راغفر: چرا مشکلات اقتصادی را به گردن دولت میاندازند؟
حسین راغفر درباره ی انتقادات به سیاستهای اقتصادی دولت روحانی گفت: عدهای که مسئول شرایط اقتصادی فعلی کشور هستند، برای اینکه افکار عمومی را منحرف کنند، طبیعی است که بکوشند تا مباحث را عوض کنند و با فرافکنی اذهان را از این شرایط نابسامانی که به وجود آوردهاند منحرف کنند و دیگران را متهم جلوه دهند.
به گزارش انصاف نیوز، این استاد دانشگاه در گفتوگو با سلام نو توضیح داد: این افراد با توجه به منابع بیسابقهای که از درآمدهای نفت و گار حاصل شده بود، مقصران اصلی هستند. سیاستهای نادرست آنها منجر به فقر و بحرانهای متعدد اقتصادی و اجتماعی برای جامعه شد.
راغفر با اشاره به عملکردهای اقتصادی گذشته افزود: در هشت سال گذشته اقتصاد کشور دچار بحرانهایی شد که حداقل تا چندین دهه آینده هم همراه کشور خواهد بود. در این ۸ سال بزرگترین فسادهای اقتصادی کشور رخ دادهاند که این مساله اصلیترین مانع رشد و توسعه در حال و آینده خواهد بود. این در حالی است که رشد بیسابقهٔ در آمد نفت و گار امکان توسعه را برای کشور چندین برابر ساخت.
وی ادامه داد: از طرف دیگر سرمایه داری مالی که در ۸ سال شکل گرفت و تنها در راه منافع گروههای خاص حرکت میکرد، مشکلات متعددی را برای اقتصاد کشور به وجود آورد و میتوان گفت این مشکلات در حال حاضر اصلی ترین مانع در جهت رشد اقتصادی کشور هستند.
حسین راغفر تصریح کرد: باید توجه داشت که این طبیعی است که برخی از منتقدان رابطه ی خوبی با دولت نداشته باشند و تمامی مشکلات اقتصادی را به گردن دولت فعلی میاندازند. این امر دو دلیل دارد. نخست آنکه دولت جدید در خدمت منافع آنها نیست و از طرف دیگر این افراد میکوشند تا مشکلات اقتصادی که خود مسبب آن بودهاند بر گردن دیگری بیندازند.
این استاد دانشگاه توضیح داد: مشکلاتی که ظرف مدت هشت سال گذشته رخ دادهاند، به راحتی و در مدت زمان کوتاه قابل حل نیستند. این بحران حتی با دورهٔ چهار یا هشت سالهٔ دولت هم امکان برطرف شدن ندارد. بحرانی که در ۸ سال گذشته شکل گرفته، نیازمند اقدامات جبرانی از طرف دولتها و آن هم در مدت زمان طولانی است و تنها به یک یا دو دورهٔ دولتها نمیتوان مشکلات را حل کرد.
وی تاکید کرد: رفع این مشکلات، نیازمند همدلی و همکاری همه نهادها است و نه تنها نباید در مقابل دولت ایستاد، بلکه باید برای حل مشکلات موجود تلاش کرد.
انتهای پیام