطق به نظرم آشنا بود و بارها آنها را در خوابدیده بودم، برخورد مهربان مردم کرمانشاه تأثیر زیادی بر من گذاشته بود و اینگونه بود که نام «در ماتم بیستون» را انتخاب کردم، نامی که از شخص و منطقه فراتر برود و دربرگیرنده یک هویت تاریخی و باارزشی باشد.
کیانی امین گفت: البته برگزاری ورکشاپ بنا به پیشنهاد مدرسه اینورس، انجام پذیرفت تا از این طریق بتوانیم گوشهی خیلی خیلی کوچکی از آن همت جمعی که باید ایجاد به شه در راستای یاریرساندن به هموطنان کردمان را نشان بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم که این یاریرساندنها به مناطق زلزلهزده بیشتر بشود و ملت کرد هم بدانند که آنان هموطن ما و جزء اصلی از این مملکت هستند، مهم این نیست که زبان ما، اعتقاد دینی ما چه هست؟ مهم آینه که ما همه انسان هستیم و زیر یک پرچم واحد که هویت ملی ماست داریم زندگی میکنیم و حالا فراتر از آنهم آینه که اقوام کرد، یک ریشه عمیق در تاریخ ایران دارند و هموطن ما میباشند و چه خوب و شایسته است که در کنار میهماننوازی، ادب و احترامی که در میان این مردم دیدهایم، شرط ادب را بهجا آورده، و پاسخگوی مهربانی آنها در این شرایط باشیم.
وی تصریح کرد: مهمترین هدف من در ارائه این کار به لحاظ کیفی و بحث فنی ورکشاپ هست که در آن مطرح، قوی و تأثیرگذار باشد. حالا اگر در این جریان مردم میخواهند کمک خداپسندانه کنند، شایسته است بهرهای هم ازلحاظ فنی از این کار ببرند. دلایل این ورکشاپ هم حول این محور گشت، که حتی از دیدگاه منظرههای تجسمی و زیباشناسی واردشده و به قضیه آسیب جغرافیایی که به منطقه واردشده بپردازیم و ازلحاظ شکستن سازهها و تخریبی که واردشده هنرجوها را درگیر مباحث زیباشناسی کنیم. البته منظور من از زیباشناسی، زیباشناسی ازلحاظ ریتم و تضادهایی است که در فضا وجود دارد و تضادهای رنگی بهعنوان یک آرتیست تکنیکال برخورد کنند.
علی کیانی امین در پایان گفت: همانطور که میدانید، مدرسه اینورس در تهران، یکی از بزرگترین مدارس نقاشی دیجیتال و گرافیک شناختهشده است و وظیفه ما بهعنوان مدرس این بود که این ورکشاپ یا ورکشاپهای مشابه به لحاظ فنی و سطح اطلاعاتی که دارد انتقال میدهد هدفمند حرکت کند و برگزاری اینگونه همایشها در چنین شرایطی بیانگر این است که همهی ما، چه مردم کرد، ترک، بلوچ، گیلک، فارس، عرب و …. همه و همه جزء یک بدنهی یکپارچه هستیم آن بدنه هم ایران است و هر عضوی که از این بدن بدرد بیاید تمام اعضاء درد میکشند. امیدواریم که روزی برسد که ما جز شادی، عشق و محبت چیز دیگری در مملکتمان نبینیم و درد و نفرت و کینه و تعصب جای خودش را به مهرورزی بدهد. همهی کرمانشاهیها و کردها را دوست داریم و امیدواریم که دوباره مناطق زلزلهزده کرمانشاه آباد شود. امیدواریم دوباره کرمانشاه و کوههای زیبای بیستون را با مردمانش در سلامتی و شادی ببینیم.
گفتنی است 100 درصد عواید این ورکشاپ حدوداً 3 میلیون تومان به مناطق زلزلهزده اهدا خواهد شد. در هفتههای جاری نیز ورکشاپ های متعددی با همین هدف در اینورس برگزار میشود.
عکاس: سیاووش بیوک افشاری
انتهای پیام