مشتی از توجیه وسیله رسانه انگلیس
هادی یاسمنی در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز گذاشته است، نوشت:
سایت بی بی سی فارسی اخیرا یادداشتی به قلم حسین باستانی و با عنوان “زبان اشاره آیت الله خامنه ای” منتشر کرده است. با بررسی کوتاه این یادداشت، دست کم می توان به دو مورد اشاره کرد که نشان از افتادن نگارنده ی مذکور در ورطه ی توجیه وسیله برای رسیدن به هدف می باشد. امری که در قریب به اتفاق موارد مشابه نیز مسبوق به سابقه است و در نگاه کلی تر در چهارچوب سیاست گذاری رسانه ی وابسته به بریتانیا توجیه می نماید؛ آنجا که منافع کشور مذکور محور فعالیت است و پرداختن به مسائل جاری ایران ابزار آن.
نگارنده ی بی.بی.سی در بخشی از یادداشت خود آورده : “این مراسم (سخنرانی حجت الاسلام حسن خمینی در بروجرد)، در شرایطی بر اثر مخالفت معترضان لباس شخصی لغو شد که “سنت” بر هم خوردن سخنرانی حسن خمینی توسط “لباس شخصی ها”، برای اولین بار در حضور شخص آیت الله خامنه ای پایه گذاری شده بود. در ۱۴ خرداد ۱۳۸۹ بود که در هنگام سخنرانی وی در مراسم بزرگداشت آیت الله خمینی، عده ای با شعارهای حمایت از رهبری، سخنرانی او را قطع کردند و نه آقای خامنه ای و نه هیچ یک از اعضای دفتر او، کوچکترین اشاره ای برای توقف این اقدام بی سابقه انجام ندادند”.
نویسنده ی یادداشت فوق در حالی تاکید داشته که رهبر انقلاب در واکنش به بر هم زدن سخنرانی حجت الاسلام [والمسلمین] حسن خمینی کوچکترین واکنشی نشان نداده اند که آیت الله هاشمی رفسنجانی در روایتی از آنچه در آن روز اتفاق افتاده بود به نقل از مقام رهبری جمعیت شعار دهنده بر علیه یادگار امام را عده ای معدود برشمرد و افزود: “من آن روز در اتاق انتظار خدمت مقام معظم رهبری نشسته بودم، می دیدم ایشان ناراحت اند وقتی که حسن آقا پیشنهاد صلوات داد و صدای بسیار بلند از جمعیت به گوش رسید که بر خلاف آن شعارها (هرج و مرج ها) در آن جا صلوات فرستادند، رهبری معظم خوشحال شدند، به من گفتند ببین این جمعیت است نه آن صدایی که از معدودی در می آید، جمعیت وفادار است”.
هاشمی رفسنجانی در ادامه افزود: “قبل از سخنرانی، حسن آقا رنجیده بود، می خواست صحبت نکند، رهبری معظم به ایشان گفتند که مناسب نیست شما صحبت نکنید، مردم انتظار دارند از شما مطلبی بشنوند و ایشان را ترغیب کردند که بروند. مقام معظم رهبری هیچ وقت حسن آقا را جلوی مردم نبوسیده بودند (اشاره به دلجویی رهبری از سید حسن خمینی بلافاصله بعد از قطع سخنان وی). آن هایی که این را می دیدند باید درس می گرفتند”.
هم چنین رهبر انقلاب در سخنرانی خود در جمع مردم آذربایجان با انتقاد صریح و شدید از اقدام برخی افراد در بر هم زدن مجلس سخنرانی رییس مجلس در قم یادآور شدند: “اینکه عده ای برخی را ضدولایت و ضد بصیرت بنامند و شعار بدهند نظیر آنچه اخیراً در قم روی داد، اقدامی غلط است و بنده کاملاً مخالف این کارها هستم که قبلاً هم نظیر آن در مرقد مطهر حضرت امام (ره) اتفاق افتاد و به مسوولان تذکر دادم جلوی این کارها را بگیرند … این کارها به ضرر کشور و خلاف شرع است”.
نگارنده ی یادداشت بی.بی.سی فارسی در ادامه بدون ذکر هیچ دلیل و منطقی، مدعی شده که اصلاح طلبان بعد از اردیبهشت 1379 از رهبر انقلاب هرگز روی خوش ندیدند!
این در حالی است که بارها مقام رهبری بعد از تاریخ مذکور به سیاق سابق و بر خلاف ادعای فوق که از قضا همخوان با خواست افراطیون دست راستی داخلی می باشد، بر حضور و فعالیت جدی جناح اصلاحات در نظام جاری کشور تاکید کرده و در مقابل کسانی که خواستار تک صدایی شدن فضای کشور بوده اند، علی الدوام ایستاده اند. چه آنجا که در اقدامی بی سابقه با حکم حکومتی، مهر بطلان بر نظر شورای نگهبان در رد صلاحیت دو نامزد اصلاح طلب در انتخابات 84 زده شد. چه آنجا که بنا به نقل اسحاق جهانگیری معاون اول دولت فعلی و در دیدار هاشمی رفسنجانی از بلا مانع بودن حضور و تسخیر انتخابات مجلس نهم توسط اصلاح طلبان علی رغم سم پاشی مهلک راست افراطی بعد از انتخابات 88 یاد و چه آنجا که در سخنرانی نوروزی قبل از انتخابات ریاست جمهوری 92 تویحا بر حضور اصلاح طلبان در انتخابات، تاکید جدی شد.
بدیهی است آنچه در بالا آمد تنها گوشه ای از مصادیق در رد ادعای نقل شده در یادداشت بی بی سی می باشد.
روشن است که در کل شیوه ی بی.بی.سی فارسی القای منویات مورد نظر به مخاطب به روش نرم و غیر مستقیم می باشد. آنجا که در حجمی از اطلاعات به ظاهر صحیح موارد خلاف نیز گنجانده شده تا بدین وسیله به هدف رسیده شود. رد موارد نمونه در یادداشت اخیر این سایت نیز اثبات کننده ی همین مدعا است.
انتهای پیام