درباره ی محکومیت حسین دهباشی
«حسام الدین آشنا» مشاور فرهنگی رییس جمهور در یادداشتی تلگرامی دربارهی محکومیت حبس «حسین دهباشی» نوشت: «دوستی قدیمی از صدور حکم علیه خود بواسطه نوشته ای علیه یکی از وزیران گلایه کرده اند؛ آیا نوشته مورد شکایت قابل باز نشر در این شبکه است تا همگان بتوانند در مورد نقد بودن یا تهمت و افترا بودن آن قضاوت کنند؟ آیا دولت از ایشان شکایت کرد یا شخص؟ آیا دولت علیه ایشان حکم صادر کرده یا قاضی؟ آیا ادعای ایشان در مورد اینکه قاضی دفاعیات ایشان را پذیرفته قابل اثبات است؟ آیا ایشان به تفاوت میان بازپرس و قاضی در فرآیند احضار و بازجویی تا صدور حکم عنایت دارند؟ متاسفانه ایشان به جای تلاش برای کسب رضایت از شاکی باز هم بدنبال تهمت زدن به دیگران هستند؛ در عین حال امیدوارم بتوان مشکل ایشان را به نحو مناسب حل کرد».
«حسین دهباشی» نیز در یادداشتی تلگرامی به آشنا پاس داد:
آشنایی در کانال تلگرامیاش تجاهل کرده که آیا یادداشتی که باعث شکایت دولت از نگارنده شده قابل باز نشر است؟
پاسخ: بله، مسئولیت بازنشراش با شما
دیگر ایشان پرسیده آیا شکایت از جانب شخص بوده یا دولت؟
پاسخ: در اوراق پرونده هیچ نشانی از شکایت شخص آقای قاضیزاده هاشمی نیست و شکایت از سوی دولت است.
اتفاقا پرسش این است آیا، در پس چرب و شیرین ریاست و از عهدی لباس روحانی میپوشیدند، یادشان هست حکایت امیرالمونین (ع) و شمع بیتالمال را؟
اینجانب نقدی به شخص آقای قاضیزاده هاشمی بیهیچ ربطی به وزارت بهداشت نوشته است. با چه توجیه شرعی ایشان به جای جیب پرپول خود، از امور حقوقی وزارت و با فشار کارمندان دولت و هزینه بیتالمال و در ساعت اداری، خرج وکیل دادهاند؟ چرا شکواییهای از ایشان در اوراق پرونده نیست و دولت را جلو انداختهاند؟ مگر روی سخن این یادداشت با ایشان در مقام وزیر بهداشت بوده که ولو یک قرآن از پول مردم را صرف اختلاف شخصی میکنند؟
آخرش اینکه نگارنده گرچه قصد اعتراض از طریق قانونی و به مراجع ذیصلاح دارد و اگرچه کماکان کوچکترین اشکال یا خدشهای در یادداشتی که منجر به این شکایت شده نمیبیند و گرچه برایش بسیار عجیب است که در جلسه دادگاه اولا در آخرین لحظات شعبه عوض شده و ثانیا با قاضی محترمی مواجه شده و دفاعیات خود را مطرح کرده اما رای دادگاه به امضای قاضی محترم دیگری است که از اساس یکلحظه هم نگارنده را ندیده و طبعا کلمهای از دفاعیات او را نشنیده، اما و صدالبته رای دادگاه محترم را فصلالخطاب دانسته و با نهایت احترام بدان تمکین میکند.
پیشتر هم آمده بود صاحب این قلم مجازات ۴ ماه زندان را اگر خدا بخواهد و سرنوشت توفیق دهد چونان کفاره همکاری گذشته با سیاستمداران متکبر که صدای خرد شدن استخوانهای این مردم مظلوم را نشنیده و صبر شرافتمندانه آنها را به حساب تدابیر رندانه خود میگذارند و آشنایانی از این دست دیده و راضی به رضای خدا است و زیر بار منّتِ هیچنارفیق برای پس گرفتن شکایت حضرات نمیرود و رجا واثق دارد که آسیاب به نوبت است.
انتهای پیام