به چه صورت بیان کنیم؟! ب.ش.ا.گ.ر.د
به گزارش انصاف نیوز، حسن عیدزاده در وبلاگ خود که درباره ی بشاگرد در آن می نویسد، نوشت:
چگونه بیان کنیم که مسوولین باورشان بشود؟! درخواست کردیم، پیشنهاد دادیم، فریاد زدیم، انتفاد کردیم، آیا چیز دیگری مانده که انجام نداده باشیم؟ از پخش تلوزیون گرفته تا تیتر روزنامه ها و خبرگزاری ها و سایتها تا وبلاگ ها منعکس شد، اما نه گوش شنوایی یافت کردیم و نه چشم بینایی، مشکلات بشاگرد: مشکلاتی که سالهاست گریبان گیر مردم این منطقه شده، مسئولین وعده می دهند اما عمل نمی کنند، همیشه وعده های تکراری خود را بیان میکنند که فقط در حد شعار است، بی عدالتی در این منطقه بیداد میکند، بی توجهی و ناکارآمدی مسئولین بیداد میکند، آیا میشود گاهی مسئولی روی کار آید که فقط همراه با عدالت به مردم خدمت کند؟
مشکلات مردم را ببیند، با مردم همنشین باشد و با آنها درد و دل کن، مشکلات اساسی منطقه را مو به مو به گوش مسئولین بالاتر برساند، فقط برای خدمت خالصانه به مردم آمده باشد، سالهاست که مشکلات خود را همه جوره بیان میکنیم، مسئولین هم وعده میدهند و مردم را در انتظار میزارند اما خبری از عملی کردن وعده ها نیست. یکی از مشکلات اساسی مردم روستاهای بشاگرد خصوصا روستاهای حوزه گافر و پارامونت و حوزه درابسر، نبود راه ارتباطی روستاها به مرکز شهرستان است که ده ها بار شاید همه جوره بیان شده و اعلام کرده ایم اما کجاست پاسخ مثبت آن از سوی مسئولین؟
مشکلات فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی، و غیره در بشاگرد بیداد میکند، آیا کسی هست که به این موضوعات رسیدگی کند؟ کودکان روستاهای دورافتاده چه گناهی دارند که هیچ گونه امکانات اولیه رفاهی ندارند؟ نه مکان مناسبی برای گذاردن اوقات فراغت آنها،نه مکان ورزسی برای ورزش آنها، و غیره، مردم روستاها چه گناهی دارند که باید همیشه از جاده های خاکی و ناهموار با انبوهی از خطرات استفاده کنند؟
بسیاری از روستاها هنوز ساختمان مدارس مناسب ندارند، آیا برای دانش آموزان خطرناک نیست؟ چه کسی باید پاسخگو باشد؟ بسیاری از روستاهای بشاگرد هنوز مسجد ندارند چه کسی باید پاسخگوی این موضوع باشد؟ در صورتی که خود مسئولین هم اعلام میکنند که تعدادی از روستاهای بشاگرد فاقد مسجد هستند. همان طور که نماینده ولی فقیه هرمزگان اعلام کردند زکات گرفتن واجب نیست زکات دادن واجب است، سرمایه های ملیاردی در بعضی از جاهای کشور هزینه میشود که هیچ سودی به مردم ندارد، اما مردم روستاهای بشاگرد همچنان چشم به راه یک جاده مناسب هستند و کسی توجهی نمیکند. نماینده ولی فقیه هرمزگان فرمودند که ملیارها تومان برای توپ و ورزشهای توپی از جمله فوتبال خرج میکنیم پس گافر بشاگرد چه میشود؟ بله ملیاردها تومان و شاید بیشتر برای یک فوتبالی که هیچ نتیجه مثبتی از آن مشاهده نمیشود و در آخر باعث نارضایتی علاقه مندان فوتبال میشود خرج میشود اما مناطقی چون گافر و پارامونت بشاگرد مردم آن از هیچ امکانات اولیه رفاهی بهره مند نیستند و سالهاست با انبوهی از مشکلات متفاوت دست و پنجه نرم میکنند. اما کجاست عدالت؟!
در همین هفته های گذشته در سایت ها و خبرگزاری ها خبری مبنی بر اینکه برای بازسازی و آسفالت راه های روستایی از سوی مسئولین منتشر شد و اعلام کردند که تلاش میشود تا این مشکل برطرف گردد، آیا باز هم میشود منتظر عملی شدن این خبرها شد؟
جناب آقای هاشمی نماینده شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در همایش شوراهای بخش بندزرک میناب به این موضوع اشاره کردند که هرمزگان از نظر راه روستایی محروم ترین نقطه کشور است که بیشترین آن در شرق هرمزگان و بشاگرد محسوب میشود.
خود مسئولین به درستی می دانند که حدود 85 درصد روستاهای بشاگرد فاقد راه آسفالته و مناسب هستند و مردم آن روستاها با مشکلات فراوانی روبرو هستند اما متاسفانه تلاش نمیکنند که این مشکلات رفع گردد و فقط در حد شعار وعده میدهند.
به دو موضوع از بی عدالتی هایی که بنده همیشه به آنها میپردازم اشاره میکنم.
پروژه مسیره گوهران بشاگرد به کشمیران قلعه گنج که از سال 1372-73 آغاز به کار کردند چیزی حدود 20 سال از شروع آن میگذرد و با تخصیص چندین بار اعتبار روی این پروژه کار کرده اند اما متاسفانه تاکنون تکمیل نشده.
موضوع بعدی وعده بازسازی و زیرساخت و آسفالت 12 راه روستایی از سوی استاندار سابق و فرماندار بشاگرد، ایشان در سال 91 اعلام کردند که تا پایان سال 92، 12 راه روستایی به بهره برداری میرسد و حتی راه های روستایی را هم مشخص کردند و شاید اعتبار را هم دریافت کردند اما متاسفانه آن وعده عملی نشد. آیا به این می گویند عدالت؟
یک سال از وقوع زلزله 6/2 دهم ریشتری بشاگرد میگذرد اما تاکنون به هیچ یک از کسانی که در آن زلزله خانه های خود را از دست دادند مسکنی تحویل داده نشده و تا حالا دو بار به مردم وعده دادند که تا تاریخ فلان مسکن زلزله زدگان را تحویل خواهیم داد، تاریخ اول آخر سال92 بود و تاریخ دوم آخرسال 93 و مردم همچنان آواره در خانه های چوبی و چادر به سر میبرند، آیا این عدالت است؟ زلزله زدگانی که روستاهای خود را ترک و به مرکز شهرستان کوچ کردند خصوصا کسانی که از روستای ایرر به شهر سردشت رفته اند با مشکلات متفاتی مواجه هستند و همچنان چشم انتظار تحویل گرفتن مسکن خود هستند و سوال اینجاست، با آخرین وعده ای که به ایشان داده شده آیا تا آخر سال 93 مسکن آنها تحویل داده می شود؟
مردم بشاگرد به طور جدی پایبند به ولایت فقیه و رهبری و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و در تمام صحنه های انقلابی حضور دارند، و انتظار دارند که …
انتهای پیام