تریدینگ فایندر

اصول گرایانی که گوشت مومنان را می خورند!

مسعود شفیعی کیا، روحانی حامی جریان احمدی نژاد، در یادداشتی در وبلاگ خود با عنوان «اصول گرایانی که گوشت مومنان را می خورند!» نوشت:

بسم ربّ الشهداء. اگر نبود وجوب حمایت از برادران مومن در وقت غیبت ایشان و اگر نبود سفارش های روایات ما در تقدیر از کسانیکه از برادر مومن خود دفاع می کنند شاید انگیزه ای برای این نوشتار نداشتم .
ولی این روزها هم زمان با بالا رفتن دلتنگی مردم برای دولت « دکتر احمدی نژاد » و هم زمان با صدور فرمان « نگذاریم احمدی نژاد فرصت بلند شدن پیدا کند . » می بینیم که برخی به اصطلاح اصول گرایان توپخانه ی نسبتاً خاموش خود را روشن کرده و صداوسیما و دیگر رسانه های این جریان مجدد به دنبال تخریب یکسویه دولت مردمی « دکتر احمدی نژاد » به نفع جبهه مقابل هستند.
مثلاً در برنامه ی « شناسنامه » این جمعه خانم « وحید دستجردی » با آن ظاهر متشرع خود قهرمانانه از مخالفتش با دکتر احمدی نزاد و بلند کردن صدایش به رئیس جمهور که شخص دوم کشور است ،  می گفت !
چقدر زیبا آن چیزی که دکتر عزیز و مظلوم ما نگفت در این روزها آشکار می شود .
به این خانم دکتر اصول گرا باید گفته شود که به گفته همان لیدرهای فکری اصول گرایی مثل آقای مصباح : « رئیس جمهوری که تنفیذ رهبری را دارد اطاعتش واجب است . » خوب به کدام مجوز قانونی بلوای ارزی و مخالفت با رئیس جمهور قانونی کشور را پیش گرفتید و به پشتوانه ی کدام جریان در نبود رئیس جمهور در شورای عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست رئیس مجلس برگزار می شد رئیسان دانشگاهی که رئیس جمهور آنانرا تأیید نمی کرد را منصوب می کردید؟! آیا بنابر قرائت ولایت فقیه اصول گرایان مخالفت رئیس جمهور متنفذ از سوی رهبری تصمیمات را غیرقانونی و نامشروع نمی کند ؟!
بسیار مضحک است که اصول گرایان طبقاتی گمان کرده اند که دکتر احمدی نژاد ویارانش از طبقه ای پایین دستی بودند که فقط مجری خرده فرمایشات حضرات باید باشند.
به راستی بازگو نکردن تمام ماجرا و حق به جانب نشان دادن خود در نبود شخص غیبت شونده را کدام شرع و اخلاق و قانونی اجازه می دهد؟!
این جماعت مانند آن وزیر خارجه ی همسویشان گویا رئیس جمهور برایشان موجودی بی جان است و بلکه باید بله قربان گویشان باشد ، بنابر این کار خود را بدون امر رئیس جمهور با لجاجت دنبال می کردند و گوش به فرمان لیدرهای اصول گرایی بودند که کمترین رأی مردم در انتخابات ریاست جمهوری را برخوردار شدند و با حدود دویست هزار رأی ، مقامی مهم را گرفته و در تمام کارهای دولت مردمی دخالت و سنگ اندازی می کردند. و وقتی رئیس جمهور مجبور به حذفشان می شد فریاد وااسلاما و واانحرافا سر می دادند !!!
سرکار خانم وحید دستجردی که یادش رفته دکتر احمدی نژاد چه هزینه ای برای انتخابش داد و رابطه اش با برخی از بیوت قطع شد وقتی بی پروا در برنامه شناسنامه دستور رئیس جمهور محبوب را « دخالت » خواند و با سرتکان دادن مجری ظاهرالصلاح و پردازش بیشتر مجری مواجه شدم ناخوداگاه یاد جلسه ی چند سال پیش سینماگران با رهبری بزرگوار افتادم که وقتی « محمّد نوری زاد» با سبک خودش بدگویی برخی از هنرمندان را نزد رهبری کرد، حضرت آقا سخن وی را قطع کرده و گفتند : 
« از دیگرانی که یا اینجا نیستند و یا فرصت دفاع از خود را ندارند نامی برده نشود چون نه من می توانم از ایشان دفاع کنم و نه آنها این فرصت را خواهند داشت و این اخلاقی و شرعی و درست نیست . »
 حال رئیس جمهور محترم و بی نظیری را بارها در برنامه های متعدد به باد ناسزا و نسبت های نادرست به آن بستن و فرصت دفاع از خود را به وی  ندادن کجایش شرعی است ، همان شرعی که غیبت مومن را خوردن گوشت وی می داند ولی گویا خوردن این فقره مثل خوردن خیلی چیز ها برای مدعیان اصول گرایی مجاز می باشد.
«إن الله یدافع عن الذین آمنوا ، إن الله لا یُحب کل خوانٍ کفور» حج 38
تحقیقاً خدا از مومنان دفاع می کند و تحقیقاً خدا هیچ خائن کفرصفتی را دوست ندارد.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا