آیتالله جنتی: فضای مجازی بلایی است که به جان ما افتاده
رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه افرادی که برای رسیدگی به مشکلات مردم مسئول هستند، کوتاهی می کنند، گفت: به جد این را می گویم. اگر از ابتدا به بانکها نظارت می شد کار به اینجا نمی رسید و آنانی که کوتاهی کرده اند در پیشگاه خدا و مردم مسئول هستند.
جنتی گفت: البته مردم ما مردم نجیبی هستند و از آنان تقدیر و تشکر میکنیم که موضوعات پیش آمده را تحمل میکنند؛ چرا که مسلمان هستند و معتقد به ولایت فقیه و به دنبال اغتشاش و ناامنی نیستند، اما آدمی که گرسنه است تا چه حد میتواند تحمل کند؟
وی افزود: افرادی که در زمینه حل مشکلات اقتصادی تخصص دارند و میتوانند مشکلات را رفع کنند و راهحلی برای آن دارند باید از آنان استفاده شود و لازم نیست که حتما آنان عضو دولت باشند.
جنتی با بیان اینکه اگر فضای مجازی کنترل و مهار شده بود کار در کشور به وضع فعلی نمیرسید، گفت: این فضای مجازی بلا و مشکلی است که به جان ما افتاده است و من نمیگویم که میتوانیم جلوی آن را کلا بگیریم. این کار نشدنی است اما میتوانیم آن را کم کنیم. کشورهای خارجی هم مثل چین و ژاپن و سایر کشورها در ابعاد کوچکتر برای فضای مجازی برنامههایی دارند و آن را کنترل و مهار میکنند که کیانشان لطمه نبیند و اگر این کار را نکنند صد برابر آنچه در اینجا اتفاق افتاد در آن کشورها رخ میدهد. پس میتوان این فضا را کنترل کرد اما این کار را نکردند و آن اغتشاشات پیش آمد که از خارج هم حمایت شد و تهدید هم کردند که در آینده ادامه پیدا میکند.
رییس مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: مساله این است که باید به دو پرسش چه باید کرد و چه کسی باید کار را انجام دهد، پاسخ دهیم. افرادی را که ناتوان هستند باید عوض کرد و در این زمینه خیلیها باید عوض شوند و تحولاتی در تشکیلات ما به وجود آمد.
وی در پایان با بیان اینکه اخیرا رهبر انقلاب با تعداد زیادی از متخصصان فضای مجازی جلسهای چند ساعته تشکیل دادهاند و بناست کارهایی در این زمینه انجام شود، گفت: ما باید برای این موضوع که فضای مجازی باشد، کارهای مشخصی را و برنامههای معینی داشته باشیم.
انتهای پیام
به واقع درست فرموده اند. فضای مجازی برای ایشان و دیگر صاحبان قدرت، “بلایی” شده غیرقابل علاج که “پرسشگری “می کند!
می بایست دندان به زبان بگزند که پشت تریبون های امن یک طرفه سخن می گفتند و شهروندان فقط باید گوش بدهند و پاسخ نگویند!