مدیریت جسورانه و تحول گرای حسین انتظامی
سیدمحمدمهدی طباطبایی، مدیر مسوول «نسیم بیداری» در یادداشتی اینستاگرامی دربارهی «حسین انتظامی» نوشت:
سابقة آشنایی من با دکتر حسین انتظامی به حدود هجده سال قبل برمی گردد، زمانی که جام جم را راه اندازی کرد؛ و الحق و انصاف بسیار حرفهای و خوش …
بزرگترین خصیصه دکتر انتظامی همین تبحر فوق العاده و استثنایی وی در ایجاد تحول و ارتقای سطح سازمانی است که مسئولیتش را میپذیرد. در همشهری هم چنین اتفاقی را رقم زد و از مجموعه «خبر» هم یک برند قدرتمند رسانهای ساخت و در دوره نزدیک پنج ساله مسئولیتش در معاونت مطبوعاتی با وجود مشکلات بی سابقه و نفس گیری که در حوزه رسانه و مطبوعات به طور خاص در این دوره وجود داشت، کاری کرد کارستان. قبلاً بارها گفتهام و اینجا تکرار میکنم، اگر در دولت اول اعتدال، برخی حوزهها مزه اصلاحات نسبی ساختاری و عملکردی را چشیدهاند، بی اغراق معاونت مطبوعاتی ارشاد با مدیریت جسورانه و تحول گرای انتظامی، انقلاب را تجربه کرده است. برقراری ضابطه به جای رابطه، حاکمیت قانون و شفاف سازی، توجه به رسانههای محلی و استانی و ضعیفتر که پشتوانهی رسمی سیاسی نداشتند و اجرای طرحهای جسورانهای که برای پدرخواندههای رسانهای نامطلوب و تحمل ناپذیر بود، فقط از عهده مدیر شجاعی چون وی برمی آمد.
هیچ مدیری تا ابد بر مسند خود نمیماند، مهم یادگارهای برجای مانده مدیریتی است. بی تردید پس از انقلاب در حوزه معاونت مطبوعات و رسانه در کنار یاد خوش مرحوم احمد بورقانی، این نام نیک حسین انتظامی است که باقی خواهد ماند.
البته از دو نکته مهم نباید غفلت ورزید، اوّل دشواری فراوانی که فراروی معاون جدید مطبوعات کشور است که باید پا جای پای مدیر توانمندی چون انتظامی بگذارد و انتظارات فراوانی که از نوع نحوه سلوک و روابط و مدیریت هوشمندانه وی آفریده شده را پاسخ گو باشد و دوّم مراقبت مجموعه فرهنگ و ارشاد و وزارتخانه متولی آن از یک سرمایة ارزشمند مدیریتی چون انتظامی است.
حتماً وزیر محترم ارشاد به این مهم واقف است که از انباشت تجربهی درخشان کسی که توانسته است شش دورهی متوالی اعتماد مدیران مسوول مطبوعات را متوجه خود ساخته و عنوان نمایندگی آنان را در طی این مدت اخذ نماید، همچنان باید در حوزهی فرهنگ و رسانه، در سطحی گسترده و مؤثرتر به نقش آفرینی و مدیریت سازنده و تحول گرایانه، اشتغال شایسته داشته باشد و زمینههای بهره مندی از استعداد و توانایی قابل تحسینش به نحو مطلوب مهیّا بماند.
انتهای پیام
متن بسیار متملقانه ای بود. اتفاقا در همشهری همه نشریات را به صورت کنتراتی به سردبیران داد طوریکه سردبیران 10 میلیون می گرفتند و خبرنگاران یک میلیون.
متاسفانه بنا را طوری چید که تا به امروز هم باقی مانده است.
سید مهدی طباطبایی احتمالا به فکر تثبیت مناسبات خود با انتظامی است