طعنه پناهیان به لاریجانی در یک برنامه تلویزیونی
یک مدرس حوزه با حضور در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: بنده چند سؤال از خود شهید مدرس(ره) میخواهم بپرسم و آن اینکه اگر شما در مجلس ما حضور داشتید با قرارداد برجام چگونه برخورد می کردید و آیا طی 20 دقیقه و بدون مطالعه کافی حاضر می شدی که این قرارداد از مجلس عبور بکند؟ و همچنین در مقام نظارت بر اجرای این قرارداد چگونه قدرت و استقلال این ملت را به رخ غربیها می کشیدید؟
به گزارش جماران ، حجتالاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان که همزمان با هشتادمین سالروز شهادت شهید مجاهد آیتالله سید حسن مدرس در ویژه برنامه «عطر عاشقی» در محل مرقد شهید مدرس(ره) برگزار شد گفت: شهید مدرس یکی از افتخارات تاریخ اسلام است و برای جامعه اسلامی حرف برای گفتن دارد و همچنان زنده است و یکی از ابرمردهای تاریخ ایران و مرد بزرگ آزادی است.
این مدرس حوزه و دانشگاه تأکید کرد: او بسیاری عالمانه و محققانه با مسائل برخورد میکرد لذا نباید تصور کرد از انقلابیگری تنها از شعارهای انقلابی بهره داشت بلکه او یک مجتهد مسلم و عالم فرهیخته بود و در مسائل اجتماعی هم با مطالعه و دانش برخورد میکرد لذا وقتی از طرف علمای نجف و ایران به عنوان مجتهدی که باید در مجلس شورای آن زمان حضور داشته باشد تا اسلامی بودن قوانین را تضمین کند وارد مجلس شد تا شش ماه سخنرانی نکرد و فقط به مطالعه وضعیت کشور و وزارتخانهها پرداخت و بعد از شش ماه سخنرانیهای عالمانه خود را آغاز کرد تاریخ پرافتخار خویش را به یادگار گذاشت.
پناهیان گفت: اگر نمایندگان ما به اندازه شهید مدرس اهل مطالعه بودند و به اندازه او از فضل کافی برخوردار بودند یقیناً کشور ما وضع بهتری پیدا میکرد ولی بی تردید در تاریخ 40 سال انقلاب ما نمایندهای از نظر علمی همانند مدرس پیدا نمیکنیم.
وی تصریح کرد: شهید مدرس الگویی برای شورای نگهبان هم هست چون آن زمان کار شورای نگهبان در خود مجلس انجام میشد لذا از اعضای شورای نگهبان تقاضا دارم یک بازبینی در مورد زندگی شهید مدرس داشته باشند و روش او را نصبالعین خود قرار دهند تا هم الگویی برای آنها باشد و هم مردم انتظاری در حد شهید مدرس از شورای نگهبان داشته باشند.
پناهیان اظهار داشت: مدرس با شجاعت میگفت «مرگ بر رضاخان» و «زنده باد مدرس» بگویید و لذا این ویژگی مدرس است که هر کس در موقعیت شورای نگهبان قرار میگیرد باید در مقابل قلدرها بایستد و حتی اگر او را کشتند از حق کوتاه نیاید.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خاطرنشان کرد: نکته دیگری که در مورد این امامزاده و آیتالله عظیمالشأن باید دقت کرد این است که او یک روحانی و عالم دینی بود و لذا الگویی است برای اهل فضل در حوزههای علمیه و لذا باید پرسید اگر کسی در برابر جامعه خود احساس مسئولیت نکند آیا او یک عالم دینی و فرد مقدسی است و آیا به تعهد رسالت روحانیت دینی وفادار بوده است؟
وی گفت: مدرس نه فقط علیه استبداد که علیه استکبار هم قیام کرده بود و دست دراز کردن در برابر خارجیها و هر گونه انعقاد قرارداد با خارجیها را بدون بررسی مجلس غیرقانونی میدانست.
پناهیان خاطرنشان کرد: عالم دینی باید اهل مطالعه باشد و مدرس می گوید من به مطالعه جدی تاریخ اقوام و ملل پرداختم و متوجه شدم که این بحث در دروس دینی ما چه جای خالی دارد و باید گفت حوزه های علمیه هنوز هم این جای خالی را احساس میکنند.
این مدرس حوزه و دانشگاه گفت: عالم دینی باید اهل مطالعه تاریخ باشد و طلبه های ما باید تاریخ معاصر را به خوبی بخوانند چرا که اگر طلبهها تاریح مشروطه را به خوبی مطالعه میکردند ما امروز در حوزه علمیه حتی یک طلبه نداشتیم که بخواهد ژست غیرسیاسی بودن بگیرد.
پناهیان تأکید کرد: ویژگی دیگر شهید مدرس این بود که بسیار مردمی بود، او حدود 10 سال در خواف در یک منطقه دور افتاده و در میان اهل سنت تبعید بود ولی ترسیدند او را در خواف به قتل برسانند چون میدانستند که مزار او حتی برای اهل سنت هم زیارتگاه خواهد شد و لذا او را به کاشمر آوردند و به سرعت به شهادت رساندند و این نشان میدهد که مدرس یک عالم مردمدار بود.
وی با بیان اینکه این عالم مجاهد و شهید فرزانه باید از غربت در جامعه ما بیرون باید به طرح چند سؤال پرداخت و گفت: باید ببینیم اگر مدرس امروز بود چه میکرد؟ آیا محرومیتی در جامعه ما باقی بود؟ که باید گفت قطعاَ نه چرا که او در بازدید از یک کارخانه که از خارج آورده بودند پرسیدند اگر قطعهای از این دستگاهها خراب شود چه کسی میخواهد تعمیر کند؟ وقتی گفتند خود خارجیها باید تعمیر کنند اعتراض کرد که پس کی مردم ما خودشان میخواهند کارها را در دست بگیرند و این را زمانی مدرس میگفت که غربگرایی تبلیغ میشد و برخی افراد به دنبال آن بودند.
پناهیان تصریح کرد: بنده چند سؤال از خود شهید مدرس(ره) میخواهم بپرسم و آن اینکه اگر شما در مجلس ما حضور داشتید با قرارداد برجام چگونه برخورد می کردید و آیا طی 20 دقیقه و بدون مطالعه کافی حاضر می شدی که این قرارداد از مجلس عبور بکند؟ و همچنین در مقام نظارت بر اجرای این قرارداد چگونه قدرت و استقلال این ملت را به رخ غربیها می کشیدید؟
وی ادامه داد: سؤال دیگر ما از شهید مدرس این است که اگر امروز بودید با اقتصاد و معیشت این مردم چگونه برخورد می کردید و چقدر اجازه میدادید درس خواندههای غربی و شرقی، تنظیم کننده اقتصاد این مردم باشند که این همه مشکلات به وجود بیاورند!
این مدرس حوزه و دانشگاه افزود: سؤال دیگر ما از آن شهید این است که اگر امروز عضو شورای نگهبان بودید آیا هر قانونی را صرفاً به دلیل اینکه در ظاهر مغایرتی با شرع ندارد تصویب میکردید؟ چون برخی قوانین، مورد به مورد مشکلی ندارد اما در کل وقتی در کنار هم قرار میگیرند این همه مشکلات اقتصادی ایجاد میکنند.
وی گفت: اگر شهید مدرس(ره) امروز بود نظام اقتصادی متناسب با نیاز کشور و مردم طراحی می کرد و این در حالی است که هر عالم دینی قدرت طراحی نظامات اقتصادی در فقه را ندارد ولی مدرس اگر بود به احکام فردی اکتفا نمیکرد.
پناهیان تصریح کرد: این سؤال را هم از شهید مدرس میپرسیم که اگر امروز حضور داشتید آیا هیچ گاه تحت تأثیر رودربایستیها و باندبازیهای سیاسی قرار میگرفتید و اگر حضور داشتید در مقابل غربزدهها چگونه می ایستادید؟
وی ادامه داد: کار کردن در شرایط امروز بسیار سخت است چون مسئولان همه با هم رفیق هستند و رودربایستی دارند و البته که إن شاءالله مسئولان ما با یکدیگر و همچنین حوزههای علمیه ما با مسئولان، رودربایستی نداشته باشند و لذا باید از خود بپرسیم که اگر مدرس(ره) امروز بود در مقابل دوستان و خودیهایی که رگههایی از غربزدگی در آنها هست چگونه برخورد میکرد؟
پناهیان اظهار داشت: ملت ما هنوز به داراییها و توانمندیها و رهبران خوبی مانند شهید مدرس(ره) نیاز دارند چرا که هنوز یک راه طولانی باقی مانده است تا قدرتمندانه این راه طولانی را قدم برداریم و این راه را کوتاه کنیم تا برسیم به ظهور امام عصر(عج) و آن زمان که به این تاریخ پرافتخار نگاه خواهیم کردخواهیم دید که حتما یکی از معماران بزرگ برای مقدمهسازی ظهور، شهید مدرس(ره) و امثال او هستند.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: باید بدانیم که امروز هم ممکن است مجلس فرمایشی باشد یعنی وقتی نماینده ای غربزده بود و کورکورانه مقلد و مرعوب غرب بود، نماینده فرمایشی است.
پناهیان با اشاره به شهادت مظلومانه شهید مدرس(ره) خاطرنشان کرد: مدرس انقلاب اسلامی ما و مدرس شهید حوزههای علمیه ما 10 سال در غربت به سر برد و در نهایت در کاشمر غریبانه به شهادت رسیدند ولی پهلوی حتی از قبر مدرس هم می ترسیدند چرا که خود شهید مدرس گفته بود قبر من هر جا که باشد زیارتگاه خواهد شد.
وی گفت: شهید مدرس(ره) را در جنوب کاشمر مخفیانه دفن کردند و تنها کسی که برای کفن و دفن او آورده بودند محل قبر او را میدانست و به علما خبر داد و مردم هر شب میآمدند و بر روی قبر او نشان میگذاشتند تا اثر آن از بین نرود ولی روز بعد مأموران رژیم این آثار را از بین میبردند ولی در نهایت امروز شاهد این زیارتگاه باشکوه هستیم که به همت آستان قدس رضوی در مزار شهید مدرس ایجاد شده است.
پناهیان افزود: زیارتگاه شهید مدرس(ره) در کاشمر محل ثبت تاریخ انقلاب اسلامی است و ریشه انقلاب اسلامی ایران گویی از این مزار رشد کرد و به بار نشست لذا شهید مدرس(ره) فقط متعلق به شهر دارالمؤمنین کاشمر نیست بلکه مربوط به ایران اسلامی و بالاتر از آن متعلق به تاریخ اسلام است.
انتهای پیام
امروز اگر آن آزاد مرد زنده بود، بعضی ها نمی توانستند از جایگاه های سخنرانی و منبر پیغمبر سوء استفاده کنند و فردی را معجزه هزاره و حجت امام عصر در روی زمین بدانند و بعد که آن فرد چموشی کرد، چشم در چشم مردم بگویند، ما گفتیم فلانی منحرف می باشد!!
آقای پناهیان به قول مولوی « آن یکی نایی خوش نی میزدست
ناگهان از مقعدش بادی بجست
نای را بر کون نهاد او که ز من
گر تو بهتر میزنی بستان بزن
ای مسلمان خود ادب اندر طلب
نیست الا حمل از هر بیادب
هر که را بینی شکایت میکند
که فلان کس راست طبع و خوی بد
این شکایتگر بدان که بدخو است
که مر آن بدخوی را او بدگو است